arkadaşlarım genital bölgeyi alırken Emla denilen kremi kullanıyolardı uyuşturucu bi krem onu kullanarak yaparsan kolay olacaktır eczanelerde satılıyojileti kullanma bi daha bence yayılma yapmıyo mu?
ben hep jiletle yaparım. çok çıkıyor sonra
bende ağda yaptırayım temiz pak olayım derken başıma iş açıyordum .......tatile gitmeden önce gideyim dedim ağdaya gitmez olaydım ! mikrop kaptım 7 aydır onunla uğraşıyorum daha yeni rahatladım çok şükür !birde alt tarafını yara yapması tuzu biberi oldu ayağımı suya sokamadan geldim tatilden ,mikrop yüzünden çektiklerim de cabası! doktor uzun süre yasakladı zaten ağdayı ki artık ben yanından bile geçmem eşimde kesinlikle yaptırma diyor çektiklerine bak dedi mahvoldum gerçekten..gittiğim yerde lüks,baksan tertemiz yer ama nerden geldiyse artık beni buldu.......bide 70 tl para ödedim üstüne kazığıda cabası offfffff
en önemlisi hijyen arkadaşlar herkesin başına gelecek diye birşey yok tabi bende paylaşayım dedim ..dikkat edin eldiveni varmı ..yeni spatulamı çıkarttı v.s ben şimdilik bıraktım yani
ama gerçekten rahatlık yani
Jiletle aldıktan sonra.. O köküü çok sert olan kıllar ağdaya geliyormu ki ? :) Kuaföre gitmek en mantıklısı bencede.. Bunla basa çıkılmaz şimdilik
ben hep jiletle yaparım. çok çıkıyor sonra
bende ağda yaptırayım temiz pak olayım derken başıma iş açıyordum .......tatile gitmeden önce gideyim dedim ağdaya gitmez olaydım ! mikrop kaptım 7 aydır onunla uğraşıyorum daha yeni rahatladım çok şükür !birde alt tarafını yara yapması tuzu biberi oldu ayağımı suya sokamadan geldim tatilden ,mikrop yüzünden çektiklerim de cabası! doktor uzun süre yasakladı zaten ağdayı ki artık ben yanından bile geçmem eşimde kesinlikle yaptırma diyor çektiklerine bak dedi mahvoldum gerçekten..gittiğim yerde lüks,baksan tertemiz yer ama nerden geldiyse artık beni buldu.......bide 70 tl para ödedim üstüne kazığıda cabası offfffff
en önemlisi hijyen arkadaşlar herkesin başına gelecek diye birşey yok tabi bende paylaşayım dedim ..dikkat edin eldiveni varmı ..yeni spatulamı çıkarttı v.s ben şimdilik bıraktım yani
ama gerçekten rahatlık yani
soğuk agda bantlarını cook küçük küçük kes ımm mesela işaret parmagının tırnagı kadar..cok ugrastırrmıs gibi görünüyo ama ben bile bu yöntemle aldıysam herkes alır diyorumkuaföre gitmeye utanıyorsan yani..yoksa aslında en iyisi kökler zayıflayana kadar kuaförde aldırmak ama bende utandıgım için böyle denedim ve 3 sefer falan oldu heralde tam hatrlamıyorum ve suan resmen su incecik saclarım gibi cıkıyolar elinle ısıtman yetmez ama saç kurutma makinasıyla falan ısıt basarılı olacaksındır
kızlar bende cok uzun yıllar jilet kullandım simdi kafama atsalar kırar :)o derece sertler ben hamilelikte asırı catlaklar olustuepilasyon aletleri yani makina kullanmak istedim ama tahriş etti napcagımı bilmiyorum agda elimde eriyo
kızlar bende cok uzun yıllar jilet kullandım simdi kafama atsalar kırar :)o derece sertler ben hamilelikte asırı catlaklar olustuepilasyon aletleri yani makina kullanmak istedim ama tahriş etti napcagımı bilmiyorum agda elimde eriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?