• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

genital bölgeye lazer hakkında sorular???

bu arada aklıma gelmişken son gittiğim seansta emla ile gitmeme rağmen üst kısımlar yapılırken canım yandı baya .. hatta çıktıktan sonra kıza da dedim emla sürdüğüm halde niye bu defa böyle oldum çok acıttın yaa ,filan dedim.. o da çünkü 3 seans atlattık ama dökülme fazla olmamış o yüzden bu defa ışını yüksek çalıştım ondan acımıştır ,dedi. zaten üst kısım kemik bölgesi olduğundan her zaman biraz daha hassas da altlar hele hele popo arası filan krem ile tamamen hissizleşiyor arkadaşlar..zemuszemus

emlayı bende ağda için denedim ama işe yaramadı sonunda ya kirpi gibi gezmeye devam edicem yada yakıcam kökünden yaa o olucak:sm_cool:

sen yakıcam kökünden o olucak diye yazınca aklıma lisedeyken bir arkadaşımın kollarını suyla ıslatıp hemen arkasından çakmakla kollarının tüylerini yakması geldi.. :)))) o da öyle kol tüylerinden kurtuluyodu :)) hey allam yaa biz kızların nedir bu bitmez tükenmez kıl tüy meselesi heee ??? CADIARZU

Poisa benim de ilk genital seansım seninki gibi olmuştu dayanamamıştım. Ama emla kremi 1,5 saat filan streçli beklemesi gerekiyor. Yani bir de eğer kremi yedirerek sürdüyseniz ondan da etkisi olmayabilir. Ben ilk seferimde düzgün sürememiştim, ondan çok acıdı ama sonra yoğurt kıvamında sürüp hava almayacak şekilde sıkı olarak streçle sarınca birşey olmuyor ne acı. Oooh...sıfır acı oluyorum genitalimi. Bence çok rahat. Yani tamam biraz angaryası var streçle sarmak filan ama, inanın yazın bikinilerle rahat edeceğim. Kıl tüy meselesi olmayacak.

yarın senasım var gidip bi kaç atış yaptırıcam bakalım dayanabileceğim gibi bişimi üst kısma denerler ama alt kısımlar daha çok acıyosa:1ninca:

slm kızlar dün seansım vardı genital bölgeyle ilgilide konuştuk hatta bi deneme yapıldı üst çok çok acıyo ama alt kısımları hiç hissetmedim bile bazı yerlerde altlara yapılmıyomuş sadece üstlere yapılıyo diye duymuştum ama benim gittiğim yer komple yapıyo aynı zamanda etkisinide sordum 50mm kadar etkisi varmış buda eder 5 cmCADIARZU şimdi ilk yapılıştaki dökülme durumuna bakıcam ve ona göre devam edip etmiyceğim belli olucak bi çok arkadaştan girdiği makinaların alexender olduğunu okudum ben son iki senastır neva light diye bi cihazla giriyorum alexide sorduğumda daha kısa sürede bitiriyo fakat acı onda daha fazla oluyormuşş yaa mübarek kıl tüy derdi değilde derin devlet meselesi gibi oldu çöz çözebilirsen ananemin zamanında lazermi varmış:içelim:

selam arkadaşlar,

ben de bugün ilk seansıma girdim. soğutmalı yapıyorlar. canım acıdı hakkaten, ama bir - iki gün içinde regl olacağım, ben ona bağladım. özellikle üst kısımlar çok acıyor. altlarda ise soğuk üflenen hava ağrıya neden oluyor. ama lazeri hissetmiyorsunuz. bu arada ben senelerdir ağda yaparım. en çok küçükken jilet yapıyordum. tüyler siyah, ama ağda yağtığım için yumuşaklar. umarım kısa sürede biter. şu an nerdeyse hepsi yanmış gözüküyor.

selam arkadaşlar,

ben de bugün ilk seansıma girdim. soğutmalı yapıyorlar. canım acıdı hakkaten, ama bir - iki gün içinde regl olacağım, ben ona bağladım. özellikle üst kısımlar çok acıyor. altlarda ise soğuk üflenen hava ağrıya neden oluyor. ama lazeri hissetmiyorsunuz. bu arada ben senelerdir ağda yaparım. en çok küçükken jilet yapıyordum. tüyler siyah, ama ağda yağtığım için yumuşaklar. umarım kısa sürede biter. şu an nerdeyse hepsi yanmış gözüküyor.

benimde üst kısım çok acıdı hatta dayanamayabilirim diye düşündüm ama sıktım dişimi bidahaki seans içinde adetim bittikten 3 gün sonra gel dedi ama ben bu lazer konusundan sıkıldım valla her kafadan ayrı bi ses çıkıyo 1 senedir gidiyorum bacak ve kol için ama hala bitmiş değil birde bayan bana hiç almıyosun dimi diye sordu ama ben hep jiletle alıyorum öyle gezemem heleki kolumda şimdi genitalede başlarsam hiç almadan nasıl gezicem bilmiyorum bide 4 ay sonra evlenicem o zaman nolcak :uhm:

Lazer epilasyonun fiyatı nedir acaba?

sanırım fiyatlar heryerde çok farklılık gösteriyo ben kol ve tüm bacak için 600 vermiştim şimdi genitalede 200 anlaştım yaptıran bayanlar sizde fiyatlarını paylaşırmısınız bende merak ettim şimdi yer ve bölgeye göre değişiyomu acaba

sanırım fiyatlar heryerde çok farklılık gösteriyo ben kol ve tüm bacak için 600 vermiştim şimdi genitalede 200 anlaştım yaptıran bayanlar sizde fiyatlarını paylaşırmısınız bende merak ettim şimdi yer ve bölgeye göre değişiyomu acaba

tabı degısıyor benım gıttgımde yerde ındırımlı fıyat uyguluyorlar sımdı komple bacak 400 kollar 120 genıtal 120.ama ben cok once basladıgım ıcın genıtalde bıkını bolgesı de dahıl oldugu ıcın 150 verıyorum.önceden genıtal sanırım 250 idi.

Son düzenleme:
böyle bi serbest piyasa hiç görmedim kim ne tutturursa öyle yapıyo inş sağlığımıza bi zarar gelmezde ben parasından geçtim

malesef öyle araştırmak gerekiyor biraz cihazları koşulları güvenceleri.. hastanelerde de yapılıyormuş ben başlamadan önce bilmiyordum mesela aslında hastanelerde yaptırmak daha güvenli gibi en azından doktorlar var.. kuruluş sağlamdır ..

parasıda gözümde değil artık yeterki bitsin evlenene kadar genitalde yarısı bile azalsa benim için kardır ama 1 yıldır devam ettiğim halde kolumda o kadar memnun değilim gerçi suç bendemi bilemiyorum ben sürekli jiletle alıyorum onlar sakın alma diyo ama 1 ayda öyle gezilmezki jilet herseferinde daha fazla çoğaltıyomuş yani onlar azalttıkça ben çoğaltıyorum sanırım siz nasıl yapıyosunuz seans aralarında herhangi bi temizlenme yöntemi kullanıyomusunuz şimdi genital için seanslarım daha kısa aralıklarla almayı hiç düşünmüyorum zor olucak ama elimden geldiğince almıycam yoksa dahada uzuyo tedavi

iyi de lazere basladınmı zaten jılet dısında bırsey kullanmaman gerkırkı.yanı lazer yaptırıren agda mı yaptırmalısın.tabıkıde jılet kullancaksın kı ıyı etkı etsın lazer.ben 3 yıldır gıdıyorum genıtal ve koltuk altı.ama zaten 1.5 ayda bır gıdebılıyorum.yazın gıdemıyorum tatılde oldugum ve gunese cıktıgım ıcın.ıkı yıltoplam 7 defa gıdebıldım.bu yıl bırkere gıttım subatta.eskıye gore ıyı ama daha bıtmedı tam.ustlerde bayagı var.koltuk altım bıttı gıbı.tek tük cıkıyor.ben 2 yıl oncesınde koltuk altı ıcın 15 seanslık ama 240,genıtal ıcın 15 seanslık 340 vermıstım.daha yarısı oldu.kafama estıkce gıdıyorum.gercı son 3 aydr bebek ıcın ugrastıgım ıcın su an gıtmıyorum.yumurtalara zarar verse ultrasonda cıkmazmıkı.hormon testlerımıde yaptrdım normal cıktı.yalnız bızde sorun esımde varıkosel cıktı.amelıyat olcak .bakalım artık.

iyi de lazere basladınmı zaten jılet dısında bırsey kullanmaman gerkırkı.yanı lazer yaptırıren agda mı yaptırmalısın.tabıkıde jılet kullancaksın kı ıyı etkı etsın lazer.ben 3 yıldır gıdıyorum genıtal ve koltuk altı.ama zaten 1.5 ayda bır gıdebılıyorum.yazın gıdemıyorum tatılde oldugum ve gunese cıktıgım ıcın.ıkı yıltoplam 7 defa gıdebıldım.bu yıl bırkere gıttım subatta.eskıye gore ıyı ama daha bıtmedı tam.ustlerde bayagı var.koltuk altım bıttı gıbı.tek tük cıkıyor.ben 2 yıl oncesınde koltuk altı ıcın 15 seanslık ama 240,genıtal ıcın 15 seanslık 340 vermıstım.daha yarısı oldu.kafama estıkce gıdıyorum.gercı son 3 aydr bebek ıcın ugrastıgım ıcın su an gıtmıyorum.yumurtalara zarar verse ultrasonda cıkmazmıkı.hormon testlerımıde yaptrdım normal cıktı.yalnız bızde sorun esımde varıkosel cıktı.amelıyat olcak .bakalım artık.

öncelikle geçmiiş olsun ALLAH inş gönlünüze göre verir bebeğinizi kucağınıza almayı nasip eder. sizin seanslar çok uzun sürmüş ben 3 yıl gibi bi zaman olsa bırakırdım şimdiye kadar ama benim seans aralarım daha kısa bu aralıklarda hiç almayın diyolar sadece makasla yada traş makinasıyla kısaltabilirsin dedi çünkü jilet her seferinde daha çok çıkarttırıyomuş yani lazer azaltmaya çalışırken bende bi yandan çoğaltıyomuşum jiletle

lazer yaptıran hanımlar bişi sorucam 10 gün önce ilk kez seansa girdim üstüne olduğum ilk adetim dehşet sancılı geçti hayatımda hiç bukadar sancılı olmamıştı hiçbi nedene bağllayamadım aklıma lazer geldi acaba ondan dolayı böyle bişey yaşamış olabilirmiyim bilgisi olan lütfen cvp versin korkutuyo bu lazer beni

hiç böyle bir şey duymadım ve karşılaşmadım,bence psikolojik ve diğer etkenler olabilir,stres hormonlarla alakalı... sadece adet öncesi yakın zamanda seanslara gidilince seans sırasında acı daha çok hissediliyor hassas olunduğu için.

çevremde bütün bayanlara civanperçemi çayını öneririm; hormonları dengeler,ağrıyı alır,ve adet düzensizliğini de kesin önler,menapoz daki bayanlara da çok faydalı. şiddetle tavsiye ederim.

Back