Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ağda çok ugrastiriyor yani jilette çok çabuk çıkıyor ben lazer gittim 6 seans tertemiz bitti artık hiç cikmiyor zararı ne olabilirki herkes yaptiriyor bi araştırın derim kalıcı çözüm hem
bende bu zamana kadar hep jiletle aldım genital bölgemi, annem ısrar ediyo aldıralım kuaförde diyo ama kıllar öyle bi kalınlaştı ki nası olcak hiç bilmiyorum çok acır diye korkuyorum yaa
Bende jiletle yapiyordum ağdandan korkuyordum acır diye ama jiletle hemen çıktığına sinir oluyordum kaşınıyordu cesaretimi toplayip kuafore gittim ağda yaptirdim ama acısada öldürmez sonuçta başlarda acıyor sonrasinda hiç acimiyor ve daha temiz oluyor jiletle hep almak lazim ağda daha iyi yani bence denemelisin bende korkuyordum hiç yaptirmam ağda diyordum ama öyle bi zaman geliyor ki acimasini bile göze almayip yaptiriyorsun