• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital bölgeye lazer hakkında yardım ?

yasmin batık kreminin adı ne bende kıl dönmesi gibi bişeyler oldu acaba oda onun için mi bi dahakine sorsana:1:
Canım kremin adı Secalia A.H.A diye bi şey.
Seanstan 3 gün sonra başla her gün sür dedi doktor. Seansa 3 gün kala sürmeyi bırak dedi. Çok pahalı ama 65 tl verdim :31:

Son düzenleme:
Canım kremin adı Secalia A.H.A diye bi şey.
Seanstan 3 gün sonra başla her gün sür dedi doktor. Seansa 3 gün kala sürmeyi bırak dedi. Çok pahalı ama 65 tl verdim :31:

hımm acaba batık dediği kıl dönmesiyle aynı mı bende kıl dönmesi var biraz ondan sordum :31:

ben buralardayım ara ara giriyorum ama denk gelemiyoruz seninle iyiyim çok şükür hayat aynı hayat iş güç ev işte ne olsun tatilde yapamadık eşim yoğun çalışıyor bende izin alıp evde ne yapcam diye ayrılmadım kurbana saklıyoz bakalım belki bir gezi yaparız :4: biz daha yazı bitirmedik sen kışa başlamışın kız:53: evine yerleştin mi ne ettin

ya bu arada benim lazer makinası iyi değil mi ya :26:siz hep alexandrayı diyonuz benimkinde e-light yazıyo ıpl ile aynı mı bu ama geçen başka yeni bir makina gelmiş onunla yaptılar acaba o ne adını sormadım ama benim kıllar bitti gibi yani çok az kaldı heryerde kol bacak koltukaltı genital az az kaldı inşallah çıkmaz bir daha :18: evrim gelse de aydınlatsa beni de
evet hiç denk gelemedikk bacımm.. yoğunsun demek iyi yapmışın izini kurbana saklamayı ama kurban zaten 9günlük bir tatil onu bilde ona göre yap tatili.... sen yazı yaşa bacımm bende tatile gidemedik pekk öyle dolabı dolduryom okullar açılınca çok çok yoğun olucam okul y.lisans diğer 2.üniversite kitap defter derkennnn zerre vaktim kalmayacak o bakıma şimdiden yıkama yağlama işlermi yapıyorum bacım....
yaniii dediğin markayıda bilmiyom bacım evrim gelirse muhahkk okur cvb veriri o daha iyi bilyorrr ama önemli olan bitmesi bittiyse sorun yok benceee

yasmin batık kreminin adı ne bende kıl dönmesi gibi bişeyler oldu acaba oda onun için mi bi dahakine sorsana:1:

hımm acaba batık dediği kıl dönmesiyle aynı mı bende kıl dönmesi var biraz ondan sordum :31:
işte buna şaşırdımm lazer batık ve kıl dönmesi yapmamalı hatunlarrr... bende hiç olmadı tüm vucudd yaptıryom bide ne batık ne kıl dönmesii o bakıma şaşırdımmm

evet hiç denk gelemedikk bacımm.. yoğunsun demek iyi yapmışın izini kurbana saklamayı ama kurban zaten 9günlük bir tatil onu bilde ona göre yap tatili.... sen yazı yaşa bacımm bende tatile gidemedik pekk öyle dolabı dolduryom okullar açılınca çok çok yoğun olucam okul y.lisans diğer 2.üniversite kitap defter derkennnn zerre vaktim kalmayacak o bakıma şimdiden yıkama yağlama işlermi yapıyorum bacım....
yaniii dediğin markayıda bilmiyom bacım evrim gelirse muhahkk okur cvb veriri o daha iyi bilyorrr ama önemli olan bitmesi bittiyse sorun yok benceee

işte buna şaşırdımm lazer batık ve kıl dönmesi yapmamalı hatunlarrr... bende hiç olmadı tüm vucudd yaptıryom bide ne batık ne kıl dönmesii o bakıma şaşırdımmm

Lazer yapmadı ki canım, daha önce olan batıklardan bahsediyorum. Bende baya var çünkü. Lazer yapmaz bence de :10:

Son düzenleme:
tenin açık beyaz kumral vs.. kılların koyu kahve siyahsa harika sonuç verirrr derim bacımm bencede git zatennn yapan kişi sana öneriri... ıpl den uzak durrrrrrrrrr ışını mışını baya süreçte yavaşlatsada kökleri kesinkes çözüm değil hoş alezandrdada ince kılları görmüyor diyolar ama ıpl diğer kıllarıda inceltip bırakyorrr diye bilyom en iyisi alexandra... birde diod denen bişe var oda ütüleme mantığı yapmaktaaa onu yaptırcağna git kollarını ocağı aç tütsüle daha iyi demişlerid bana o mantıkda... ben alexandra ile aralıkda 1 yıl olucak yaptırmaya başladım ve 3 seansım geride kaldı bitti ve uzun bir süreçççç çünkü ilk seandan osnra her ay epilasyonla uzayan kıllar busefer 3 ay sonraa nokta kadar çıkmammıştı bilee bu yüzdennn etkiyi görünce şaşıyorsun....
paran varsa yaptırrrr derim... haaa kısırlık mısırlık yok bunu doktorlar yapıyor vede kaçtane doktor eczacı bayan arkdşm varsaaa yaptırdı hatta dr bir erkek arkdşm bile omuz kıllarına yaptırdı ben üm bunlardan sonra okadar araştırdım hatta evlendim 2.5 yıl evlilikden sonraaa yaptırmaya başladım halbuki yaptıraydım bekarkenn ne hoş olurdu.... vel hasılll kısırlıklada alakası yok zira çevremde çok kişi yaptırdı ve çok şükür hamilede kaldılarrrr hamilelikleride normaldiii ... ayrıca kısırlığa sıra gelene dek ne malum erkekden kaynaklanan kısırlıklar dahaaa yoğun günümüzde o bakımaaa kendini düşün derim....

cihaza bak bacım zaten doktor kontrolünde ise %90alexandradır diye düşünyom mesela canbella gayet iyi bir alexandra makinesidir o olabilir.... evet seanslardan 3gün öncesinden jilet yappıp gelin derlerrr inannn benim 2.seansımdan sonraa3.seansa giderken hiç bişey yapmadan gittim zaten çıkmıyorrr farklı bir maddde ne ediyorsaaa :):16:

çok teşekkür edrim kızlar nereye gitsem IPL diyorlar dediğinz gibi tamda bitmi arkadaşlarımın hep kaldı sarı sarı ne anladım ki bn buğday tenliyim tüyler aşırı koyu diil olur mu alex. ?

zaten o 9 günlük tatilden bahsediyom extra izin almayacağım Allah kolaylık versin işin bayağı varmış doğru okul açılınca anca sende ona yetişirsin

canım benim batıklarda önceden kalma ağda zamanlarımdan lazer yapmadı galiba vardı zaten lazerle geçer dediler ama halen var o yüzden dedim yasmine önerilen kremi alayım :34:

Lazer yapmadı ki canım, daha önce olan batıklardan bahsediyorum. Bende baya var çünkü. Lazer yapmaz bence de :10:
haaa şöyle şimdimm çaktım jesmincimmmm

çok teşekkür edrim kızlar nereye gitsem IPL diyorlar dediğinz gibi tamda bitmi arkadaşlarımın hep kaldı sarı sarı ne anladım ki bn buğday tenliyim tüyler aşırı koyu diil olur mu alex. ?
ıpl den uzak dur zaten gruponlarda feci indirimle kampanyalar olyor epilasyondaa heps, ıpl denden iştee ona göre düşün bacım... ayrıca bende buğday tenliyim ve kıllarım allahtan kahvee... sende kesin kez yaptıracaksannn bir kaç ay öncesinden jiletlee derimmm

zaten o 9 günlük tatilden bahsediyom extra izin almayacağım Allah kolaylık versin işin bayağı varmış doğru okul açılınca anca sende ona yetişirsin

canım benim batıklarda önceden kalma ağda zamanlarımdan lazer yapmadı galiba vardı zaten lazerle geçer dediler ama halen var o yüzden dedim yasmine önerilen kremi alayım :34:
öylemiiii iyiii şimdiden ayarlamışın ne güzell bacım:)

batıklarıdaa dediklerinzle anladımm tmmm ;)

haaa şöyle şimdimm çaktım jesmincimmmm

ıpl den uzak dur zaten gruponlarda feci indirimle kampanyalar olyor epilasyondaa heps, ıpl denden iştee ona göre düşün bacım... ayrıca bende buğday tenliyim ve kıllarım allahtan kahvee... sende kesin kez yaptıracaksannn bir kaç ay öncesinden jiletlee derimmm

öylemiiii iyiii şimdiden ayarlamışın ne güzell bacım:)

batıklarıdaa dediklerinzle anladımm tmmm ;)

hadi ya benim kol ve bacak açık renk ben bacakları jiletleyeyimm artık gidip güzellik salonu bulayım tabi önce:34:

bir yer buldum aslında adanadayım ben cuma akşam gittim her yer ıpl demişti sonra bu yeri aradım direk alex dedi neden alex dedim diğerleri geçici dedi lazer diil dedi telefondaki bayan tüm kol tüm bacak genital bölge koltuk altı 8 seansı 1800 dedi fiyatları pek bilmiyorum bi doktor zaten sahibi..eylül ekim gibi giderim ancak maddi olarak güçlenmem lazım:1: gelecek yaz tüy istemiyorum ya ağdadan iki gün sonra çıkııyo :43: hep batık malum yerler:52: valla her ay 40 tl ağdaya para veriyorum yıllardır umarım istediğim gibi olur

aslında bir çok yer doktor gözetiminde yapıyor güzellik salonlarında ıpl veya diod oluyor

iyi araştır bence bacım

bir yer buldum aslında adanadayım ben cuma akşam gittim her yer ıpl demişti sonra bu yeri aradım direk alex dedi neden alex dedim diğerleri geçici dedi lazer diil dedi telefondaki bayan tüm kol tüm bacak genital bölge koltuk altı 8 seansı 1800 dedi fiyatları pek bilmiyorum bi doktorzaten sahibi..eylül ekim gibi giderim ancak maddi olarak güçlenmem lazım:1: gelecek yaz tüy istemiyorum ya ağdadan iki gün sonra çıkııyo :43: hep batık malum yerler:52: valla her ay 40 tl ağdaya para veriyorum yıllardır umarım istediğim gibi olur

Kızlar nerdeyse 10 gün oldu benim kıllarım çok az dökülüyor, normal mi? Yani ben hepsi dökülcek bir anda diye bekliyordum ama :26:
Kısa kol giymek kabus oldu, dökülmedi koltuk altım halen :14:

Kızlar nerdeyse 10 gün oldu benim kıllarım çok az dökülüyor, normal mi? Yani ben hepsi dökülcek bir anda diye bekliyordum ama :26:

15 gün diye biliyorum Yasemin ben.

Dökülmeyenler içinde rötuşa gitmen gerekiyor.

Söylemediler mi sana?

Son düzenleme:
15 gün diye biliyorum Yasemin ben.

Dökülmeyenler içinde rötuşa gitmen gerekiyor.

Söylemediler mi sana?

Söylediler canım evet :6: Sanırım ben biraz tezcanlıyım, bir an önce kurtulayım diye kafayı sıyırdım :27: Bi de genitalin üst tarafı dökülüyor, alt taraf hiç dökülmedi ona gıcık oldum :14:

Son düzenleme:
Söylediler canım evet :6: Sanırım ben biraz tezcanlıyım, bir an önce kurtulayım diye kafayı sıyırdım :27: Bi de genitalin üst tarafı dökülüyor, alt taraf hiç dökülmedi ona gıcık oldum :14:

Sana söylenen güne kadar dökülmezse, dökülmeyenler için rötuşa gideceksin tatlım. :27:

canım hepsi bir anda dökülmüyor kalanlar oluyor tabi sabırlı ol biraz:52:

genitalde en zor biten yer aynen dediğin gibi üst erken alt biraz daha yavaş ilerliyor yani canım bu iş sabır gerektiriyor acele etme:34:

canım hepsi bir anda dökülmüyor kalanlar oluyor tabi sabırlı ol biraz:52:

genitalde en zor biten yer aynen dediğin gibi üst erken alt biraz daha yavaş ilerliyor yani canım bu iş sabır gerektiriyor acele etme:34:

Evet canım, ben biraz aceleci davranmışım :1:
Şu an dökülmeye başladı, seyrekleşti baya :27:
Bi de bana bu ayın 3ünde rötüş verdiler, ama ben hasta olcam büyük ihtimal. Hastayken yapılmaz di mi? Erteletmem lazım :10:

Back