- 19 Şubat 2015
- 35
- 33
- 3
- Konu Sahibi bayanagresif
-
Alexandra ama beyaz tende siyah kalın tüylerde kesin cözüm ben genitale gidiyorum 5.ci seansım benimde üstlerde yok suan ama altlarda her atıstan sonra kalıyo bittikten sonra kalan o cok ince tuyler seni rahatsız etmez zaten
Alexandra ama beyaz tende siyah kalın tüylerde kesin cözüm ben genitale gidiyorum 5.ci seansım benimde üstlerde yok suan ama altlarda her atıstan sonra kalıyo bittikten sonra kalan o cok ince tuyler seni rahatsız etmez zaten
Alexandra ile genital koltuk altı yaptırdım gayette memnunum sadece alt kısımlarında kaldı bi kaç tel onlarıda 4-5 ayda bir eldivenle alıyorum okadar tavsiye ederim
Çok az denecek bi ağrı onada dayanmak zor olmuyor :) ama ağda kadar ağrı kesinlikle yok ve zaten en fazla 10 dk sürüyor :)Çok teşekkürler canım peki çok acıyor mu
Kac seansda sonuc aldin canimAlexandra ile genital koltuk altı yaptırdım gayette memnunum sadece alt kısımlarında kaldı bi kaç tel onlarıda 4-5 ayda bir eldivenle alıyorum okadar tavsiye ederim
7 veya 8 canım yanlış hatırlamıyor sam 2 yıldır gitmiyorum çünkü :) ama ilk 5 i falan 45 günde bir diğerleri 3 ayda bir falan dı seanslar. Azalınca baya süreyi kendim belirledim yani :)Kac seansda sonuc aldin canim
Ben de surekli gitmek istiyorum fiyatlar butceme cok uygun gelmediğinden gidemedim evde kullanilan ipl cihazlardan aldim ama almaz olaydim zerre kadr ise yaramadi bir tek kil bile dokulmedi param bosa gitti bir suru para verdim bi de ona en iyisi lazer olsa gerek7 veya 8 canım yanlış hatırlamıyor sam 2 yıldır gitmiyorum çünkü :) ama ilk 5 i falan 45 günde bir diğerleri 3 ayda bir falan dı seanslar. Azalınca baya süreyi kendim belirledim yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?