Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

Ben de ilk seansıma gittim. Genital ve koltuk altı 130tl ödedim. Cihaz alexandrite. Beklediğim kadar acımadı canım ama oramı açmak biraz zor geldi bana.

merhaba arkadaşlar ben yardım isteyecektim lazer konusunda
ben biraz araştırdım diode ,alex ve nd-yag lazeri
ama polikliniklerde ya diode, ndyag var yada alex, ndyag üçü birden yok
benm sormak istediğim ikisinden birini tercih etmem gerekirse
alex mi diode mi seçmeliyim yardımcı olursan çok memnun olurum :)

İlk seansımın üzerinden 3 gün geçti,tüyler hala dökülmedi. Normal mi? Ne zaman dökülmeye başlayacak acaba bilen var mı?

İlk seansımın üzerinden 3 gün geçti,tüyler hala dökülmedi. Normal mi? Ne zaman dökülmeye başlayacak acaba bilen var mı?

canım benim yaptırdığımdada bi hafta 10 güne falan dökülüp bitiolardıı merak etme ama şunu di,yim 6 seans yaptırdım şu an hamileyimm hiç lazer yaptırmamışım gibii boşa gitti paralar acılarr açık tenliymişim sarıymış tüylerim cart curtt... inşallahh seninki biter giderrr

10 günde dökuluyor benımkı canım, bır kısmı dökulmuyor, kontrol seansım yok malesef, sonra dökulenler yıne cıkıyor...

hmm bi 10 gün beklemek lazım yani anladıııım. çok teşekkürler cvp için. HOLAA hamile kalınca hormonların etkisiyle tüylerin tekrar çıkabileceğini duymuştum demek doğruymuş of ya tüylerle başımız dertteee

selam kızlar:) ben de genital bölgeme lazer yaptırmak istiyorum ama çok acıyormuş hem de yanıklar oluyormuş doğrumu? bu yüzden korkuyorum!

arkadaşlar ben koltuk altı ve genital bölgeye lazer yaptırdım 2 sene evvel 3. seansta yandı 2 yıl geçti hala mat bi görüntü kaldı yaptırdığım yer mavi ışık bahçelievler 7.caddede çok krem kullandım geçsin diye pek fayda etmedi

arkadaşlar ben koltuk altı ve genital bölgeye lazer yaptırdım 2 sene evvel 3. seansta yandı 2 yıl geçti hala mat bi görüntü kaldı yaptırdığım yer mavi ışık bahçelievler 7.caddede çok krem kullandım geçsin diye pek fayda etmedi

mrb canım seni burda da buldum :) senin yaptırdığın alex mi?

arkadaşlar lütfen özelden msj atın avrupa yakasında oturuyorum neresi lazerde iyi tavsiye yazarsanız sevinirim

Slm arkadaşlar...Daha önceleri bi yerle görüştüğümü yazmıştım sizlere:) Bugün de kesin fiyat konuştum ve paketi aldım:) Güzel ve nezih bi klinik...4 ayrı makina da var...Genel cerrahi ve lazer merkezi....Koltukaltı,genital,tüm bacak 1500liraya anlaştık.6 seans+6 kontrol seansı..Ayın 25ine de randevumu aldım hadi hayırlısı:) Bi de bana losyon ve koruyucu krem kakaladılar tam 130 liraya o da mideme oturdu ama neyse...Kol da düşünüyordum sonradan vazgeçtim pakete almıyorlarmış.....Salı günkü randevum için cumadan jilet yapıcam öyle dediler....Gelişmeler şimdilik bu kadar :)))

Son düzenleme:
bende çok istiorum ama acır ne de olsa hassas bölge korkuyorum:S ankarada bir merkez önerirseniz mutlu olucam.

bende çok araştırdım yaklaşık 6 aydan beridir sürekli her yere soruyorum.ilk önce paket almayı düşündüm ama şimdi tek tek gidiyorum.randevuyu aldıktan sonra baya stres yapmıstım genital bölgeyi açma konusunda ama çok şükür atlattım ilk seansımı:)dökülmeye başladılar:)inş bi dahada cıkamazlar:)pazartesi günü kontrol seansıma gidicem bakalım inş acımaz bu sefer:)

ben istanbul avrupa yakasındayım.benm gittiğim hastane çalıştığım şirkete indirim yaptığı için cok uyguna geldi:)koltukaltı için 28tl,genital için 56 tl verdim:)
yeni yaptırıcak olan arkadaşlar kendinizi ufak bi acı çekmeye hazırlayın cunkü ben hiç acımayacak diye gittim ama hayal kırıklığına uğradım.azda olsa bi acı hissediliyor.ama makineyi çektiği anda acı kayboluyor:)

merhabalar. bende yarın ilk olarak genital bölgeme lazer epilasyon uygulayacağım.kısmet olursa .. çünkü heran mens olabilirm.
eşim tüm bölgeye birden lazer uygulama konusununda tedirgin olduğu için.. ilk genital bölgemde denemek istedim bende..çünkü yakın zamanda allah kısmet ederse gebe kalmayı düşünüyorum.ve ilk o bölgedeki tüylerimden kurtulmak istiyorum.. bakalım yarın gidicem...ağrısı çok olmaz inşallah...

dayanılmayacak kadar ağrısı yok ama sıfır da denmez.anlık bi acı işlem bittiği anda hiç bişey hissetmiyosun.yani en azından ben hissetmedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…