genital bölge :((

mellyyyh

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2011
76
1
286
İstanbul
kızlar ben şuana kadar genital bölgemi hep jiletle temizledim. hiç ağda yapmadım. ama yapan arkadaşlarım bunun çok rahat oldugunu söylüyolar. sizce çok acır mı bir de kendim yapacagm.çnkü kuaföre gitmek istemiyorum. kendim yapıcagm için böle bana daha az acı vericek ve yapması kolay olucak bi agda mrkası fln söler misiniz? soguk agdaların genital bölge için olanlarıda var mı?

cnm ben bezli ağda kullanıyorum taaa ilk almaya başladığımdan beri.herzamn kolaylıkla yapmışımdır.tavsiye ederim.en rahat o olucaktır.çnkü el ağdaları iyi bilenler ağdayı bulaştrmadan profesyonelce yapabilenler için iyi bana göre.ilk zamanlar acır tabi jilet kullandğından dolayı.ama zamanla alışırsın.kıl kökleri de zayıflar böylece

Canım veet in bikini bölgesi için olan ağda bantlarını öneririm.Veetin bacak için olan hazır ağda bantlarını hiç beğenmedim ama ilginç bir şekilde bikini bölgesi için olanları çok iyi.Öncelikle ağda yapacağın yere bebek pudrası sürersen acıyı azaltır.Hazır ağda bantlarını da 2 ye veya 4 e bölerek kullanabilirsin.Üzerinde iki eliniz arasında ovuşturarark ısıtın yazıyor ama yetmiyor saç kurutma makinesini tutarak ısıtabilirsin.İlk yapacağın için özellikle acır ama o kadar da büyütülecek ,dayanılamayacak bir acı değil.İşin bittiğinde buna değdiğini göreceksin.Paketin içinden çıkacak sir ağda temizleme mendilleriyle ağda yaptığın bölgeyi temizleyebilirsin.Bikaç saat su değdirme ve başka bişey sürme.Sonrasında batıkları engellemek için banyodayken kese yapabilirsin.Ağda yapılan yerdeki sivilcelenme için fucidin,batıklardan dolayı oluşan lekeler için bepanten merhemi öneririrm.

Canım bende senin tam tersine hiç jilet kullanmamıştım orama, lazere gidince doktor, çıkınca jiletle al demişti tekrar lazere gelene kadar, Onuda beceremedim:) Ağda o kadar kolay ki jilet bana çok zor gelmişti inan. yapıştır çek.. hazır ağda bantlarından kullandım ben hep, sadece 2 dk mı alıyo hatta 2 dk bile sürmüyo bir seferde yapıştırıp çekiyorum tertemiz.. Çok rahat bence.. Acı falanda duymuyorum hiç alıştım yıllardır..

teşekkürler canım.peki yapması kolay oluyo mu becerebilirmyimki acaba

çok teşekkür ederim canım yaa. ben o veetin bacak içn olanlarını kullanıyorum dedgn gbi kesip kullanmayı dşündm ama arkdasnda bkini bölgesne kullanmayın yazıo acaba bşi olur mu deyip kullanmadım.birde bittkten sonra yra fln olmuyo dimi. çnkü bn dha önce hç ypmadgm içn kıl köklerm byag bi gçlüdür ordaki deride hassas oldgu içn bundan da korkuorum

yaa ne kadar güzel peki çok mu yapıştrıosn yoksa kısım kısım mı? ya yapıştrdım diyelim çekmesi çok zor gelicek bana ya

valla jiletten sonra ilk defa yapcaksan snn için zor olcak diyebilirim..çünkü kıl kökleri çok sert oluyo ve çekerken gelmeyebiliyo..bnde snn gibi yıllarca jilet kullanmış biri olrk ilk ağdacıya gittiğimde kıl kökleri artık ağaç kökü gibiydi..ama bn yapmadığım için kolay oldu anlatılanlar gibi acımadı..yıllar sonra iyice azaldı..şimdi kıl kökleri zayıfladığı için kendim yapabiliyorum..zaten ayda 1 kere çıkıyo..jiletten bian önce vazgeçmen iyi olmuş çünkü en iyisi ağda.. bi süre sonra azalınca snde rahatlığını anlıcaksın..bn teneke sir ağda kullanıyorum..Allah yardımcın olsun

Yıllardır jiletle alıyorsan ve kıl köklerin benimki gibi sertse ilk denemeyi kendin yapma bence eline yüzüne bulaştırırsın ağdadan soğursun kuaföre gitmeni tavsiye ederim.

saol canım:)) kendm ypmaya cesart edemeyio kuaföre gidicem galiba. onada utandıgım için bi gidemiyorum. of çok kararsızım yaa

soğuk agda bantlarını cook küçük küçük kes ımm mesela işaret parmagının tırnagı kadar..cok ugrastırrmıs gibi görünüyo ama ben bile bu yöntemle aldıysam herkes alır diyorum kuaföre gitmeye utanıyorsan yani..yoksa aslında en iyisi kökler zayıflayana kadar kuaförde aldırmak ama bende utandıgım için böyle denedim ve 3 sefer falan oldu heralde tam hatrlamıyorum ve suan resmen su incecik saclarım gibi cıkıyolar elinle ısıtman yetmez ama saç kurutma makinasıyla falan ısıt basarılı olacaksındır

yaa ne kadar güzel peki çok mu yapıştrıosn yoksa kısım kısım mı? ya yapıştrdım diyelim çekmesi çok zor gelicek bana ya

Yok sadece küçük bişey yapıştırıyorum çekiyorum bitiyo ikinciyi yapıştırmaya gerek bile kalmıyo, tüylerin çok mu? çoksa iki kere falan yap o zamn.. Hiç acımıyo çek gitsin.

canım ben epilatör kullanıyorum,2 senedir falan ilk başlarda çok feciydi.ama şimdi 5 dakikada bitiyor iş

Bir de diolar ya agdayla yapıldı mı batıklar oluyo falan filan. öyle mi?

Canım batık oluşması biraz senin cilt tipinle ilgili.Kökünden aldığın her yöntemde olabilir.Batıklar için her banyoya girdiğinde kese yaparak ve bepanten sürerek azaltabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…