- 18 Nisan 2008
- 119
- 3
-
- Konu Sahibi esmerallda
canım bazen bendede oluyor.arkadaşımdada olmuştu eczaneden kara merhem alacaksın süreceksin o söküyor ordaki iltahabıı kendi kendinee
ewet çok pis kokuyor ama teee ninelerimizn zamanından kalma ve çok faydalı bir ilaç.sıkmak gerçekten doğru değil katılıyorum sanasurekli ciban cikiyorsa eger bir doktora gorunmende fayda var.. tekrarlayan cibanlar dikkate elinmalidir derler..
ayrica kara merhem cok pis kokar ama iltihabi sokturur ordaki..
sen sakin ola henuz olgunlasmamisken skma o cibani yoksa iltihap kanina karisabilir.. riskli boyle durumlar birak kendiliginden aksin..
surekli ciban cikiyorsa eger bir doktora gorunmende fayda var.. tekrarlayan cibanlar dikkate elinmalidir derler..
ayrica kara merhem cok pis kokar ama iltihabi sokturur ordaki..
sen sakin ola henuz olgunlasmamisken skma o cibani yoksa iltihap kanina karisabilir.. riskli boyle durumlar birak kendiliginden aksin..
ewet çok pis kokuyor ama teee ninelerimizn zamanından kalma ve çok faydalı bir ilaç.sıkmak gerçekten doğru değil katılıyorum sana
sıkmadan durmakta bıraz zorlanacak olsamda dayanmalıyım ha bu arada sen o kreme anane ısı dıosan sakur bırde benım annemın yontemı yazayım sana : yarım soganı ocakta ızgara gıbı yaptı ılıkken cıbana bastırdı :) kokuyamı canımın yandıgınamı bagırsam dedım ıkı gun once :)
tam okumamisim demek ki canim pardon..
benm de 14 yasimda felan cikmisti biri biter biri baslardi ve surekli ayni noktalardan cikardi.. biz o zaman dusunememistik ben sonradan bir rahatszlik atlatmisim hastaneye yatmistim o zaman doktor demisti iltihapli biseyler mi cikardin sen diye evet demistim keske o zaman gelseydin demisti o zaman bile baya bi ilac kullandigimi hatirliyorum..
daha detayli bir tetkik iste derim.. genital bolge bir de daha zor yani..
aa hic oyle deme ama sogan ceker alir iltihabi sokturur kokusu cok pis ama dogal yollardan kurtuluyorsun :)
canım bence yüzüne hiç sürme derim bide gözüne yakın yermiş Allah mahafaza...birde leke kalır orda hem küçük birşeyse hiç sıkma kalsın orda.bak sıkmak hiç iyi değil bir mikrop kaptırırsan başına çok daha büyük işler açabilrsin allah korusun.tamam talım yazarım tabı ama aklıma takılan bırde sey var yuzumde tam kasımın arasındada bır tane boyle sıvılce cıban arası bısey var yıllardrı gecmedı ınan ellemem ıkı ay ama gene gecmez sıkarım ırın cıkar ıcınden oyle buyukte degıl neresı doluyo nasıl oluyo anlamadım sence sursem gozume yakın yer ya problem olur mu ?