Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 15 sene kadar önce lazer yaptırdım.. hala yaşıyorum üstüne de 2 çocuk doğurdum ( hamile kalınmaz iddiacılarına bu lafım ) ..nasıl bir zararı varmış lazerin kim söyledi size zararlı diye ?
eeeen etkili yöntem lazerdir benim çevremde gidenler ve çok memnuuun hem kalınlaşmışsa lazer çok daha çabuk etki veriyorGenital bölgemi jiletle alıyorum ama 2 güne tekrar çıkıyor ve aldıktan sonra feci şekilde yanma ve kaşıntı oluyor. Ayrıca baya da kalınlaştı ve çoğaldı. Ağdayla almak istemiyorum sarkma oluyormuş hem de sivilce kızarıklık oluyor hassas bölge sonuçta. Lazer de yaptırmak istemiyorum tehlikeli deniyor ya o bölge için. Sizce ben ne yapabilirim
eldivenle al 1 ayda anca uzuyorGenital bölgemi jiletle alıyorum ama 2 güne tekrar çıkıyor ve aldıktan sonra feci şekilde yanma ve kaşıntı oluyor. Ayrıca baya da kalınlaştı ve çoğaldı. Ağdayla almak istemiyorum sarkma oluyormuş hem de sivilce kızarıklık oluyor hassas bölge sonuçta. Lazer de yaptırmak istemiyorum tehlikeli deniyor ya o bölge için. Sizce ben ne yapabilirim
Ohh darısı bizim başımıza .. bırrakınca heri dönmediler miOrda tüy mü varmış? 2 yıl önce lazer yaptırdım, varlığını bile unuttum valla coook rahatım.
Lazerin hiçbir tehlikesi yok olsa bana her gittiğim doktor önermezdiGenital bölgemi jiletle alıyorum ama 2 güne tekrar çıkıyor ve aldıktan sonra feci şekilde yanma ve kaşıntı oluyor. Ayrıca baya da kalınlaştı ve çoğaldı. Ağdayla almak istemiyorum sarkma oluyormuş hem de sivilce kızarıklık oluyor hassas bölge sonuçta. Lazer de yaptırmak istemiyorum tehlikeli deniyor ya o bölge için. Sizce ben ne yapabilirim
ayinmi yapıolar o ne ya kıl alma ritüeliAy ışığında çiş süren varmış ya.
Hazır konu açılmışken sorayım bayanlar weet tüy dökücü sprey kullanan var mı ya genital bölgede kulansam bir zararı olur mu