- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 33
Hayır olmadı bende ama hassas bi cildim yok benim bununda etkisi olmuştur belkiLimonu duymuştum ama tahriş olur sakın yapma dediler ..sizde tahriş oldumu denemek istiyorum bnde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır olmadı bende ama hassas bi cildim yok benim bununda etkisi olmuştur belkiLimonu duymuştum ama tahriş olur sakın yapma dediler ..sizde tahriş oldumu denemek istiyorum bnde
mber, post: 47192472, member: 725138"]Tüm yorumları okudum hiç cımbizli epilasyon aletinden söz eden olmamış sanırım... bn ayda bir kullaniyorum çok çok azaldı iyice inceldi her bölgemde başlıkları degistirerek kullanıyorum tavsiye ederim rahatım
Anladım teşekkürler deniycem bikere bakalım neler olcakHayır olmadı bende ama hassas bi cildim yok benim bununda etkisi olmuştur belki
Eldiven deneyinnJilet ağda ve lazerden başka tüy alma yöntemi var mi acaba?
Kullandığın traş bıçağını değiştir.
Tüy dökücü kullanacaksın o zaman. Jilet kaliteli olursa ve doğru yönde alırsan daha az tahris olur hatta olmaz. Tüylerin çıkış yönünde al. Ya da epilasyon aletinin traş bıçağı kısmı da hiç tahriş etmiyor. Ağdadan sarkacağını da düşünmüyorum yıllardır yaparımGenital bölgemi jiletle alıyorum ama 2 güne tekrar çıkıyor ve aldıktan sonra feci şekilde yanma ve kaşıntı oluyor. Ayrıca baya da kalınlaştı ve çoğaldı. Ağdayla almak istemiyorum sarkma oluyormuş hem de sivilce kızarıklık oluyor hassas bölge sonuçta. Lazer de yaptırmak istemiyorum tehlikeli deniyor ya o bölge için. Sizce ben ne yapabilirim
Kocanın da tüyü olcak. Ağda filan da yapmıyorlar. Koca için dert edilecek en son şey kıl tüy olmalı.Evlenince nasıl oluyor bu işler kızlar ya .Kocam igrenirse falan diye korkuyorum evlenince.agda gibi olmuyor jilet
Philips Lumea IPL Lazer kullanıyorum, tüysüzüm tavsiye ederim. Diğer markaları da araştırabilirsiniz forumda konular mevcut.
Ben sadece genital bölge için kullanıyorum, diğer bölgelerdeki tüylerin rengi makinenin göremeyeceği kadar açık.Merhaba bu ev tipi olan cihaz değil mi? Her bölgede kullanıyor musunuz? Ben de almayı düşünüyorum da kararsızım. Olumsuz yorumlar da okudum nette gerçi herkesin tüy yapısı farklı o da bir etken.
Yaa ben de jilet değil ama tüy Dökücü kullanmıştım ilk çıkmaya başladığında. Yaşım şuan 14. Bir tüp krem kullanmıştım sonra daha elimi sürmemiştim. Ağda yapmayı çok istiyorum ama hem acısından korkuyorum hem de utanıyorum.
Yardım edin ya çok acır mı? Çevremde benden küçük ağda yaptıranlar var nasıl acısına dayanıyorlar anlamıyorum.
Acı eşiğim ortalamanın biraz üstündedir. Lütfen bana yardım edin.
Utanmayı belki aşarım ama o acıya nasıl göz yumarım bilmiyorum
Ben bu bölgeye lazer epilasyon yaptırdım bir zararı oldugunu dusunmuyorum doktorum da önermişti lazer ışını o kadar derine inmiyor 5 seans gittim bitti cok rahatlık jiletle alıyomussun zaten lazer öncesi jilet yapılıyor ya bence biraz araştırıp düşün yaptırmayı ama ipl olmasın o lazer degilmis alexandrite yaptırmıstım benGenital bölgemi jiletle alıyorum ama 2 güne tekrar çıkıyor ve aldıktan sonra feci şekilde yanma ve kaşıntı oluyor. Ayrıca baya da kalınlaştı ve çoğaldı. Ağdayla almak istemiyorum sarkma oluyormuş hem de sivilce kızarıklık oluyor hassas bölge sonuçta. Lazer de yaptırmak istemiyorum tehlikeli deniyor ya o bölge için. Sizce ben ne yapabilirim