• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

genital bölge tüyleri

Yumurtalık kıstlerımden dolayı lazer yaptırmadım hem Dr onermedı hem de garanti veremediler. Ağda yaptırıyorum. Uzun süre idare edıyo. Tabi batık sivilce vs olusabılıyor bazen.

mber, post: 47192472, member: 725138"]Tüm yorumları okudum hiç cımbizli epilasyon aletinden söz eden olmamış sanırım... bn ayda bir kullaniyorum çok çok azaldı iyice inceldi her bölgemde başlıkları degistirerek kullanıyorum tavsiye ederim rahatım :KK14:

Valla illaki hepsi bişey yapıyo özel bolgemiz yumuşak olduğu için en iyisini de yapsak dört dörtlük olmuyor. Size tavsiyem biran önce jiletı birakmaniz çünkü en beteri o mecbur kalmadıkca hiç kullanmayın derim

Bnide rengi rahatsız ediyo vucudum beyaz özel bölgem buğday rengi gibi :KK43:aslında bu konuya çözüm bulanlar varmı merak ediyorum

Genital bölgemi jiletle alıyorum ama 2 güne tekrar çıkıyor ve aldıktan sonra feci şekilde yanma ve kaşıntı oluyor. Ayrıca baya da kalınlaştı ve çoğaldı. Ağdayla almak istemiyorum sarkma oluyormuş hem de sivilce kızarıklık oluyor hassas bölge sonuçta. Lazer de yaptırmak istemiyorum tehlikeli deniyor ya o bölge için. Sizce ben ne yapabilirim :KK43:
Tüy dökücü kullanacaksın o zaman. Jilet kaliteli olursa ve doğru yönde alırsan daha az tahris olur hatta olmaz. Tüylerin çıkış yönünde al. Ya da epilasyon aletinin traş bıçağı kısmı da hiç tahriş etmiyor. Ağdadan sarkacağını da düşünmüyorum yıllardır yaparım

10 yıldır sir ağda yaptırıyorum hiçte sarkma falan olmadi :KK59: jiletle ugraşilirmi yaa iyice cogalir yayilir.bari 2 ayda bir sir ağda yaptir.ağdasız olmaz

Ağda ile alırken ille de sarkma olacak diye bir şey yok. Ama yok ben yine de ağda istemem diyorsanız eldiven ile alabilirsiniz o da uzun sürüyor almak için.

Philips Lumea IPL Lazer kullanıyorum, tüysüzüm tavsiye ederim. Diğer markaları da araştırabilirsiniz forumda konular mevcut.

Merhaba bu ev tipi olan cihaz değil mi? Her bölgede kullanıyor musunuz? Ben de almayı düşünüyorum da kararsızım. Olumsuz yorumlar da okudum nette gerçi herkesin tüy yapısı farklı o da bir etken.

Merhaba bu ev tipi olan cihaz değil mi? Her bölgede kullanıyor musunuz? Ben de almayı düşünüyorum da kararsızım. Olumsuz yorumlar da okudum nette gerçi herkesin tüy yapısı farklı o da bir etken.
Ben sadece genital bölge için kullanıyorum, diğer bölgelerdeki tüylerin rengi makinenin göremeyeceği kadar açık.

Yaa ben de jilet değil ama tüy Dökücü kullanmıştım ilk çıkmaya başladığında. Yaşım şuan 14. Bir tüp krem kullanmıştım sonra daha elimi sürmemiştim. Ağda yapmayı çok istiyorum ama hem acısından korkuyorum hem de utanıyorum.

Yardım edin ya çok acır mı? Çevremde benden küçük ağda yaptıranlar var nasıl acısına dayanıyorlar anlamıyorum.

Acı eşiğim ortalamanın biraz üstündedir. Lütfen bana yardım edin.

Utanmayı belki aşarım ama o acıya nasıl göz yumarım bilmiyorum :KK61::olamaz::kızgın:

Yaa ben de jilet değil ama tüy Dökücü kullanmıştım ilk çıkmaya başladığında. Yaşım şuan 14. Bir tüp krem kullanmıştım sonra daha elimi sürmemiştim. Ağda yapmayı çok istiyorum ama hem acısından korkuyorum hem de utanıyorum.

Yardım edin ya çok acır mı? Çevremde benden küçük ağda yaptıranlar var nasıl acısına dayanıyorlar anlamıyorum.

Acı eşiğim ortalamanın biraz üstündedir. Lütfen bana yardım edin.

Utanmayı belki aşarım ama o acıya nasıl göz yumarım bilmiyorum :KK61::olamaz::kızgın:

yaşın küçük ağdaya alışırsan ileride çok rahat edersin acısına gelince ben ağrı esici kullanıyordum bir de hemen bitiyor zaten

Merhaba ben lazere gidiyorum k.alti ve bikini bölgesi için önceden hep agda yapıyordum lazerden bi gun once jilet yapmamı soylediler daha önce hic yapmadığım için beceremiyorum kac kere denedim hep siyah siyah kalıyor böyleyken de atış yapmiyorlar tüy dökücü kullanmayı dusunuyorum sonuçta o da kokten almiyor hangi tüy dökücü o siyah siyah görüntüyü bırakmaz yardımcı olabilir misiniz şimdiden teşekkür ederim :)

lazer öncesi kökleri görmesi için jilet yapılır
ben banyoda sabunlayıp jiletle alıyorum sorun olmuyor

emla krem kullanıyordum bir ara faydası da oluyordu

Genital bölgemi jiletle alıyorum ama 2 güne tekrar çıkıyor ve aldıktan sonra feci şekilde yanma ve kaşıntı oluyor. Ayrıca baya da kalınlaştı ve çoğaldı. Ağdayla almak istemiyorum sarkma oluyormuş hem de sivilce kızarıklık oluyor hassas bölge sonuçta. Lazer de yaptırmak istemiyorum tehlikeli deniyor ya o bölge için. Sizce ben ne yapabilirim :KK43:
Ben bu bölgeye lazer epilasyon yaptırdım bir zararı oldugunu dusunmuyorum doktorum da önermişti lazer ışını o kadar derine inmiyor 5 seans gittim bitti cok rahatlık jiletle alıyomussun zaten lazer öncesi jilet yapılıyor ya bence biraz araştırıp düşün yaptırmayı ama ipl olmasın o lazer degilmis alexandrite yaptırmıstım ben

Back