• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital bölge tüy sorunu :(

alya32

pamuksekerr
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2011
4.101
1
73
İstanbul
kızlarr merhaba ben genital bölgedeki tüyler hakkında bişey merak ediyorum.
benim dış dudakların iç tarafındada tüylerim varr. bu herkesde böylemi yoksa ben de mi çok tüy var kimseyede soramıyorum
kafam karıştı :44:

bu ara nedense tüylerime çok takmış durumdayım. ben onları düşündükçe de artıyo gibiler offf offff :52::52::52:

Son düzenleme:
kimse cevap vermicek mi kızlarrr????:17:

Son düzenleyen: Moderatör:
malesef bendede var tatlım :/ bu zamana kadar kuaföre sir yaptrmaya gidiyordm onlar hallediyolardı ama bundan sonra evde kendim yapıcam tüm malzemelerimi aldım hastalığımın geçmesini bekliyorumm :52:

bendede var o kısımda :$ ben hiç tek bendemi diye düşünmemiştim herkeste böyle demekki diyordum :$

demekki herkesde yok buu :50:

bu halime şükür ama bu ara çok arttı tüylerim yaa napıcam bilmiyorumm. kuaförde ağdayla alınca acımıyo mu canımm :44:

cok acıtmıyo mu :S hangi ağdadan kullanıyosun

ilk aldırışımda çok acımıştı 1 saatte bitirdik kuaför kız arkadaşımdı zaten :) kahkahalarla bitti :D sonrakilerde acı azalıyor artk.. şimdi kendim yapacağım için pudralı pembe sir ağdadan aldım adı vivet. ağda kazanını spatulasını ve ağda sonrası temiizlik jelini herşeyi aldım cesaret gelmesini bekliyorm :1: :1:

arkadaşlar normalde olması gerekir mi yani bende yok bu kez ben kendimden şüphelendim :26:

Kizlar birakin eski yontemleri ve lazere gidin .

sırf yorum yapmış olmak için yazıyosunuz ya ayakta alkışlıyorum sizi.. hepimizin maddi durumu çok iyi zaten lazere gidebiliriz degil mi.? düşüncesiz olmayın bu kadar. artı eski yöntem dediklerniz daha sağlıklı. o kıl vücudumuzda çıkıyorsa bir amacı bir gerekçesi olduğu için çıkıyor. durduk yere kıl çıkmıyor vücudumuzdan. o yüzden tamamen lazerle kurtulmayı doğru bulmuyorum.

ilk aldırışımda çok acımıştı 1 saatte bitirdik kuaför kız arkadaşımdı zaten :) kahkahalarla bitti :D sonrakilerde acı azalıyor artk.. şimdi kendim yapacağım için pudralı pembe sir ağdadan aldım adı vivet. ağda kazanını spatulasını ve ağda sonrası temiizlik jelini herşeyi aldım cesaret gelmesini bekliyorm :1: :1:

bende geçen ay kendim ağda yaomayı denedim üst bölge tamamen bitti ama gerisini yapamadım. yavaş yavaş alışıcam inşş:8::8:

kızlar cevplarınız için çok sağolun. bi tek bende olmadığına çok sevindim içim rahatladı.:8::8::8:

Bana ağda demeyin bir an kopup elimde kalıcak sandım :14::14:

Yapamıyorum, çin işkencesi gibi resmen:47::47:

Epilatörle yavaş yavaş iyi oluyor :31:

Kızlar birde aycangülün sayfası vardı burda ama artık kendisine site yaptı, inceleyin isterseniz.

Tüylerimizi almamız için belirli tarihler veriyor. O zaman zarfı içinde adet tarihinizden sonra hangisi sizin için uygunsa o tarihlerde alın..

Tüyler aldıktan sonra çok geç çıkıyor ve zamanla kökleri zayıflıyor ve bitiyooorrr :46::46:

http://www.kadinlarkulubu.com/isten...sorunumuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum.html

Back