Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

Arkadaşlar bende genital ve koltuk altı epilasyonu yaptırdım.genital seans 150 koltuk altı 50 tl.istbulda falan daha uygun yerler varmış diye duydum.Ben çok mennun kaldım.koyu siyah ve batıklarda daha iyi sonuç alınıyor.5-6 seansta bitti.Tavsiye ediyorumm.çok rahatladımm...

Evet onlar dökülmüyor çünkü ordaki tüyler açık renkli ve ince olduğu için tamamen yok olmuyolar.neysee bunada şükürrr..))))

ben hala başlayamadım kızlıga zarar verir rahim içine atış yapar mukoza kurulgu olur gibi kokrularım var cesaret edip gidemiyorum bir kez test atışı yaptırdım oda çok acılıydı napcam bilmioyrum birde içinizde epiderme giden varmı iimi cesaret toplarsam orda başlıcam

Lazere başlamaya karar verdiğimden beri yani bi 6 7 aydır falan jiletliyordum...Yani altlar da üstler gibi koyu ve sert...O zaman benim altlar da bayağı bi azalacak deme öyle mi:44::44:

kızlar bende 2 ay önce yaptırdım 1 seans sonrada hamile kaldım şimdi gidemiyorum tabi ama benim merak ettiğim jiletle almaya devam etmek zorundamıyım ağda yapılmaz artık dedi bi kaç arkadaşım ama jiletde kullanmak istemiyorum.mikrop kapma sıkıntısı bi yandan kıllar çıkarken kaşıntı bi yanda mahvetti beni ne yapcam bilmiyorum şimdi

zaten tek seans yaptırmışsın ağdaya devam et bence hamilelikten sonra tekrar başlarsın. normalde lazere başlandığında kökten almamak gerekiyor ama uzun süre gidemeyeceksen bir manası yok tabii

Kızlar,sadece bikini bölgesine yaptırma şansımız var mı?O zaman iç çamaşırıyla aolabiliyor muyuz?

Kızlar,sadece bikini bölgesine yaptırma şansımız var mı?O zaman iç çamaşırıyla aolabiliyor muyuz?

Evet zaten genitalin fiyatı farklı bikini bölgesinin fiyatı farklı...Ama bana sorarsanız da yaptırın gitsin sonuçta her zaman temizlik şart evlilik,doğum yada allah göstermesin hastalıkta...Ben yaşlılığımı bile düşünüyorum...Ondan evet kolay değil ama yine de umursamamaya çalışın güzellik uzmanları hergün kaç tane görüyor...ben şahsen kendimi böyle rahatlatıyorum:)))

kesinlikle katılıyorum, temizlik gibisi yok.. her zaman çekeceğiniz bir acıyı beş altı kere çekiyorsunuz ve kesin çözüme ulaşıyorsunuz bunu düşünerek bence hepsinden kurtulun.. yarım yarım değmiyor yani... kimseden utanmaya da gerek yok herkes işini yapıyor sonuçta.. ben artık işten güçten bahsediyorum seanslarda muhabbet ediyorum valla, sanki kuaföre gitmişim gibi :) gerçi kuaföre pek gitmem ama :)

merhaba,
ben genital bölgeye yaptırıyorum. Kasım 28 de 4. seansımı yaptıracağım. Ben özel bir sağlık merkezinde yaptırıyorum. Ciddi boyutta azalma oldu. Makine aleksandrite candela. Ama çok acıyor. Emla krem sürmeden yaptıramıyorum. Herkese tavsiye ederim. Büyük rahatlık

kafam iice karıştı genitalde alexmi ii sonuç verir diodemi .ayrıca özel okmeydanı hastanesinemi gitsem epidermemi biri acil bana yardımcı olsun hayrına yaw:/

kafam iice karıştı genitalde alexmi ii sonuç verir diodemi .ayrıca özel okmeydanı hastanesinemi gitsem epidermemi biri acil bana yardımcı olsun hayrına yaw:/

Bence alex daha iyi sanki...Diode daha çok yüzde tercih ediliyormuş...Ama sen yine de başka yerleri de gez.....Sonuçta genital bölgenin kıl yapısı nasılsa ona göre tercih ediliyor makina....

emla kremi gittiğiniz merkezde mi yoksa evde mi sürüyorsnuz.birde kaç dakika sonra etki ediyor.
ayrıca uyuşturucu etki eden spreyler varmış.deneyen var mı aranızda?

Kızlar ilk seansımı 25 ekimde olmuştum ve dökülmeler 8.günde falan başladı özellikle genitalde çok iyi dökülme oldu ama hala tamamen bitmedi...Vücutta da yaptırmıştım bacaklarda falan batık çok fazla ve dökülemiyor....Ne yapabilirm onların dökülebilmesi için? Tecrübeli arkadaşlar ne dersiniz?

Arkadaşlar benim de bir sorum olacak. Güç bela, kendimi telkin ede ede genital bölge için lazere gitmeye karar verdim. Lazer öncesi kılları jiletlemek gerekiyormuş, yalnız benim popo aramda bile kıl var, onları falan da jiletleyecek miyim acaba, yardımcı olabilir misiniz?

evet canım orayıda kısaltacaksın

Slm kızlar, ben de alex ile lazere başladım. Utanma ve acı gibi tereddütlerim olsa da cesaretimi topladım ve gittim. Özel bölgeye daha önce hiç ağda kullanmadığım için ve emla krem vs. kullanmadığım için çok acır sanıyodum ama yanılmışım. Dayanılmayacak bi acısı yok bence. Zaten çok kısa bir sürede bitiveriyor işlem. Akım şiddeti 15 olarak uygulandı bana. Çok yüksek bi seviye değil sanırım ondan bu kadar acımadı diye tahmin ediyorum. Sizlere kaç derecede uygulanıyor kızlar? Bu arada alex soğutmalı bi cihaz olduğu için baya bi üşüdüm zor kendime geldm sonrasında. Seans sırasında utanmayı geçtim, düşündüğüm tek şey üşümekti :2: neyse bakalım nası sonuçlar alıcam ama umutluyum inş hepimiz kurtuluruz bu dertten :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…