Ben de evlendiğim güne kadar hep jilet kullanmıştım ve tahmin edersinz ki gayet siyah ve güçlüydü kıllar.. sadece düğünden önce bir kere sir ağda yaptırdm sonrasında 4. seanstayım lazere gidiyorum...
Aynı endişeleri taşıyarak baya bir araştırmıştım ben de ama güzellik merkezine genital için lazer yaptırmaya gelen hamile bayanları görünce ,dedim endişelenmeye gerek yok.. 3 aylık gelen var 8 aylık gelen var ve hepsi de durumdan pek bir memnun, hiç bir yan etki olmadığını söylediler, içim rahatladı....
benim tek tavsiyem şu olabilir, ağdaya filan gayet dayanıklıyımdır, ağrı eşiğim yüksektir ama lazeri genital bölgede asla EMLA kremsiz düşünemiyorum...
ilk seansta emlasız girmiştim koltukaltıma daha önceden yaptırınca aynı olur sandım ama daha üst kısımlarda 2. 3. atıştan sonra kızın ellerine yapıştım allah rızası için dur,dayanamıycam diye.. ve ertesi gün emlayı sürüp bir güzel streçle sarrıp sarmalanıp öyle gitmiştim.. umarım acısız geçer sizinki de.. soğutma çok önemli.. mutlaka olmalı,bence :)