• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

genital bölge tüyleri

keta

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2016
8
1
1
Genital bölgemi jiletle alıyorum ama 2 güne tekrar çıkıyor ve aldıktan sonra feci şekilde yanma ve kaşıntı oluyor. Ayrıca baya da kalınlaştı ve çoğaldı. Ağdayla almak istemiyorum sarkma oluyormuş hem de sivilce kızarıklık oluyor hassas bölge sonuçta. Lazer de yaptırmak istemiyorum tehlikeli deniyor ya o bölge için. Sizce ben ne yapabilirim :(

bende de durum ayni.

sir agdayla ceaaret edip 1kere aldirdim. baya gec cikmisti...ama jiletle hemen 2.gune basliyor.

lazeri dusundum vazgectim.

bir marka buldum tuy koklerini zayiflatiyor hem de dogal.

ondan alayim diyorum.

bende de durum ayni.

sir agdayla ceaaret edip 1kere aldirdim. baya gec cikmisti...ama jiletle hemen 2.gune basliyor.

lazeri dusundum vazgectim.

bir marka buldum tuy koklerini zayiflatiyor hem de dogal.

ondan alayim diyorum.
Markası ne ?

Valla kuafore gidiyorum 5 dakika da bitiriyo gayet de guzel oluyo agda

Sir ağda en güzeli ama ayın konumuna göre Almayı deneyin ben şu an hamilelikten alamıyorum jilet döndüm ama ben bu günlere göre yapardım site adı versem sıkıntı olmaz umarım kozmik bakım var orda epilasyon günleri var deneyin isterseniz

Genital bölgemi jiletle alıyorum ama 2 güne tekrar çıkıyor ve aldıktan sonra feci şekilde yanma ve kaşıntı oluyor. Ayrıca baya da kalınlaştı ve çoğaldı. Ağdayla almak istemiyorum sarkma oluyormuş hem de sivilce kızarıklık oluyor hassas bölge sonuçta. Lazer de yaptırmak istemiyorum tehlikeli deniyor ya o bölge için. Sizce ben ne yapabilirim :KK43:
eldivenle al canım

Genital bölgemi jiletle alıyorum ama 2 güne tekrar çıkıyor ve aldıktan sonra feci şekilde yanma ve kaşıntı oluyor. Ayrıca baya da kalınlaştı ve çoğaldı. Ağdayla almak istemiyorum sarkma oluyormuş hem de sivilce kızarıklık oluyor hassas bölge sonuçta. Lazer de yaptırmak istemiyorum tehlikeli deniyor ya o bölge için. Sizce ben ne yapabilirim :KK43:

Ben veet ile alıyordum. Jiletle alındığı gibi çıkmıyordu. Ondan cok memnundum ben. Dusta 2 dk da hallediyordum.

Şimdi hamilelik vs düşünüyorum neredeyse 1 yıldır jilet kullanıyorum o sebeple bende memnun değilim.

Lazer yaptiriyorum memnunum. Yok denecek kadar az kaldi. Genital bolgesine lazer yaptirip tuylerden kurtulan cok tanidigm var. Tabi lazer icin iyi arastirmak gerekiyor yanik falan olmamasi icin. Lazeri sakincali buluyorsaniz igneli epilasyon var kalici cozum ama genitale ben cesaret edemezdim. Tabi onu da uzman biri yapmali yoksa bitmez.

Hazır konu açılmışken sorayım bayanlar weet tüy dökücü sprey kullanan var mı ya genital bölgede kulansam bir zararı olur mu

Back