Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hanımlar tüm vucüt deyip 20 25 fiyat söyleyen yerlere dikkat edin. aynı ağdayı kullandıklarını duydum... eldivenle de almayı deneyebilirsiniz, oldukça geç çıkıyor kökten aldığı için. bir de kökten alım yaptıktan sonra limon suyunu ve tuzu karıştırıp aldığınız yere sürün kuruyana kadar bekletin. bunu bir kaç gün devam ettirin. kıl köklerini öldürüyor ve yumuşaklık veriyor. biraz yakıyor doğal olarak ama dayanmanızı öneririm. şu an bacaklarım ve kol altı bölgem ve bacaklarımda çok ince ve seyrek tüylerim
Bugün banada dediler bütün agda yaptırdığında limon tuz sür diye yüzüme süremedim çünki şuan dayanılmaz derecede tahriş oldu bakalım tüm aldırdığımda yapıcam o karışımı..
çok işe yarıyor canım denemelisin... ay yüz için tahriş olduysa bekle canın çok yanar canım, genital bölgeme sürmeye korkuyorum ben de ama ona da lazer düşünüyorum
Resim koydum gördün mü yüzümü? :26: zaten sürme şansım yok ölürüm.. Nasıl uyuyacağım diye düşünüyorum valla.. Lazer yaptırırsan ne mutlu sana :)
Eki Görüntüle 1032018 Eki Görüntüle 1032028
Sonuç bu kızlarr resimler biraz kötü çektim ama görünüyor bayağı mahvoldum açısından yanıyor valla bepanthen yok evde ne kullansam acaba? :26: [/QUOTE
konunun tum mesajlarını okumadım ama yüzünüze agda surmeyın bence Cilt derisini inceltir hassaslastırır agda bıle tuylerı cogaltıyor sarıları mesela tekrar cıkarıyor habıre (kollarımdan bılıyorum ) 2 3 ay agdaya verecegınıze lazeri denemenizi tavsıye ederim. Yüz ve agda bence kötü bir ikili ne kadarda bişey olmaz deselerde agda sarkma yapıyor bu bi gerçek
Resim koydum gördün mü yüzümü? :26: zaten sürme şansım yok ölürüm.. Nasıl uyuyacağım diye düşünüyorum valla.. Lazer yaptırırsan ne mutlu sana :)
Sarısı yok Allah'tan cildimde.. Bu ilk ve son alışımdı zaten komşum lazere gidiyormuş gideceği zaman banada randevu alıcak annemleri mevbur bıraktım bakalım komşumuza bağlı lazeri deneyceğim.. :26:
Yok canım göremedim açmadı ama yüz çok hassas. Arkadaşlarımın ağda sonrası yüzü sivilceyle dolardı çok rahatsızlık çekenleri görmüştüm... Lazer daha iyi bir çözüm olabilir
Nasıl oldu yüzün canım?
Yüzüm parmak büyüklüğünde ve genişliğinde resimdeki gibi aynı daha sivilceliki yüzümde hiç sivilce yoktu deli gibi kaşınıyor kaşıyınca sulanıyor kanıyor ve yanıyor banyo yaptım çok gerildi bide yarın sınav var bu halde kaşınırken naparım bilmiyorum babam ve bize gelen kişiler soruyor ne oldu diye yandı yüzüm diyorum sürdüğüm kremi unutup yanlışlıkla dışarı çıktım yandım diyorum ama anlayan anlıyor dedelikten terfi ettiğimi öyle :26:
Yüzüm parmak büyüklüğünde ve genişliğinde resimdeki gibi aynı daha sivilceliki yüzümde hiç sivilce yoktu deli gibi kaşınıyor kaşıyınca sulanıyor kanıyor ve yanıyor banyo yaptım çok gerildi bide yarın sınav var bu halde kaşınırken naparım bilmiyorum babam ve bize gelen kişiler soruyor ne oldu diye yandı yüzüm diyorum sürdüğüm kremi unutup yanlışlıkla dışarı çıktım yandım diyorum ama anlayan anlıyor dedelikten terfi ettiğimi öyle :26:
Allah yardımcın olsun. Şu kıl tüyden nasıl bıktım anlatamam evlenmeden önce şart oluyor hele epilasyonla yapmıştım ben. Ama bikini bölgesi ben hep jiletle alırdım sonrası malum inat et al eline makineyi
Sonrada kolanya sür daha geç çıkar fenada yanar
Ah canim ya aldirdigin yer isinin eri degilmis biraz da ondan boyle olmus... Cok gecmis olsun ama eczaneden yara icin bi krem almani oneririm. Sinavini da takma sakin sen sinavina odaklan canim... İnsallah hakkinda hayirlisi olur basarilar diliyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Neden doktora gitmiyorsunuz... İz kalir yuzunuzde yayılabilir.. Arko falan surmeyin eczaneye ugrayin doktora gidin hem aciniz hafifler hem de cildinize daha fazla zarar vermezsiniz
Cildiyeci iyi değilde ondan gitmedim. Ameliyat olacağım hastahanede dermatolog varmış ona gösteririm diye gitmedim.. Kadın nemlendirici yatıştırıcı krem sür dedi oda arko sürmüştü bende onu sürdüm babama aldırırm heralde bugün bepanthen sürerim.. Cildim soyuluyor şimdide yara izlerim cilt yapış yapış yastığa yapışmıştı..
6-7 ay kurs görmüş 1 ayna 1 koltuk vardı yeni açılmış bunuda yeni öğrendim şunu biliyorum gitmeyeceğim bir daha.. Babama yazdım verdim hala krem alıcak.. Sınavda bitti sonunda tek derdim agda ve ameliyat oldu bunlarıda atlatırsam süper olucak teşekkür ederim
Bepanthen ve fito kremi birini sabah birini aksam ya da ikisini bir karistir sur derinin kendini yenilemesini destekler... Yaralarina dikkat et gunese cikma koyu kalir oralar sonra...
Ve krem.kullan bak cildin üst derisini soymussun dikkat et.. Gecmis olsun