Selam kızlar,
Ya ben geçen hafta salı tüm vücut lazer yaptırttım. Genital bölge baya bir acıdı ama gıkımı çıkarmadım vallah (zaten kız şaşırıp, 5 senedir yapıyorum, gıkı çıkmayan 3. müşterimsin dedi).
Ama aklıma takılan bir soru var. Daha birinci seans bitti, yani fazla beklentim yok ilk seansdan sonra da, ama yine de sanki genital bölgemde pek kıl yanmamış gibi, yani pek dökülme olmadı. kollarım ve bacaklarım sanki en iyi sonucu veren bölgelerim oldu, koltuk altım da idare eder. ama genital bölgemde 10-15 dakika uğraştı galiba kız, yada daha fazla (zaman ayırımı kaybettim o gün). kıllarım genital bölgemde şuan gerçi biraz tuhaf, yani yanmış gibi, ama baktım, çoğunu çekemiyorum, yani normal uzuyor yine. siz yaptırdıktan sonra kaçıncı seansta gözle görülür ilerleme fark ettiniz ? Daha 1 hafta oluyor, acaba çok mu acele ediyorum ? Bir de seans öncesi genital bölgemi jilet ile aldım, bana 2 gün önce oramı jiletle almamı istedi lazeri uygulayan kız.
Sert kıllarım olduğundan (açık tenli ve koyu saçlıyım) daha çabuk sonuç alırız demişti kız, ama kafam karıştı biraz. Yaptıranlar ne zaman azalma fark etti ? Cevaplarınızı bekliyorum kızlar, şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için
Selam Herkese,
aranıza yenı katıldım . Bende Cuma gunu baslıycaktım fakat gıdemıycem sanırım yollar kapandı cok zor olucaktı benım ıcın erteledım
mecbur. Epilasyona gıden arkadaslara sormak ıstedıgım bısı var bır seans ne kadar suruyor. Genıtal ve koltukaltı yaptırıcagım.
kısıden kısıye degısıyor muhtemelen ama benım cok yok olması gerektıgı kadar.
tesekkurler ...Kılsız gunler dılıyorum
heyecanını çok iyi anlıyorum bende senin gibiydim :)))
genital en geç dökülen bölge oluyor telaş yapma. diğer taraflar 1 hafta 10 gün sonra dökülmeye başlasada genital 2 haftada anca dökülmeye başlıyor. eğer genitaldeki o yanan kılların görüntüsü yanık gibiyse ve sert sert olmuş çamaşırına takılıp canını yakıyorsa meraketme lazer etkisini göstermiş demektir. sana tavsiyem üst kısımlarına nemlendirici sür. vajina sağlığı için alt kısımlara sürme. alt kısım demişken sanırım lazer orada pek etkili olmuyor benim 4 seans oldu heryerde bariz azalmalar varken alt kısımda tepki yok. bacağımın kemikli olan ön tarafında neredeyse kalmadı ama yanlar ve arkalarda bide dizde hala çıkıyor ama eskisiyle kıyaslanamaz. kol altı ve genital daha kalın kıllar olduğundan daha çabuk etki görüyorlar. kolaltım baya azaldı ve tüye dönüştü. üstgenitalde aynı şekilde oldu ama dediğim gibi altgenitalde tık yok sanki. bana özel bir durummu yoksa herkeste aynımıdır bilmiyorum ama altgenitalin kıl yapısı değişik belki ondandır. ama dediğim gibi bu durum bana özelmi yoksa herkestemi böle bilmiyorum. BU DURUM BANA MI ÖZEL?
HosgeldinizzBen pazartesi günü ilk seansımı yaptırdım genital+koltukaltı
toplamda 10-12dk falan sürüo sürmüyo yanii
cnm ya benım arkadasım yaptırdı bir veteriner arkadasım var kılları kızıl fayda gördü lazeri diode lazer epilasyon bide ten rengine göre ayarlanabiliormuş en yaptırırken orda tanıştık kızla hangfi şehirdeysen ben senin için makınadan başka hangi ilde olduğunu bir soruyum sana haber veririm afyondan ıspartadan ilçelerden müşterileri var
bende bi kampanyaya katıldım genetal + koltuk altı 210 lira sizce nasıl
Genitalin özellikle alt kısımları çok zor dökülüyor. Benimde ilk seansta dökülmemişti çok iyi hatırlıyorum.genitalde ilk seansımın ardından kontrol seansını 10 gün önce yaptırdım.anlayamıyorum bende mi sorun var yoksa herkeste mi böyle?üst kısımlar döküldü ama alt taraflarda hala dökülme yok denecek kadar az.3-5 tane ancak gitmiştir herhalde.genital biraz inatçı oluyor derken kastedilen bu mu?2. seansım 1 ay sonra
bende bi kampanyaya katıldım genetal + koltuk altı 210 lira sizce nasıl
aayysegul Merhaba,
nerde yaptırıyorsunuz guzellık merkezımı , hastane mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?