- Konu Sahibi 34bilgen84
-
selam arkadaşlar,
ben de bugün ilk seansıma girdim. soğutmalı yapıyorlar. canım acıdı hakkaten, ama bir - iki gün içinde regl olacağım, ben ona bağladım. özellikle üst kısımlar çok acıyor. altlarda ise soğuk üflenen hava ağrıya neden oluyor. ama lazeri hissetmiyorsunuz. bu arada ben senelerdir ağda yaparım. en çok küçükken jilet yapıyordum. tüyler siyah, ama ağda yağtığım için yumuşaklar. umarım kısa sürede biter. şu an nerdeyse hepsi yanmış gözüküyor.
Lazer epilasyonun fiyatı nedir acaba?
sanırım fiyatlar heryerde çok farklılık gösteriyo ben kol ve tüm bacak için 600 vermiştim şimdi genitalede 200 anlaştım yaptıran bayanlar sizde fiyatlarını paylaşırmısınız bende merak ettim şimdi yer ve bölgeye göre değişiyomu acaba
iyi de lazere basladınmı zaten jılet dısında bırsey kullanmaman gerkırkı.yanı lazer yaptırıren agda mı yaptırmalısın.tabıkıde jılet kullancaksın kı ıyı etkı etsın lazer.ben 3 yıldır gıdıyorum genıtal ve koltuk altı.ama zaten 1.5 ayda bır gıdebılıyorum.yazın gıdemıyorum tatılde oldugum ve gunese cıktıgım ıcın.ıkı yıltoplam 7 defa gıdebıldım.bu yıl bırkere gıttım subatta.eskıye gore ıyı ama daha bıtmedı tam.ustlerde bayagı var.koltuk altım bıttı gıbı.tek tük cıkıyor.ben 2 yıl oncesınde koltuk altı ıcın 15 seanslık ama 240,genıtal ıcın 15 seanslık 340 vermıstım.daha yarısı oldu.kafama estıkce gıdıyorum.gercı son 3 aydr bebek ıcın ugrastıgım ıcın su an gıtmıyorum.yumurtalara zarar verse ultrasonda cıkmazmıkı.hormon testlerımıde yaptrdım normal cıktı.yalnız bızde sorun esımde varıkosel cıktı.amelıyat olcak .bakalım artık.
fıyatlar nasıl kızlar bende yaptırmak ısıtyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?