- 28 Kasım 2020
- 50
- 39
- Konu Sahibi Pembekurdele23
18 ekimde başladım. Doktor yazmadığı için ne kadar kullanılır söyleyemem ama 2 ay yazıyordu içindeki kağıtta. En fazla 2 ay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
18 ekimde başladım. Doktor yazmadığı için ne kadar kullanılır söyleyemem ama 2 ay yazıyordu içindeki kağıtta. En fazla 2 ay
Şans sanırım bizim burası küçük bir yer ama her eczanede varBu kremi bulamıyorum hiçbir yerde yok.
hala devam ediyor musunuz günceller misinizzŞans sanırım bizim burası küçük bir yer ama her eczanede var
Ben biraz daha aramaya devam edeyim şaka gibi gerçekten.Şans sanırım bizim burası küçük bir yer ama her eczanede var
Merhaba regl haftamdayım bitsin devam edeceğim. Ven sadece süre tamamlansın diye devam ediyorum şu an rahatsız olduğum renk düzeldi.hala devam ediyor musunuz günceller misinizz
Sure ne kadar ki? Ben de unutmazsam alip baslayacagim koltuk altima, karbonat kullanip kararttim da ne kadar kullanmak gerekiyor?Merhaba regl haftamdayım bitsin devam edeceğim. Ven sadece süre tamamlansın diye devam ediyorum şu an rahatsız olduğum renk düzeldi.
Merhaba o iç dudaklara hassas kısımlara mı uyguladınız tam anlayamadım. Ben de kullanmayı düşünüyorum ama emin olamadım tam olarak hangi kısma uyguladığınıza.Selamlar nasıl gidiyor dostlar, ben de hala sürüyorum bacak kısımları ve popo bölgesine doğru, soyulmalar daha hızlı sonuö vermeye başladı, cilt alıltı sanırım.
Ben her yerime sürdüm. Sadece vajinanın içine peçete yerleştirerek içine geçmemesi icin dudakların etrafına dahi sürdüm. Ne yanma, ne tahriş hiçbir şekilde yaşamadım. Sabahına da madecassol sürüyorum hızlı toparladı üstelik. Ama hala soyulmalarla açılmalar mevcut kullanmaya devam ediyorum.Nasıl kullanıyorsunuz? İç dudaklara da sürüyor musunuz yoksa sadece dış dudaklara mı kullanıyorsunuz tam anlayamadım orayı. Hassas olan bölgeye yani
İstediğiniz sonucu aldığınızda bırakabilirsiniz. Doktor yazmadığı için süre hakkında bir şey diyemem ama ilacın içindeki kağıtta en fazla 2 ay kullanılması söyleniyor. Ben de iki ay dolsun bırakacağım.Sure ne kadar ki? Ben de unutmazsam alip baslayacagim koltuk altima, karbonat kullanip kararttim da ne kadar kullanmak gerekiyor?
Hayır iç dudaklara değdirmiyorum. Islak olan hiöbir yere değdirmiyorum. Sadece dış kalın dudaklara, popoya ve bacaklara doğru olan kısımlara sürüyorumNasıl kullanıyorsunuz? İç dudaklara da sürüyor musunuz yoksa sadece dış dudaklara mı kullanıyorsunuz tam anlayamadım orayı. Hassas olan bölgeye yani
İç dudaklarda kararmanız var mı? Benim oralarda var çünkü dışta yokHayır iç dudaklara değdirmiyorum. Islak olan hiöbir yere değdirmiyorum. Sadece dış kalın dudaklara, popoya ve bacaklara doğru olan kısımlara sürüyorum
Yaa benim de iç kısımlarda var kararma. Ben de iç kısım için kullanmayı düşünüyorum. Kremi bulabilirsem sizinki gibi yaparım ben de, inşallah kötü etkisi olmaz ya korkmuyor da değilimBen her yerime sürdüm. Sadece vajinanın içine peçete yerleştirerek içine geçmemesi icin dudakların etrafına dahi sürdüm. Ne yanma, ne tahriş hiçbir şekilde yaşamadım. Sabahına da madecassol sürüyorum hızlı toparladı üstelik. Ama hala soyulmalarla açılmalar mevcut kullanmaya devam ediyorum.
Kremim az kaldı henüz bulamadım yaşadığım şehirde. Hala aramaya devam ediyorum.
Ben kremi sürmeden önce yıkayıp sonra iyice kuruluyorum. Kupkuru olacak. Biraz peçeteyi vajinanın ıslak olan içine yerleştiriyorum krem içine girmesin diye. İç dudakların etrafına ve dışına full sürdüm. Bir yanma, kızarma, tahriş olmadı. Siz basladıgınızda denemek icin etrafına az bisey sürün öyle ilerleyin.Yaa benim de iç kısımlarda var kararma. Ben de iç kısım için kullanmayı düşünüyorum. Kremi bulabilirsem sizinki gibi yaparım ben de, inşallah kötü etkisi olmaz ya korkmuyor da değilim
Çok teşekkür ederimmBen kremi sürmeden önce yıkayıp sonra iyice kuruluyorum. Kupkuru olacak. Biraz peçeteyi vajinanın ıslak olan içine yerleştiriyorum krem içine girmesin diye. İç dudakların etrafına ve dışına full sürdüm. Bir yanma, kızarma, tahriş olmadı. Siz basladıgınızda denemek icin etrafına az bisey sürün öyle ilerleyin.
Bir kaç saate çıkacağım işte umarım bende bulabilirim.
Rica ederim umarım bulabilirsiniz, bugün buldum bende. Gelişmeleride yazarsınız.Çok teşekkür ederimm
Fiyatı ne kremin toplanıyormuş yazmış biri birkaç tane almaya değer mi?kızlar bende yavaş yavaş açılma görüyorum daha hiç kuruluk pullanma olmadı dudak kısımlarında ama bacakla birleşen ince yerde tahriş olmuş kızarık oralara nemlendirici sürüyorum.yalnız şunu sorucam bu kremi bırakınca geri gelir mi koyuluk acaba?çünkü bu kararma benim ergenliğimden beri var rengini açmasına da şaşırdım bu yüzden büyük.hormonal olduğunu düşünüyorum kararmalarının.kist gibi problemlerim de vardı zaten.neyse umarım bırakınca yine koyulaşmaz.birde ben lazere gidiyorum randevu gelmeden 2 3 hafta önce kullanmayı bıraksam daha doğru olur bence ne diyorsunuz sonra yine başlarım??
Son durum ne canimRica ederim umarım bulabilirsiniz, bugün buldum bende. Gelişmeleride yazarsınız.