genital bölge tüyleri

Kullanan yok mu

Ayda bir ağdaya gidiyorum ben. Sarkma riski var evet ama lazere başlayana kadar böyle devam. :işsiz:

Vay anasini bayram bayram konuya bak :kusmuk:

Ağda yaptırıyorum valla 5 dk da mis gibi oluyor . Jilet yapip sürekli tüylü durmaktansa sarkma ihtimali olsa bile temiz olmaya razıyım.

Genital bölgemi jiletle alıyorum ama 2 güne tekrar çıkıyor ve aldıktan sonra feci şekilde yanma ve kaşıntı oluyor. Ayrıca baya da kalınlaştı ve çoğaldı. Ağdayla almak istemiyorum sarkma oluyormuş hem de sivilce kızarıklık oluyor hassas bölge sonuçta. Lazer de yaptırmak istemiyorum tehlikeli deniyor ya o bölge için. Sizce ben ne yapabilirim :KK43:
eeeen etkili yöntem lazerdir benim çevremde gidenler ve çok memnuuun hem kalınlaşmışsa lazer çok daha çabuk etki veriyor

Genital bölgemi jiletle alıyorum ama 2 güne tekrar çıkıyor ve aldıktan sonra feci şekilde yanma ve kaşıntı oluyor. Ayrıca baya da kalınlaştı ve çoğaldı. Ağdayla almak istemiyorum sarkma oluyormuş hem de sivilce kızarıklık oluyor hassas bölge sonuçta. Lazer de yaptırmak istemiyorum tehlikeli deniyor ya o bölge için. Sizce ben ne yapabilirim :KK43:
eldivenle al 1 ayda anca uzuyor

Yanliş anlamayın ama aklıma bi fıkra geldi; erzurumlu bir teyze doktora gitmiş demişki; "dohtor bey hap verme yutamıram serum verme istemirem iğne verme korkiram..." Doktor dönmüş;" e teyze napayım nuskamı yazayım sana"demiş şimdi sizinkide o hesap olmuş konuyu takipteyim bende bekliyorum cevapları... İnşallah bir çözüm bulunur.

bende bu zamana kadar hep jiletle aldım genital bölgemi, annem ısrar ediyo aldıralım kuaförde diyo ama kıllar öyle bi kalınlaştı ki nası olcak hiç bilmiyorum çok acır diye korkuyorum yaa

ipl ile yapıyorum ben evde :KK66:
en iyisi sir ağda.
hastanede lazere de gittim ama ona dayanamadım çok acıyordu
jiletle de aldım o çok iğrenç oluyor

veet bir cihaz çıkarmış depilasyon cihazı
jiletten daha iyi
onu deneyebilirsin

Sistem traş bıçağı yahut epilatorun bikini başlığını kullanın lazere falan gidemiyorsanız, standart jiletler derinizi de söküp alıyor her seferinde. Tahriş normal.

Uzat.

Ağda sarkıtıyor diye bi inanç var ama ben buna katılmıyorum . 13 yaşından beri sadece agda yapıyorum hiç sarkma falan olmadi . tüyler iyice inceldi. Belirgin şekilde azaldı .dogumuma 2 hafta var . geçen hafta yaptım. Doğumda da kıl tüy dusunmeyecegim yani . Kesinlikle ağda yapın bence .

Lazerin hiçbir tehlikesi yok olsa bana her gittiğim doktor önermezdi

Jilet çok fena yapıyor kısa sürede çıkıyor ve kalınlaştırıyor lazer istemiyorsan en iyisi ağda

Hazır konu açılmışken sorayım bayanlar weet tüy dökücü sprey kullanan var mı ya genital bölgede kulansam bir zararı olur mu

Sprey değil ben krem kullanıyordum. 10 yıl falan kullandım nerdeyse. Çok memnundum. Şimdi hamilelik vs sebepleri ile jiletle alıyorum.

Nolur ne olmaz spreyi tam kontrol edemeye bilirsin. Dış yüzeye krem daha kolay uygulanır bence.

Lazer tüylerimi görmediği için yaptıramadım. Ama yine de en iyisi o. Ayrıca lazerin ulaştığı yer sadece kıl kökü yumurtalıklarına gidemez. Lazer yaptırıp hamile kalan çok tanıdığım var.

Back