genital bölge :((

kızlar çok sağolun ama yakında evlenicem çok kötü bi görüntü oluyo bu sivilceler oyyyy ( tam bi çözüm bulsamda hep yapsam

Kızlar bu kıl konusunda ben de ne yapacağımı şaşırdım.. Agdaya ilk defa 6 ay önce gittim Emla yı surup ama bende hiç etki etmedi..adayı yapan bayan da bunlar etki etmiyo bulabilirsen dişçilerin kullandığı uyuşturucu spreyden al demişti. Nerden temin edebiliriz bilmiyorum ama ben bir daha gidemedim bıktım jiletten her gecen gun daha cok cikiyo.. O spreyden bulabilecek olursa lütfen haberdar etsin.. :26:

canım ya ne çekiyosun cocukluğumdan beri ağda yapardım hiç azalmadı aynı en sonunda lazere basladım acayip rahatım 2 ayda bır cıkıyo gıdıyosun ertesı gune dokuluyo kollarıma bile yaptırıyorum piskopat gbı oldum yani

canım kuaföre gitttt
çekinmee
rahat ol
tek gidende sen olmayacaksın ki temizlikgi o zaman görürsünnn

evet canım cok haklisin zaten su anda kafama en yatan yöntem o ama daha yeni evliyim ve cocuğum yok.. Cogu kisi cocuktan sonra yapılmalı diyo tabi buna karşılık hiçbir şey olmayacağını iddia edenler de var..o yüzden bi türlü cesaret edemedim kafam karışıyor her bisey okuduğumda.. :44: :44:

ya kızlar genital bölge lazer fiyatı araştırıyorumda bu genital bölge tam olarak neresi oluyo.kasıklar bikini bölgesine giriyo.genital ön arka mi

arkadaslar istanbul anadolu yakasında özellikle kadıköy taraflarında, bildiğiniz daha önce tecrübe ettiğiniz ve işini iyi yapan bir yer var mı genital bölge ağda için??

ilk defa agda yaptırdım bikinime adet oldugumdan beri hep jiletle aldım ama acı çok dayanılmaz diil bacaklarınızın üst iç kısmını alırken ki acıyly aynı ama benim sivicelenme oldu neden bilen var mı nasıl gecer

Mrb arkdaşlar genital bölge gün ışığı görmediği için zamanla kararıyor.Piyasada kremler var oldukça pahalı.Doğal yöntemle nasıl bir krem hazırlayabilirim bana öneride bulunacak arkadaş var mı?

dün agdacımı aradım randevu aldım gttim 40 dakikada kaymak gibi oldum
tüm vucuda 75 verim sizce nasıl

dün agdacımı aradım randevu aldım gttim 40 dakikada kaymak gibi oldum
tüm vucuda 75 verim sizce nasıl

canım nerde yaptırdın bilmiyorum ama büyük ihtimal istanbuldur istanbul ankara gibi büyük şehirlerde o civarda ücret normal ama adanada mesela TÜM VÜCUT KOMPLE AĞDA 15 TLye alıyolar ben de ilk duyduğumda inanamamıştım normalde 30muş ama son bikaç aydır bazı yerler %50 indirim yapmış 15 TL yapmışlar diğerleri de müşteri kaybetmemek için 15e indirmiş yani çoğu yer 15e yapıyomuş çok şaşırtıcı, biz istanbulda çok pahalıya yaşıyoruz valla

canım merhaba;
ağda yapmadan önce yapılacak yere bebek pudrası sürersen acıyı azaltır demişsin. gerçekten azaltıyormu. bebek pudrasını deneyenler varsa lütfen paylaşsın.

iki gün önceye kadar bu topiğe bakıyodum ağdayı dısarda mı kendim mi yapsam diye zaten bacaklarımı ve kollarımı aldırdıgım düzenli gittiğim bi ağdacı var. ve ben hep jilet ve tüy dökücü kullanmış biri olarak gittim 10 dakikada aldırdım. kendi adıma konusuyım evde böyle bi temizlik saglamam imkansız benim..iyikide gitmişim..artık jilete son :))

Bende özel bölgemi almak için çamsakızı aldım dün. Bi kaza geçirdiğim için haftalarca yattım çok kötü durumdaydım. Bacaklarımdı koltukaltımdı hallettim de özel bölgeye cesaret edemiyorum. Kuaföre gitmemin imkanı yok hayatta açamam =( biri beni cesaretlendirsin de yapıvereyim şu çam sakızını =( sizce elle mi çekeyim bezle mi ? Bir de çekmeden burası da gerdirilecek değil mi ?

canım annen yanındaysa anne böyle böyle de annen bakmasın kapatsın gözünü sadece çeksin.. ilk bi kere yaparsan sonu zaten kolay olur annen bakmasın sen eline tuttur ağda bezini o çeksin sadece:)

cnm her ne kadar ağdacıda yapılsada çok hijyenik bi durumda olduğunu düşünmüyorum çünkü, spatulayı eldiveni değiştirse vs iyi güzel ama sonuçta ağdanın ısıtıldığı yer belli,ve herkes içinde ayrı bir ağda kazanı kullanamaz kuaför-ağdacı. bu yüzden sonuçta kazanın içinde kalmış ağdadan bile mikrop bulaşabilir bence.. sonuçta kaba tabir olacak belki ama her kişinin spatulası aynı ağdanın içine giriyo:26::44::44::44:

cnm dişçilerin kullandığı uyuşturucu sprey demişsin ama onunda zararı olmazmı?? sonuçta uyuşturması için kullanılan kremler spreyler vs birebir bu iş için hazırlanmışmı yan etkisi olurmu sonuçta hassas bi bölge aman dikkat kızlar..:18::18:

genital bölgede 2 çeşit ağda kullanılıyo. roll on ve ağda beziyle çekilen sirden. jilet kullandığın için kökleri güçlüdür ve canın başlarda çok acır. sen sen ol sakın kendi başına deneyeyim deme. ağdayı çekemezsen kötü olur :/

bi önce ki yorumda ağdada ki hijyenden bahsetmiş bi arkadaş. güzellik salonunda çalışırken sırf masraftan kaçmak için öyle ince detaylara takılıyolar ki ağda onun yanında hiç bişi kalıyo bazen

canı en az acıtan pudralı ağda bu arada

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende hep jilet veya makine ile alıyordum Hiç ağda yaptırmamış korkuyordum. Geçen ay gittim arkadaşın bildiği bayana normal ağda ile aldı of nasıl kalındı kökler. Allahtan eli hızlı ve hafifti ağrımadı. Ama en çok oyan 30 TL oldu nencacık şey 30 TL mi olurmuş bu kadar değerli ha dedim kendi kendime

İstanbulda hayat pahalı

Ben şu dişçilerin kullandığı spreyden aldımm (xylocaine pump sprey) ilk defa ağdayla yaptımm orayıı..Ve spreyden kullandım..fazla acımadı ama küçük küçük parçalar şeklinde yapıştırdım ağdayı, özenle yaptım..Uyuşturdu yanii ama fazla değil..

bahsettiğim tarzda yapıldığını biliyorum genelde cnm, bi ara çalışmıştm ordan bunu biliyorum ayrıca genel itibariyle gördüğüm için söyledm dikkatli olun arkadaşlr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…