ayyy bana da yardım edin yaa ben kendim yapamam ağdadan nefret ediyorum yapış yapış. eldivenden de korkuyorum. kuaföre gitmeyi istiyorum ama hem acısından korkuyorum hem de utanıyorum Allah aşkına gidip nasıl ayırıcaz
neden utanıorsun canımbırıncısı sunu aklına kazı onların ısı bu tammı nasılkı hasta olunca doktora gdıorsun oksu tıksır dıorlar dınlıorlar ıse bud aonun gıbı dusun gıdınce dogum yapar gıbı sana ayır bacagını demıorlar utanıorsan eger soylersın ılkkez yaptırdını kucuk kucuk aca aca yaptırısın ama sana tavsıyem kendını onlara bırak ınakı hıc acımıcak 5 dakıkada bıtıcek bırde xylocaine adlı spreyı yanınd agotur agdadan 5 dakıak once sık uyustur bıkını bolgenı ben hep bu spreyı kulanıorum sonuc mukemmel evde kendım yapıorum hemde bes dakıkada
o spreyi nerde ne kadara alabilirim? tavsiyeler için çok teşekkürler
kızlar ben şuana kadar genital bölgemi hep jiletle temizledim. hiç ağda yapmadım. ama yapan arkadaşlarım bunun çok rahat oldugunu söylüyolar. sizce çok acır mı bir de kendim yapacagm.çnkü kuaföre gitmek istemiyorum. kendim yapıcagm için böle bana daha az acı vericek ve yapması kolay olucak bi agda mrkası fln söler misiniz? soguk agdaların genital bölge için olanlarıda var mı?
bende emla ve xylocaine arasında kaldım ama ağrı eşiği diye bi gerçek var ne yazıkki :)) kimisi emladan kimisi xylocaineden memnun kalmış. sanırım benim için en mantıklısı ikisini birden deneyip son kararı vermek olucak. bugün hiçbir yardımcı madde kullanmadan şekerli ağda kullandım (25 yaşında ve evliyim ilk defa kendim genital bölge temizliği yaptım, yapmaz olaydım) normalde sürekli kuaförde yaptırıyodum evet hafif bi sızı oluyodu elbet ama kendi kendine yapmak korkunçmuş. hep minik minik kanadı, hunharca çekmemden olsa gerek morluklarımda var. kuafördeki kızı ilk gördüğüm yerde öpüp sarılıcam valla ne muhteşem bir iş yapıyomuşta kıymetini bilememişim :))
kızlar bende genital bölgeyi epilasyon aletiyle alıyorum ilk aldığımda nerdeyse 1 saat çıkamadım odadan ama ikincide 15 dk da aldım hem temizliğide kolay tek kötü yanı sadece üst tarafı alabiliyorum altlara inemiyorumbide epilasyon aletiyle aldıktan sonra beyaz beyaz sivilceler çıkıyo bunları nasıl engelliyebilirim bana yardımcı olurmusunuz lütfen (
xylocaine ney oluyor ki:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?