- 12 Mayıs 2016
- 1.698
- 2.965
- 63
Ay ışığında çiş süren varmış ya.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ışığında çiş süren varmış ya.
Teşekkürler cevap için haklısınızSprey değil ben krem kullanıyordum. 10 yıl falan kullandım nerdeyse. Çok memnundum. Şimdi hamilelik vs sebepleri ile jiletle alıyorum.
Nolur ne olmaz spreyi tam kontrol edemeye bilirsin. Dış yüzeye krem daha kolay uygulanır bence.
tüylerin nasıl la lune benimkinide görmez diye düşünüyorum daLazer tüylerimi görmediği için yaptıramadım. Ama yine de en iyisi o. Ayrıca lazerin ulaştığı yer sadece kıl kökü yumurtalıklarına gidemez. Lazer yaptırıp hamile kalan çok tanıdığım var.
aklıma şu sahne geldi 40. saniyeden itibaren izleyin lütfenAy ışığında çiş süren varmış ya.
Canim benimkiler açık renk kaldı. Ben baya beyaz tenli çilliyim. Tüylerim de kahverengi ama görmedi. Arada çok fazla açık renk tüy varmış. Birkaç farklı merkezde denedim.tüylerin nasıl la lune benimkinide görmez diye düşünüyorum da
sadece bikini bölgesini yaptırayım en azından diyorum o yüzden.
Tuz ve limon nasıl kullanılıyor fayda ediyor mu deneyen varmi acabaIyyy tuz+limon hadi neyse de o ne be ?
Genital bölgemi jiletle alıyorum ama 2 güne tekrar çıkıyor ve aldıktan sonra feci şekilde yanma ve kaşıntı oluyor. Ayrıca baya da kalınlaştı ve çoğaldı. Ağdayla almak istemiyorum sarkma oluyormuş hem de sivilce kızarıklık oluyor hassas bölge sonuçta. Lazer de yaptırmak istemiyorum tehlikeli deniyor ya o bölge için. Sizce ben ne yapabilirim
Ben varım ağdadan sonra yani kılı kökünden alabilecek bir işlemden sonra(epilatorde olur yeter ki kökten alınsın ) hemen peşine bu karışımı sürüyordum 3-4 saat bekletiyordum bu sayede hem daha çok seyreldi hemde ağda aralığımın süresi uzadı uzamıştı daha doğrusu şimdi lazer yaptıracağım başka Bi sebepten dolayı onca emek boşa gitti ama sen dene istersen memnun kalırsın ama biraz yakacak haberin olsunTuz ve limon nasıl kullanılıyor fayda ediyor mu deneyen varmi acaba
Cocuk olmaz gibi seyler duydumda ondan korkuyorum yaniben 15 sene kadar önce lazer yaptırdım.. hala yaşıyorum üstüne de 2 çocuk doğurdum ( hamile kalınmaz iddiacılarına bu lafım ) ..nasıl bir zararı varmış lazerin kim söyledi size zararlı diye ?
Haklisin valla ne deyim :) ama gercekten biktim yani jiletle aliyotum hem cabuk cikiyo he, kasiniyor agdayla aliyorum sivilce kizariklik oluyor lazer desen hem cocuk olmaz gibi seylrr duydum hem de yani o bolgeyi rahat rahat nasil lazer yaptirabilirsin ben rahat edemem baskasinin gormesini. Bundan dolayi tuyleri azaltsn yok eden yontemlere bakiyorum fikir almak ist3dim iste ama baska da bixey yok gini gorumuyorYanliş anlamayın ama aklıma bi fıkra geldi; erzurumlu bir teyze doktora gitmiş demişohtor bey hap verme yutamıram serum verme istemirem iğne verme korkiram..." Doktor dönmüş;" e teyze napayım nuskamı yazayım sana"demiş şimdi sizinkide o hesap olmuş konuyu takipteyim bende bekliyorum cevapları... İnşallah bir çözüm bulunur.
Limonu duymuştum ama tahriş olur sakın yapma dediler ..sizde tahriş oldumu denemek istiyorum bndeBen varım ağdadan sonra yani kılı kökünden alabilecek bir işlemden sonra(epilatorde olur yeter ki kökten alınsın ) hemen peşine bu karışımı sürüyordum 3-4 saat bekletiyordum bu sayede hem daha çok seyreldi hemde ağda aralığımın süresi uzadı uzamıştı daha doğrusu şimdi lazer yaptıracağım başka Bi sebepten dolayı onca emek boşa gitti ama sen dene istersen memnun kalırsın ama biraz yakacak haberin olsun