• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital bölge lazer epilasyon

Canım ben buz lazere giriyorum çok memnunum acı eşiği de çok düşük. Arkadaşım benden önce başlamıştı %90 oranında sonuç aldı.

genital bölge lazere en iyi cevap veren birkaç yerden biri. tüm vücut için lazere gidiyorum. bugün 3. seansım gerçekleşti. genital bölgede ki buna bikini bölgesini de dahil ediyorum toplasam 10-20 tüy ancak var. tüy diyorum çünkü kıl çıkmıyor artık. yalnız şu var: daha önce defalarca ağda vs. köke müdahale edilen epilasyon yöntemlerini çok denediyseniz kökler daha kuvvetlidir o zaman seans sayısı artar. ben toplamda 5-10 kere ancak ağda yapmışımdır genitale. o yüzden çabuk sonuç alıyorum. tabii ten ve kıl rengi de çok önemli alex için.

Slmm kızlar ben genital bölge için lazer epilasyona gitmeyi düşünüyorum tamamen çözüm mü sizce yoksa sadece seyreltiyo mu?? Bi kac kişiden duyduğuma göre üst tarafta bitiyo fakat alt tarafta seyrek seyrek kalıyo orayı da jiletle alıyorum diyo epilasyona giden var mı içinizde bilgi verebilir misiniz.
Selam, Ben genital bölge ve kol altına lazer epilasyon yaptırdım ve çok memnunum. Kol altım 4. seansta tamamiyle bitti . Genitalim de 6. seansta bitti denecek kadar azaldı. daha 2 seansım var ama 3 aydır çok rahatım. Jilet bile vurulacak bir şey kalmadı diyebilirim. Gittiğim yerde benimle ilgilenen bayanın telefon numarasını vereyim istersen sana yardımcı olsun. Klinik olduğundan dolayı doktorları var her şey doktor kontrolünde oluyor. 0545 720 05 12 Alize Hanım

Bende bir ay önce gittim şimdiden yüzde 70 80 yok oldu bu kadar kolay mı ya yoksa dökülenlerin yerine tekrar çıkacak mı? Birde lazerden 20gün sonra 3 4 tane çıban gibi içten sivilce gibi bişeyler çıktı sizde de oldu mu?

Bende bir ay önce gittim şimdiden yüzde 70 80 yok oldu bu kadar kolay mı ya yoksa dökülenlerin yerine tekrar çıkacak mı? Birde lazerden 20gün sonra 3 4 tane çıban gibi içten sivilce gibi bişeyler çıktı sizde de oldu mu?
Bende öyle bir şey olmadı. Acaba size hangi cihaz ile işlem yaptılar?

Bende gitmeyi düşünüyorum kızlar uğraşmak istemiyorum ama aklımdada soru işaretleri oluştu bir arkadaşım güzellik merkezinde yaptırdı. Seansları bitti üç ay sonra tekrar çok çok ince koldaki gibi çıkmaya başlamış. Sormuşnasıl alırım diye sakın ağda falan yapma demiş ki mayıs ayında düğünü var. Kökten almaması gerekiyormuş ve dökülmüyormuş. Ama ben hastanede yaptırmayı düşünüyorum böyle olan varmı sizlerde? Sonradan çıkıyorsa bu zor olmazmı zaten doğum sonrası tekrar çıkıyormuş.

Alex cihazı hastanede oldum
Genel olarak lazer epilasyon yapan yerlerde hep Alex oluyor. Ama benim gittiğim yerde her türlü cilt rengi ve kıl yapısına özel makinalar var. Ayrıca doktor kontrolünde her şey. Dilersen numara vereyim bir ara görüş. En azından kontrol ettirmiş olursun.

Genel olarak lazer epilasyon yapan yerlerde hep Alex oluyor. Ama benim gittiğim yerde her türlü cilt rengi ve kıl yapısına özel makinalar var. Ayrıca doktor kontrolünde her şey. Dilersen numara vereyim bir ara görüş. En azından kontrol ettirmiş olursun.
Ben İstanbul'da değilim doğuda bir ildeyim

Back