• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital bölge, koltuk altı, göbek, bel, popo ve bacak ( KK yardıım edin :( )

Ya şimdi siz zayıfsınızdır. Ben 130 kg açmak çok kolay değil bu haldeyken kaç gündür kabuslar görüyorum kuaföre gitmişim insanlar gülüyor gizlice çekmişler şantaj yapıyorlar ameliyat hanedeyim sonda takıyorlar bi bakıyorum tüyleri almadan gitmişim uyandığımda bi oh çekiyorum :1: ilk deneyimim olucak ağda olayı kuaför zor zor :31:

siz bilirsiniz ama bu kadar çok önyargılı yaklaşmayın bence kuaförlerin her zaman yaptığı bi iş yorum yapmıyorlar bile hemen alıp bitiriyorlar sizde rahtlıyorsunuz :46:

Paran kısıtlıysa en ucuzu çamsakızının el ağdası 3-5 tl bişeydir ilk yapacak olan içinde sanırım en ideali el ağdası jiletten dönerken hepsinin uygulaması epey zor olacak ama sir ağda daha fazla tüy çektiğinden biraz daha zor olur

Bence Ameliyat öncesi kendini kıl tüy sıkıntısına sokma gitmeden önce jiletle alırsın bir kaçgüne kendine gelince de tuvalette alırsın

Sana ennn guzel yontem 50 tl koy cebine git hamama herkeees agda yaptrii odada ozel bolgeyi aliyorlar. Hicte utanmazsin kadinlar utandrmiyo konusuyo rahatlatio benim ilk agdam hamam da oldu :1:

Bence enn guzel yolu bu varsa yakin arkdsn daha rahat hissedersin beraber :1:

birde gir kese masaj ben bikini bolgesi komple. Kolumuda aldirdim ilk defa bacak koltuk alti kese masaj su soda derken 37 tl odedim dun

hem cok hesapli inan kuaforde bu aldirdiklarimi aldirsan 40-50 odersin hamamda yikanirsnda hep .. :9:

Paran kısıtlıysa en ucuzu çamsakızının el ağdası 3-5 tl bişeydir ilk yapacak olan içinde sanırım en ideali el ağdası jiletten dönerken hepsinin uygulaması epey zor olacak ama sir ağda daha fazla tüy çektiğinden biraz daha zor olur

Bence Ameliyat öncesi kendini kıl tüy sıkıntısına sokma gitmeden önce jiletle alırsın bir kaçgüne kendine gelince de tuvalette alırsın

Karar verdim kuaföre gidicem :16: bi kuaförü aradım sordum 35e yaparız dedi bir tane daha var ona ulaşamadım daha :31: annemle tartıştık bu konuda 3 günde uzar agda sür hamamotunu git dedi. Bende son vurgunumu yaptım ameliyattan kalkamasam ölüm çıksa ozaman vicdanınız nasıl rahat edicek bu kadar lafı unutabilecekmisin zamanında ailen sana destek çıkmamış sen kızına destek çıksana ağlayacağına dedim masadan kalkıp gittim kendimi odaya kitledim kapıyı kırıcaktı ağlaya ağlaya babandan para isterim naparsan yap daha birşey demiyorum dedi akşam olay babamda biticek internet paketimde bitti biticek bitmezse sonucu yazarım dua edin bana lüfteenn :31: :1:

Sana ennn guzel yontem 50 tl koy cebine git hamama herkeees agda yaptrii odada ozel bolgeyi aliyorlar. Hicte utanmazsin kadinlar utandrmiyo konusuyo rahatlatio benim ilk agdam hamam da oldu :1:

Bence enn guzel yolu bu varsa yakin arkdsn daha rahat hissedersin beraber :1:

birde gir kese masaj ben bikini bolgesi komple. Kolumuda aldirdim ilk defa bacak koltuk alti kese masaj su soda derken 37 tl odedim dun

hem cok hesapli inan kuaforde bu aldirdiklarimi aldirsan 40-50 odersin hamamda yikanirsnda hep .. :9:

Ben hamamda sadece hamamotu yapanları gördüm Kedi leş gibi kokuyor ağda yaptıklarını ilk defa duydum.. :16: Arkadaşım yok yaşadığım şehirdeki hamamlarda piss ve kalabalık temiz olandada sahibi 3 harflilere karışmış hamamda öldürmüşler fln orayada gitmem töbede :1: teşekkür ederim bilgilendirdiğin için :9:

Karar verdim kuaföre gidicem :16: bi kuaförü aradım sordum 35e yaparız dedi bir tane daha var ona ulaşamadım daha :31: annemle tartıştık bu konuda 3 günde uzar agda sür hamamotunu git dedi. Bende son vurgunumu yaptım ameliyattan kalkamasam ölüm çıksa ozaman vicdanınız nasıl rahat edicek bu kadar lafı unutabilecekmisin zamanında ailen sana destek çıkmamış sen kızına destek çıksana ağlayacağına dedim masadan kalkıp gittim kendimi odaya kitledim kapıyı kırıcaktı ağlaya ağlaya babandan para isterim naparsan yap daha birşey demiyorum dedi akşam olay babamda biticek internet paketimde bitti biticek bitmezse sonucu yazarım dua edin bana lüfteenn :31: :1:

ay aferin kız ahahaha :52::1::1::1: biraz duygu sömürüsü olmuş ama annen zorladı bu duruma :32: ameliyattan sonra sporunu da ihmal etme inşallah sağlığına bir an önce kavuşursun :16::16:

ay aferin kız ahahaha :52::1::1::1: biraz duygu sömürüsü olmuş ama annen zorladı bu duruma :32: ameliyattan sonra sporunu da ihmal etme inşallah sağlığına bir an önce kavuşursun :16::16:

Bunu demem konusunda çok baskı yaptı :16: ameliyattan 3 ay sonra başlanıyormuş spora kardiyo olarakk ama ameliyattan en geç 15 gün sonra yürüyüş yapmak zorundaymışım inşallah başarıcam :16: :16: :16:

bencede en mantıklısı kuaför süper bir karar vermişsin kendin uğraşmaya kalksan bi ton acı çekecen zorlanacan hadi bakalım inşallah para alır kuaförde yaptırırsın :1:

bencede en mantıklısı kuaför süper bir karar vermişsin kendin uğraşmaya kalksan bi ton acı çekecen zorlanacan hadi bakalım inşallah para alır kuaförde yaptırırsın :1:

Evet çünki bıyık, yanak, gıdı, koltuk altı, göbek, genital bölge, popo, tüm bacak sabaha kadar uğraşırdım artık bakalım verirlerse zamanda uyarsa gidicem kuaföre :16:

Slm canm naptn merak ettim de bi sorayım dedim :1:

Selamm cnm :1: daha gitmedim yaa telefon bekliyorum ameliyat günü gidicem.. İlk olacağı için bu ağda olayı sınavdan önce cumartesi gidip yüzümü aldırıcam bakıyım nerde nasıl alıyor öğreniyim çok heyecanlıyım korkuyoruum :) :26: elim içim titriyo karnıma ağrılar giriyor valla midemde öhüz başlı insan vucutlu keçi toynaklı kelebek kanatlı şeyler uçuyor :1: millet sevgilisiyle buluşmaya giderken böyle olur ben agda ve ameliyata giderken :D

Slm canm naptn merak ettim de bi sorayım dedim :1:

Selamm cnm :1: daha gitmedim yaa telefon bekliyorum ameliyat günü gidicem.. İlk olacağı için bu ağda olayı sınavdan önce cumartesi gidip yüzümü aldırıcam bakıyım nerde nasıl alıyor öğreniyim çok heyecanlıyım korkuyoruum :) :26: elim içim titriyo karnıma ağrılar giriyor valla midemde öhüz başlı insan vucutlu keçi toynaklı kelebek kanatlı şeyler uçuyor :1: millet sevgilisiyle buluşmaya giderken böyle olur ben agda ve ameliyata giderken :D

aynen ben de merak ettim.

Beklemedeyim aldırır aldırmaz burdan yazarım çok utanıyorum peçeylemi gitsem çarşaf fln alsam komşudan :D :1:

Ay çok güldüm ya :1: yüzün çok acımaz rahat ol canm haber bekliyoruz mutlaka bak :1:

Bence ameliyat günü gitme erken git. Hafif hassas olur bir de kızarık falan olacak yani hiç sallama normal git daha iyi:) gideceksen erken git bence tekrar diyorum. Bir de gözünü kapat peçeye meçeye gerek yok. Alırken bakma hatta ki yüreğin kalkmasın. Bir de zaten onlar neler neler görüyorlar rahat ol. Bir de bazı yerler çamaşır veriyor. Hoş komik bir çamaşır oluyor; küçücük ama ipleri uzun, bir yeri de kapatmıyor arkası tanga zaten. Ama sen rahat oluyorsun. Bir o tarafa çektiriyorsun bir bu tarafa:52:

Son düzenleme:
Back