• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

genital bölge tüyleri

23 yaşındayım 16 yaşımdan beri sir ağdayla aldırıyorum sarkma olmadı, ben şuan lazere başladım cuma günü ilk seansımı yaptırcam korkmuyo değilim

Sprey değil ben krem kullanıyordum. 10 yıl falan kullandım nerdeyse. Çok memnundum. Şimdi hamilelik vs sebepleri ile jiletle alıyorum.

Nolur ne olmaz spreyi tam kontrol edemeye bilirsin. Dış yüzeye krem daha kolay uygulanır bence.
Teşekkürler cevap için haklısınız

Philips Lumea IPL Lazer kullanıyorum, tüysüzüm tavsiye ederim. Diğer markaları da araştırabilirsiniz forumda konular mevcut.

Bati insanlar karinca yagini zaman zaman sürüyorlarmis o bölgeye sonra yoluyorlarmis eldiven ile ve tühler zamanla incelip azaliyormus ama bilmiyorum nekadar dogru ben hic gerek duymadigim icin

Lazer tüylerimi görmediği için yaptıramadım. Ama yine de en iyisi o. Ayrıca lazerin ulaştığı yer sadece kıl kökü yumurtalıklarına gidemez. Lazer yaptırıp hamile kalan çok tanıdığım var.
tüylerin nasıl la lune benimkinide görmez diye düşünüyorum da :(
sadece bikini bölgesini yaptırayım en azından diyorum o yüzden.

tüylerin nasıl la lune benimkinide görmez diye düşünüyorum da :KK43:
sadece bikini bölgesini yaptırayım en azından diyorum o yüzden.
Canim benimkiler açık renk kaldı. Ben baya beyaz tenli çilliyim. Tüylerim de kahverengi ama görmedi. Arada çok fazla açık renk tüy varmış. Birkaç farklı merkezde denedim.

Ayrıca dene mutlaka deneme seansı yapıyorlar ücretsiz. Alex en iyi makine.

Tüm yorumları okudum hiç cımbizli epilasyon aletinden söz eden olmamış sanırım... bn ayda bir kullaniyorum çok çok azaldı iyice inceldi her bölgemde başlıkları degistirerek kullanıyorum tavsiye ederim rahatım :KK14:

Evlenince nasıl oluyor bu işler kızlar ya .Kocam igrenirse falan diye korkuyorum evlenince.agda gibi olmuyor jilet

Genital bölgemi jiletle alıyorum ama 2 güne tekrar çıkıyor ve aldıktan sonra feci şekilde yanma ve kaşıntı oluyor. Ayrıca baya da kalınlaştı ve çoğaldı. Ağdayla almak istemiyorum sarkma oluyormuş hem de sivilce kızarıklık oluyor hassas bölge sonuçta. Lazer de yaptırmak istemiyorum tehlikeli deniyor ya o bölge için. Sizce ben ne yapabilirim :KK43:

Şimdi lazerci klişesi olacak ama ben böyle durumlarda en iyi çözüm lazer epilasyon olarak görüyorum. Zira ağda tam bir işkence zaten sen de istemiyorsun. Geriye tüy dökücü krem kalıyor ki o da jiletten farksız.
Benim de yoğun ve siyahtı lazerden sonra oh be dedim resmen.

Ayda bir 5-10 dakika lazer ışınına maruz kalmayı ağda işkencesine ve kıllı gezmeye tercih ediyorum..

Tuz ve limon nasıl kullanılıyor fayda ediyor mu :KK45: deneyen varmi acaba :rapci:
Ben varım ağdadan sonra yani kılı kökünden alabilecek bir işlemden sonra(epilatorde olur yeter ki kökten alınsın ) hemen peşine bu karışımı sürüyordum 3-4 saat bekletiyordum bu sayede hem daha çok seyreldi hemde ağda aralığımın süresi uzadı uzamıştı daha doğrusu şimdi lazer yaptıracağım başka Bi sebepten dolayı onca emek boşa gitti :( ama sen dene istersen memnun kalırsın ama biraz yakacak haberin olsun

Valla bütün yolları kapatıyosun hayatım örüp boncuk takıcak halin yok ya en kötü ihtimalle şu erkeklerin ense makineleri varya onlarla sıfır kısaltırsın ama oda sertleştirir tüy dökücüde deniyebilirsin nerden bulursun bilmem ama bide hamamotu diye bişey var kaynanam anlatmıştı tüyler için

ben 15 sene kadar önce lazer yaptırdım.. hala yaşıyorum üstüne de 2 çocuk doğurdum ( hamile kalınmaz iddiacılarına bu lafım ) ..nasıl bir zararı varmış lazerin kim söyledi size zararlı diye ?
Cocuk olmaz gibi seyler duydumda ondan korkuyorum yani

Yanliş anlamayın ama aklıma bi fıkra geldi; erzurumlu bir teyze doktora gitmiş demişohtor bey hap verme yutamıram serum verme istemirem iğne verme korkiram..." Doktor dönmüş;" e teyze napayım nuskamı yazayım sana"demiş şimdi sizinkide o hesap olmuş konuyu takipteyim bende bekliyorum cevapları... İnşallah bir çözüm bulunur.
Haklisin valla ne deyim :) ama gercekten biktim yani jiletle aliyotum hem cabuk cikiyo he, kasiniyor agdayla aliyorum sivilce kizariklik oluyor lazer desen hem cocuk olmaz gibi seylrr duydum hem de yani o bolgeyi rahat rahat nasil lazer yaptirabilirsin ben rahat edemem baskasinin gormesini. Bundan dolayi tuyleri azaltsn yok eden yontemlere bakiyorum fikir almak ist3dim iste ama baska da bixey yok gini gorumuyor :(

Ben varım ağdadan sonra yani kılı kökünden alabilecek bir işlemden sonra(epilatorde olur yeter ki kökten alınsın ) hemen peşine bu karışımı sürüyordum 3-4 saat bekletiyordum bu sayede hem daha çok seyreldi hemde ağda aralığımın süresi uzadı uzamıştı daha doğrusu şimdi lazer yaptıracağım başka Bi sebepten dolayı onca emek boşa gitti :KK43: ama sen dene istersen memnun kalırsın ama biraz yakacak haberin olsun
Limonu duymuştum ama tahriş olur sakın yapma dediler ..sizde tahriş oldumu denemek istiyorum bnde

mber, post: 47192472, member: 725138"]Tüm yorumları okudum hiç cımbizli epilasyon aletinden söz eden olmamış sanırım... bn ayda bir kullaniyorum çok çok azaldı iyice inceldi her bölgemde başlıkları degistirerek kullanıyorum tavsiye ederim rahatım :KK14:[/QUOTE]
Epilasyon aletide batik yapiyorrr :((((

Back