Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

kızlar bişey sorucam, gerçekten bari dudakların arasına filan kapatmak amacıyla bişi koysak olmaz mı?
bir de arkaya dogru olan tüylere de yapıyorlar mı?
ve dudak içlerine doğru da azcık tüy oluyor yani onlar ne olacak, burası normal deri değil mukoza ya acaba zararı olur mu
? sadece üst kısma mı uygulanıyor?

2 Ekim de 3. seansımı yaptırdım kolaltı için halada kıl yok ne zaman kıl çıkmaya başlarsa o zaman ben randevu alacağım 3. seanstan sonra kıllarda azalma ve uzama süresi uzadığı için onlar vermiyor randevuyu biz alıyoruz inşallah çıkmazlarda 2012 de yazı rahat geçiririm genital istiyorum ama u ta nı yo rum

bikini ve genıtale yaptırıyorsan evet arka kısma da yapıyorlar. o dedıgın kısma yapmıyorlar bende, lazer görmuyor o kısmı dedıler, zaten hassas doku. peceteyle de rahat calışamaz bence, lazer soguk hava üfleyınce uçar kı pecete:) onlar cesaret verıyor zaten, hem sen o sırada oraya bakmıyorsun, görevlı de gözlukle yapıyor, Allah utanacak şey vermesın, ne var ki onda, ben 3 seanstır gıdıyorum, kaldı 5 seans:)

kızlar diode cihaz ile yaptıran var mı bu bölgeye? memnun kaldınız mı?
ben tüm bacak ve koltukaltı için gidiyorum ama cesaret edemiyorum acısından dolayı...

kızlar diode cihaz ile yaptıran var mı bu bölgeye? memnun kaldınız mı?
ben tüm bacak ve koltukaltı için gidiyorum ama cesaret edemiyorum acısından dolayı...

aleksandrate ıle yaptırıyorum, acısı olmuyor bende o bölgede, başka bölgem daha cok acıyabılıyor hatta, paket seansa gıdıyorum da. 3. seansım bu. görevlı bu seanstan ıtıbaren etkısını daha cok gösterecek lazer dedı. sadece ıncelme oldu ilk ıkı seansta.

nereye gittniz acaba

nerde yaptırdınız

nerde yaptırdınız

peçete koymadık acıdan aklıma bile gelmedi. bacaklarımı çok açmadım gerisini hatırlamıyorum atış yapıldıkça acıdan zıplıyordum arkayı da yapıyorlar benm belime kadar yaptı ama çok kısa sürdü

iyi ki yaptırmışım diyenlerdenim... insan gerçekten bir yükten kurtuluyor.. kimseden çekinmeyin bence. oradaki profesyonel insanlar zaten...peçete koymak filan yanlış bence. işini yapan insanı engellemekten başka bir işe yaramaz..

Kızlar bende İzmir de bir fırsat sitesinden 5 seans alt bacak+5 seans kontrol / 5 seans genital+5 seans kontrol aldım. Her bir bölge için 69 tl verdim. Üstünede kredi kartına 6 taksit yaptırdım. Bende normalde seanstan 3 gün önce jilet yapılması gerekiyor die biliyorum ama gideceğim yerde telefonla görüştüğüm kişi bana seanstan 1 gün önce jiletle sinek kaydı traş edip (direk sinek kaydı dedi) öyle gelmemi söyledi. Batıklar varsada kese yapmamı söyledi. Ayrıca Emla kullanayımmı die sorduğumda soğutuculu IPL cihaz kullanacaklarını ve acı olmayacağını söylediler. Daha önce böyle bir cihaz ile yaptıran oldumu? Ayrıca ben sinek kaydı traş edersem cihaz nasıl görecek kılları? Kıllarım tamam koyu renkli ama jiletle alınca çoğu kıl köküm görünmüyor bile. Koltuk altımıda ben 5 seans gene böyle IPL kullanan bir yerden fırsatla 30 TL ye yaptırdım. Onda kontrol seansı vermemesine rağmen fena değil. 4 seansımıda aldım yarı yarıya azaldı gibi. Ama tamamen bitmedi tabi.

Kadının söylediği şekilde seans alan hiç oldumu? Sizcede yanlış bir uygulamaysa arayıp tekrar konuşayımmı? (1 seans 1 seanstır. Boşa gitmesin.)

Arkadaşlar dün ilk seansıma gittim..Korka korka gittim valla kızlar canım çook acıdı...Bacak falan neyse dayanılıyor ama koltukaltı ve özellikle genitalde çok canım yandı Ya derecesini de sormayı unuttum aslında kaçla yaptı diye..Genitalin üstünü normal yaptı alt taraflar yanmasın rengi daha koyu diye dereceyi düşürdü de yaptı...Ama ben ağdayla bu kadar acı çekmemiştim neden böle oldu yaa gözünüzü korkutmak gibi de olmasın da:44: Bir de yaptıran arkadaşlar kafama bişey takıldı..Şöyle ki bana 3-4 gün önceden jiletle gel dediler ben de canım çok yanar diye korktum azıcık gizliden kısalttım bi gün önce Hatta sordum dedilerki makinanın görmesi için uçlarının çıkması gerekiyor...Gittiğim yer de çok nezih bi cerrahi ve lazer kliniği...Bi doktorun kliniği yani...Fikri olan var mı acaba??

ilk seanstan önce kesinlikle jiletle işlem yapılması gerekiyor. eğer almazsanız hem canınız çok yanar hem de makine kökü göremez. ayrıca her seanstan önce değil yalnızca ilk seanstan önce jiletle işlem yapacaksınız yada tüy dökücü krem de olabilir. ama ilk seanstan sonra kesinlikle lazer yaptırdığınız bölgelere jilet vs. ürün kullanmayın yoksa lazere gitmenizin bir manası olmaz. ilk seanstan sonra çıkan tüyler yalnızca kısaltılacak.. yüz için kullanılan ufak makaslar var onları kullanabilirsiniz bu işlem için.

canım o gittğin ıpl lazer değil sadece elektromanyetik dalga veriyorlar sanırım..Yani paran boşa gider bana sorarsan gitme...Ayrıca o makinanın kansere sebep olduğunu duymuştum ben...Kuzenim de gidiyordu vazgeçti gitmiyor şimdi..Zaten etki de etmiyor lazer gibi...Modern ağda diyorlar ıpl için...Vazgeçebiliyormusun onu da bilemiyorum ödeme yapmışsın çünkü..Umarım iade edebilirsin:26:

Bence diode dansa alex tercih et...Ben koyu renk kıl tipine sahibim..Türkiyenin çok ünlü bi özel hastanesine gittim makina diode deyince vazgeçtim aslında uzman değilim yanılıyor olabilirim ama alex daha etkili deniyor...Bir de alex ten sonra ndyag....Bu ikisi yeter bence...Diode daha çok yüze kullanılıyor....Bence yüz için lazeri sakın denemeyin avrupada yasaklanmış diye duydum ve çok daha kötü yapıyor.....Küçük tüycükleri de uyandırıyor lazeR...Yüz için tek çözüm iğneli epilasyon...

evet üfleme olayını bilmedigim için
ben gittiğimde alexandratelar da üfleme gibi bir olay yoktu 5-6 yıl evveldi belki daha eski
koluma yapıldı 1 kez yapıldı %70 i bir daha çıkmadı
ama mukoza kısımlara uygulanmıyorsa bence hiç hoş değil o ne öyle tüyler orda mı durucak numune gibi

ben 5. seansıma gidicem haftaya ve bu sefer almadan gel dedi hangi durumda olduğunu görmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…