tenin açık beyaz kumral vs.. kılların koyu kahve siyahsa harika sonuç verirrr derim bacımm bencede git zatennn yapan kişi sana öneriri... ıpl den uzak durrrrrrrrrr ışını mışını baya süreçte yavaşlatsada kökleri kesinkes çözüm değil hoş alezandrdada ince kılları görmüyor diyolar ama ıpl diğer kıllarıda inceltip bırakyorrr diye bilyom en iyisi alexandra... birde diod denen bişe var oda ütüleme mantığı yapmaktaaa onu yaptırcağna git kollarını ocağı aç tütsüle daha iyi demişlerid bana o mantıkda... ben alexandra ile aralıkda 1 yıl olucak yaptırmaya başladım ve 3 seansım geride kaldı bitti ve uzun bir süreçççç çünkü ilk seandan osnra her ay epilasyonla uzayan kıllar busefer 3 ay sonraa nokta kadar çıkmammıştı bilee bu yüzdennn etkiyi görünce şaşıyorsun....
paran varsa yaptırrrr derim... haaa kısırlık mısırlık yok bunu doktorlar yapıyor vede kaçtane doktor eczacı bayan arkdşm varsaaa yaptırdı hatta dr bir erkek arkdşm bile omuz kıllarına yaptırdı ben üm bunlardan sonra okadar araştırdım hatta evlendim 2.5 yıl evlilikden sonraaa yaptırmaya başladım halbuki yaptıraydım bekarkenn ne hoş olurdu.... vel hasılll kısırlıklada alakası yok zira çevremde çok kişi yaptırdı ve çok şükür hamilede kaldılarrrr hamilelikleride normaldiii ... ayrıca kısırlığa sıra gelene dek ne malum erkekden kaynaklanan kısırlıklar dahaaa yoğun günümüzde o bakımaaa kendini düşün derim....
cihaza bak bacım zaten doktor kontrolünde ise %90alexandradır diye düşünyom mesela canbella gayet iyi bir alexandra makinesidir o olabilir.... evet seanslardan 3gün öncesinden jilet yappıp gelin derlerrr inannn benim 2.seansımdan sonraa3.seansa giderken hiç bişey yapmadan gittim zaten çıkmıyorrr farklı bir maddde ne ediyorsaaa :)