Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

dayanılmayacak kadar ağrısı yok ama sıfır da denmez.anlık bi acı işlem bittiği anda hiç bişey hissetmiyosun.yani en azından ben hissetmedim :)

ilk seansım bugündü. :) gittim .. ve çok acı hissetmedim diyebilirim.sadece alt bölgeleri yakınca üstten daha fazla hissediyorsun..ama olacak okadar .ben burdaki yorumlar okuyunca çok fazla acır sanıyordum..bakalım mutluym şuanda olumlu sonuç alacağımı düşünüyorum en fazla 4 seansa kadar.. tüylere kökten çözüm şart..:))) ki sonuçta oraya vereceğin parayı bu sfer kuaföre veriyorsun.. diimi ama :)

Kızlar birşeyi merak ediyorum ilk seansım salı günü ve bana cuma günü sabah tüyleri jiletlemem gerektiğini söylediler...Uçlarının çıkması gerekiyormuş..Başka bi arkadaşım da lazere gidiyor o bir gün öncesinden jiletliyor..Kıl çıkarsa acı daha fazla olurmuş dedi bana...Sizlere ne söylendi merak ettim....?:26:

Ne çok kısa ne de çok uzun olması gerekiyor.Salı günü gideceksen cuma jilet yapman iyi olur bence de,ancak o zamana uzar birazcık.

canım birebir epilasyonu gerçekleştiren uzman ile mi görüştün .çünkü orda olan sekreteridir cilt bakımcısıdır.. kulaktan dolma bilgi verebliyorlar.. ben dün gece jiletledim ve bugn gittim .. 11 de.. estesynm 1gün öncesinden jiletle dedi... ben jiletledim ama hafif kalan tüylerm vardı . onları yaktığnda evet diğerlerinden daha fazla acıyor.accık.. ama senin tüm tüylerin öyle gideceğin için daha çok acıyabiliir. belkide acımaz hatta daha etkili olur belki... bir kere dene .. emin ol ağdadan daha fazla acıtmaz :)

Bizzat epilasyonu gerçekleştiren kişiler söyledi canım..Ay önceden pek endişe yoktu ama şimdi tırsmaya başladım acıyacak diye ee kolay değil tüm vücut bayağı bi yorar beni :44:

Bizzat epilasyonu gerçekleştiren kişiler söyledi canım..Ay önceden pek endişe yoktu ama şimdi tırsmaya başladım acıyacak diye ee kolay değil tüm vücut bayağı bi yorar beni :44:

:) alah kolaylık versin canım .. accık yorulcan tüm vücutsa ..:) ama ışını çektiğinde hemen geçtiği için acı dur yeter vazgeçtim demiyorsun evet bitsin tüylerim ii güzel diyorsun...:) birde bittikten sonra hafif yanmalar oluyor mümkün olduğunca evinde olup ferah bişeyler giy.özellikle cildin hassas ise..tüm vuçt sonuçta

Dayanılmayacak gibi değil yani öyle mi :) Valla çok hassas benim vücudum; acı eşiğim düşük değil ama yine de biraz korkuyorum tabi:) Sonuçta tüm vücut..Sağol canım rahatladım azıcık

Dayanılmayacak gibi değil yani öyle mi :) Valla çok hassas benim vücudum; acı eşiğim düşük değil ama yine de biraz korkuyorum tabi:) Sonuçta tüm vücut..Sağol canım rahatladım azıcık

he hassas ise ona dikkat et yeterli.. kolay geçmesi dileğyle.. :) salı günü haberini bekliyorum... epilasyon pozotif duygular besletti bende biteceğini düşündüğüm için mutluyum herhal.

he hassas ise ona dikkat et yeterli.. kolay geçmesi dileğyle.. :) salı günü haberini bekliyorum... epilasyon pozotif duygular besletti bende biteceğini düşündüğüm için mutluyum herhal.

bende ilk gittiğimde cok stres yapmıstım hatta tansiyonum falan düşmüştü o derece ne varsa sanki o kadar stres yapıcak:)sonunu düşünerek dayanıcaz artık :):)

3 aydır bende bikini bölgesi lazere gidiyorum. evet biraz acıyor ama ilk seansımda tertemiz oldum ve cok memnunum.. herkese tavsiye ederım. ama guzellık salonlarında degıl dermoclınıclerde.

bayanlar bende gidiyorum henüz 2 seans oldu ve en son 1,5 ay önce gittim.. bildigin kaymak

kesinlikle tavsiye ediyorum.. agda kadar can yakıcı degil bence anlık acılar.. sonrasındaki rahatlık hiç acsını düşündürmüyo bile

tavsiyem alexndrite

ahh kılsız günleri görebilecek miyim acaba bende yakında başlıyorum ama orayı açma konusunda tedirginim. peçete vs koysam garip durur mu?? bazen akıntım oluyor beni o da korkutuyor

ahh kılsız günleri görebilecek miyim acaba bende yakında başlıyorum ama orayı açma konusunda tedirginim. peçete vs koysam garip durur mu?? bazen akıntım oluyor beni o da korkutuyor

zaten bırakıyor canm .sende tutuyrsun yardım amaçlı..

ben geçen sene mecidiyeköydeki şubesine gittim hiç memnun kalmadım bitirme garantili göya ama 8 seansta bitmedi azalmada çok azdı devam etmek istediğimde hafta içi kontrole gelmem gerektiği söylendi ama çalıştığım için hafta içi 8 seans bitince tavır hemen değişiyor bitirme garantisi vermediler sanki birde 750 milyon vermiştim boşa gitti tamamen

Son düzenleyen: Moderatör:
çok şükür sorunsuz atlattım ilk seansımı. acıdı acımaya ama ağda da acıyordu pek bir fark yok. bu arada lazer yapılan yere su değdirsek bi sorun olur mu? duş almak istiyorum yanık kokuyorum hala

çok şükür sorunsuz atlattım ilk seansımı. acıdı acımaya ama ağda da acıyordu pek bir fark yok. bu arada lazer yapılan yere su değdirsek bi sorun olur mu? duş almak istiyorum yanık kokuyorum hala

sorun olur heralde canım.. bana bugün sıcak duş almayın demişti.yaptırdğmda..soğuga dayanıklı isen no problem :)

ben bursada özel dermoclinik e gıdıyorum ve cok memnunum hatta eski cildiye doktorum.kendısıyle ılk gorusmemde 6 seans verıyorum şimdi dedı ama hormonlu bır ılac kullanırsan tekrarlayabılır dedı. kımısının vucudu cabuk bıtırmıyor ustune arttırıyor dedı. ve ılaclarda uzerıne takvıye yapıyor dedı. o yuzden 6 seans olarak gorme hersey vücuduna baglı dedı. başladım ve 4. seansa gıdıcem kasımda ve cok memnunum. her randevumda ayarlama farklı oluyor cunku kıl denen sey kalmadı bence ya senın gıttıgın yer duzgun bır yer degıldı yada vucudundan kaynaklanan bır seydı. baska yere bak bırdahakıne...

öncelıkle seni korkutmak istemem ama ilk seanslar bıraz acı oluyor ama ışınla beraber soguk üflüyor bu da teninin uyuşmasına sebep oluyor buyuzden pecete koymayı falan önerme izin vermezler zaten. hem utanmana gerek yok o işi yapan uzmanlar farklı gözle bakmazlar zaten. akıntı durumuna gelınce emin ol ben senden daha fazla tedırgındım bu konuda cunku benım akıntımı ve iltihabımı kurutamıyor doktorlar bu yuzden lazer oncesı hemen lavobaya gıdıyorum temızlenıyorum ve tedavimi olup cıkıyorum zaten 5 dakıkalık bısey anlamıyosun bile.. ayrıca seni biraz cesaretlendırmek ıcın şunu söylüyeyim bende utanırdım bekarken evlendıkten sonra kislerim çıktı ve cok buyuk genıtal bolgemden bır hastalık gecırdım. care aramak ıcın ne doktorlar gezdım ne tedavıler oldum bu yuzden allah başka sebep vererek actırmasın. cesaretını topla ve ilerde temiz olucagın günleri düşünerek katlan birkaç seansa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…