• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

genital bölge :((

ben de hep jıletle ya datüy dökücü kullanıyodum ama bi kere eldivenle aldım çok uzun olmasına gerek yok tüylerin eldiven iyi alıyo ama ağda gibi temiz olmuyo .iilk olarak eldiven deneyebilirsin . uyuşunca ya da alışınca ağda olabilir şahsen ben daha cesaret edemedim :)) ama ben de ole yapacam inşallah forumda herkes ole yapın diyo. hadi kolay gelsin :)

Jiletle aldıktan sonra.. O köküü çok sert olan kıllar ağdaya geliyormu ki ? :) Kuaföre gitmek en mantıklısı bencede.. Bunla basa çıkılmaz şimdilik :1::1:

bende aynı durumdaydım ağda kesinlikle almıyordu o kadar sertti ki. bende epilasyon makinası ile girdim :D başta kanadı falan ama şimdi 3 . alışım hatta dün gece aldım. 20 dakkada bitti. çok memnunum eskisi kadar da köklü değiller :)
hemen bi yöntemi belirleyip başlamanı öneririm. ben yaklaşık 10 sene jilet kullandım. sen düşün :27:

bende ağda yaptırayım temiz pak olayım derken başıma iş açıyordum .......tatile gitmeden önce gideyim dedim ağdaya gitmez olaydım ! mikrop kaptım 7 aydır onunla uğraşıyorum daha yeni rahatladım çok şükür !:31:birde alt tarafını yara yapması tuzu biberi oldu ayağımı suya sokamadan geldim tatilden ,mikrop yüzünden çektiklerim de cabası! doktor uzun süre yasakladı zaten ağdayı ki artık ben yanından bile geçmem eşimde kesinlikle yaptırma diyor çektiklerine bak dedi mahvoldum gerçekten..gittiğim yerde lüks,baksan tertemiz yer ama nerden geldiyse artık beni buldu.......bide 70 tl para ödedim üstüne kazığıda cabası offfffff:32:
en önemlisi hijyen arkadaşlar herkesin başına gelecek diye birşey yok tabi bende paylaşayım dedim ..dikkat edin eldiveni varmı ..yeni spatulamı çıkarttı v.s ben şimdilik bıraktım yani :10:
ama gerçekten rahatlık yani:24:

ay geçmiş olsun canım yaa. evet hijyen çok önemli ben evde kendim alıuyorum. gayette güzel oluyor ayna yardımı ile tertemiz oluo miss :17:

bendende sana bi öneri ben ameliyat eldivenlerinden kullanıyorum. Ağdayla uğraşmak çok zor geliyo. Yarım saat içinde hallediyorum.Jiletten sonra ilk yaptığımda çok canım yandı.
Ama alışınca çok rahat. Ağda gibi yapışkanlık yok, maddi zararı yok. bi dene derim ben. Şimdiden kolay gelsin...

arkadaşlarım genital bölgeyi alırken Emla denilen kremi kullanıyolardı uyuşturucu bi krem onu kullanarak yaparsan kolay olacaktır eczanelerde satılıyo ;) jileti kullanma bi daha bence yayılma yapmıyo mu?

bende ağda yaptırayım temiz pak olayım derken başıma iş açıyordum .......tatile gitmeden önce gideyim dedim ağdaya gitmez olaydım ! mikrop kaptım 7 aydır onunla uğraşıyorum daha yeni rahatladım çok şükür !:31:birde alt tarafını yara yapması tuzu biberi oldu ayağımı suya sokamadan geldim tatilden ,mikrop yüzünden çektiklerim de cabası! doktor uzun süre yasakladı zaten ağdayı ki artık ben yanından bile geçmem eşimde kesinlikle yaptırma diyor çektiklerine bak dedi mahvoldum gerçekten..gittiğim yerde lüks,baksan tertemiz yer ama nerden geldiyse artık beni buldu.......bide 70 tl para ödedim üstüne kazığıda cabası offfffff:32:
en önemlisi hijyen arkadaşlar herkesin başına gelecek diye birşey yok tabi bende paylaşayım dedim ..dikkat edin eldiveni varmı ..yeni spatulamı çıkarttı v.s ben şimdilik bıraktım yani :10:

geçmiş olsun daha neler öğrencez

geçmiş olsun üzeldüm yaa

soğuk agda bantlarını cook küçük küçük kes ımm mesela işaret parmagının tırnagı kadar..cok ugrastırrmıs gibi görünüyo ama ben bile bu yöntemle aldıysam herkes alır diyorum :D kuaföre gitmeye utanıyorsan yani..yoksa aslında en iyisi kökler zayıflayana kadar kuaförde aldırmak ama bende utandıgım için böyle denedim ve 3 sefer falan oldu heralde tam hatrlamıyorum ve suan resmen su incecik saclarım gibi cıkıyolar :52: elinle ısıtman yetmez ama saç kurutma makinasıyla falan ısıt basarılı olacaksındır ;)

çok vakit almıyo azaz

kızlar bende cok uzun yıllar jilet kullandım simdi kafama atsalar kırar :)o derece sertler ben hamilelikte asırı catlaklar olustu :47:epilasyon aletleri yani makina kullanmak istedim ama tahriş etti napcagımı bilmiyorum agda elimde eriyo :47::47::47::47::47:

kızlar bende cok uzun yıllar jilet kullandım simdi kafama atsalar kırar :)o derece sertler ben hamilelikte asırı catlaklar olustu :47:epilasyon aletleri yani makina kullanmak istedim ama tahriş etti napcagımı bilmiyorum agda elimde eriyo :47::47::47::47::47:

canm kuaföre gidebilirsin yada eldivenle al

Ben jilet kullanıyordum bu ay ilk defa evde ağda yaptım.
Çok başarılı olduğum söylenemez ama o köklü sert kıllara göre iyiydi.
Ön kısımları baya temizledim. Alta pek dokunamadım.
Ama önümüzdeki ay kılların daha da zayıflayacağını ve daha kolay olacağını düşünüyorum.

Banada yardım edin.Bende 19 yaşındayım hala jilet kullanıyorum geçenlerde makineyle alıyım dedim kanadı resmen.Çok canım acıdı varya canım hiç bu kadar acımamıştı dayak yesem bu kadar acımaz :4: Ağdacıya gitmekten başka çare yok mu? birde bu spreyleri nerden alabilirim fiyatları ortalama ne ka:26:dardır ?

Back