• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital bölge, koltuk altı, göbek, bel, popo ve bacak ( KK yardıım edin :( )

Bence ameliyat günü gitme erken git. Hafif hassas olur bir de kızarık falan olacak yani hiç sallama normal git daha iyi:) gideceksen erken git bence tekrar diyorum. Bir de gözünü kapat peçeye meçeye gerek yok. Alırken bakma hatta ki yüreğin kalkmasın. Bir de zaten onlar neler neler görüyorlar rahat ol. Bir de bazı yerler çamaşır veriyor. Hoş komik bir çamaşır oluyor; küçücük ama ipleri uzun, bir yeri de kapatmıyor arkası tanga zaten. Ama sen rahat oluyorsun. Bir o tarafa çektiriyorsun bir bu tarafa:52:

2ciye gidemeyebilirim bide tam çıkarlar sonra ameliyata gel derler naparım ozman ben :1: bildiğim tüm duaları okurum artık :52: o dediğin çamaşırı gördüm alüminyum folyo gibi uzaylı çamaşırı diyorum kısaca :1: onun ipi zayıflar içindir ben bi örtümü götürsem acaba :26: ya bide topicte okudum bi kızın duduşları gitmiş ağdayla ödüm koptu ya doktor dicek 20 yaşında kız napmış bide üni öğrencileride izliycek sonda takarken Allah'tan uyumuş olucam heyecan bastı yine :52:

Kızım amma stres yaptın:52:
Alemsin... yaptığımız muhabbet te süper maaşallah:9:
1ay sonrasında tam çıkmış olur. 10-15 gün de idare eder. Kalkıp ta "aa çok kötü..... ağda ile aldırmamış..... ,tüyler kalmış....yok kılkökü var.... annaaaa jiletle mi almış terbiyesiz..." demeyecek .Bu kadar stres yapma. yaa bıçak altına yatıcan. Sen ağda yaptırmasan da tertemiz gidicen gidersen tööbe tööbe
ÜZME KENDİNİ. SALLA GİTSİN.:54:

Kızım amma stres yaptın:52:
Alemsin... yaptığımız muhabbet te süper maaşallah:9:
1ay sonrasında tam çıkmış olur. 10-15 gün de idare eder. Kalkıp ta "aa çok kötü..... ağda ile aldırmamış..... ,tüyler kalmış....yok kılkökü var.... annaaaa jiletle mi almış terbiyesiz..." demeyecek .Bu kadar stres yapma. yaa bıçak altına yatıcan. Sen ağda yaptırmasan da tertemiz gidicen gidersen tööbe tööbe
ÜZME KENDİNİ. SALLA GİTSİN.:54:

Ya 23 martta öss sınavı var, 30 martta IQ testi var, bide ameliyat var gelde stres yapma :52: :52: 21 mart yüzümü aldırcam telefn 25 martta tam aldırıcam anca dayanır die düşündüm :1: ameliyatta ölünce tertemiz mi gidiliyor ki? :26: ya doktor alışıkta varsayım ölsem cenazeyi yıkamaya akrabaglar gırıyor ya orası temizdi çamaşırı temizdi yok çok kirliydi diye laf ediyorlar 2 ay arayla 5 cenazemiz oldu geçen sene ordan biliyorum durumu :1: :52: hastahanede yıkarlarsa araba fırcasıyla bı arka bı ön tamam eger hoca yıkarsa yardımcı akrabaglarla beraber ilahiler eşliğinde bide beni kefenli görmelerini hiç istemem ya ben baktım melek gibiydiler ölenler. Bana herkez lanet kötüsün dediği için melekliğim kalmaz ondan laf olur yüzü şöyleydi vücudu şöyleydi diye stres yaptım bende her ihtimali düşünmek lazım sonuçta :1: :52:

Ya 23 martta öss sınavı var, 30 martta IQ testi var, bide ameliyat var gelde stres yapma :52: :52: 21 mart yüzümü aldırcam telefn 25 martta tam aldırıcam anca dayanır die düşündüm :1: ameliyatta ölünce tertemiz mi gidiliyor ki? :26: ya doktor alışıkta varsayım ölsem cenazeyi yıkamaya akrabaglar gırıyor ya orası temizdi çamaşırı temizdi yok çok kirliydi diye laf ediyorlar 2 ay arayla 5 cenazemiz oldu geçen sene ordan biliyorum durumu :1: :52: hastahanede yıkarlarsa araba fırcasıyla bı arka bı ön tamam eger hoca yıkarsa yardımcı akrabaglarla beraber ilahiler eşliğinde bide beni kefenli görmelerini hiç istemem ya ben baktım melek gibiydiler ölenler. Bana herkez lanet kötüsün dediği için melekliğim kalmaz ondan laf olur yüzü şöyleydi vücudu şöyleydi diye stres yaptım bende her ihtimali düşünmek lazım sonuçta :1: :52:

Ayy kuzum sakin. Onlar onların kendi karaktersizliği afedersin. Ne biçim insanlarmış onlar. Ölünün arkasından...
Tertemiz mi gidiliyor bilmiyorum ben.Sadece doğum yaparken ölürsen şehit oluyorsun onu biliyorum. Ölümü de aklına getirme çok ta güzel olacaksın. Bundan önce öleydin akrabalar ne dicekti peki:)) İyi ki ölmemişin:))) Tööbe tööbe bu kadar ölüm lafı etme bence. İyi ol güzel güzel dikkat et ve zayıfla ameliyat sonrası. Hoş hepimizin başına zayıflamak inşallah.

Ayy kuzum sakin. Onlar onların kendi karaktersizliği afedersin. Ne biçim insanlarmış onlar. Ölünün arkasından...
Tertemiz mi gidiliyor bilmiyorum ben.Sadece doğum yaparken ölürsen şehit oluyorsun onu biliyorum. Ölümü de aklına getirme çok ta güzel olacaksın. Bundan önce öleydin akrabalar ne dicekti peki:)) İyi ki ölmemişin:))) Tööbe tööbe bu kadar ölüm lafı etme bence. İyi ol güzel güzel dikkat et ve zayıfla ameliyat sonrası. Hoş hepimizin başına zayıflamak inşallah.

Doğum yaparken bide bogulurken şehit olunuyor diye biliyorum şaşırdım :1: ne kadar aklıma getirmesemde geliyor işte.. İnşAllah sağlam çıkarımda bu kilolar gider darısı tüm isteyenlerin başına inşallah :26:

Doğum yaparken bide bogulurken şehit olunuyor diye biliyorum şaşırdım :1: ne kadar aklıma getirmesemde geliyor işte.. İnşAllah sağlam çıkarımda bu kilolar gider darısı tüm isteyenlerin başına inşallah :26:

Amiin Allah kurtarsın

Saol jokernes teşekkür ederim.. :9:

Est. şekerim. Sen sınavlara odaklan bence hem zaman geçer hem daha iyi sonuç alırsın. Hemen ders çalışmaya bakiim koş. Esas sınavlar belirleyecek gelecekteki bazı şeyleri(Allah kısmet edecek o ayrı o manada demiyorum)
Yoksa kıl tüy salla gitsin dinle ablanı

yorumlarına bayıldım da yazmadan edemedim.. hele hastanede araba fırçası ile bi ön bi arka tamam gibi birşey demişsin ne güldüm ya.. kıyamam neler düşünüyorsun? sen derslerine odaklan ameliyatında çok güzel geçecek inşallahh.. ama emin ol doktorların senin kılına bakacak zamanları bile olmaz.. ama ağda olayını çöz mutlaka.. genel düşün allah korusun yolda yürürken bileğini burktun hastaneye gitmezsin sen kılım görünür diye.. genel olarak kıl bakımından temiz olmakta fayda var.. genç bir kızsın ameliyata az çıkmış kökü görünmüş takılma ama ağda yaptır.. kitap alacağım de.. birşey bul kesinlikle vermiyorlarsa.. çok pahalı olmaz biriktirirsin yaw.. öptüm..

Est. şekerim. Sen sınavlara odaklan bence hem zaman geçer hem daha iyi sonuç alırsın. Hemen ders çalışmaya bakiim koş. Esas sınavlar belirleyecek gelecekteki bazı şeyleri(Allah kısmet edecek o ayrı o manada demiyorum)
Yoksa kıl tüy salla gitsin dinle ablanı

Sınavlara odaklanmıştım ama martın başından beri kalmaya gelmeyenler sınava 1 hafta kala geldiler. Annem kahvaltı hazırla meyva koy cay yap meyve koy yemek sofra hazırlığı meyve koy kahve yap gece oluyor 12 bu saatten sonra ders çalışamıyorum yorgunluktan ölücem vitamini balık hapı uyutmaması için psıkıyatrı ilacını dayıyorum ama baygınlık geçiricem bugün yolcu ettik pazar sınav çalıştığımıda unuttum bugün kuaförede gittim durumu birazdan resimli göstericem :1:

yorumlarına bayıldım da yazmadan edemedim.. hele hastanede araba fırçası ile bi ön bi arka tamam gibi birşey demişsin ne güldüm ya.. kıyamam neler düşünüyorsun? sen derslerine odaklan ameliyatında çok güzel geçecek inşallahh.. ama emin ol doktorların senin kılına bakacak zamanları bile olmaz.. ama ağda olayını çöz mutlaka.. genel düşün allah korusun yolda yürürken bileğini burktun hastaneye gitmezsin sen kılım görünür diye.. genel olarak kıl bakımından temiz olmakta fayda var.. genç bir kızsın ameliyata az çıkmış kökü görünmüş takılma ama ağda yaptır.. kitap alacağım de.. birşey bul kesinlikle vermiyorlarsa.. çok pahalı olmaz biriktirirsin yaw.. öptüm..

Valla hayat bunları düşündürüyor.. :1: zaten orta okulda ayağımı burkup acil ameliyata alındım hiç temizlemeden valla ama alçı olan bacağımın kılları kendiliğinden düşüyordu agda yapmayıncada eski haline döndü.. Ağda için para aldım annemden :1: sonunda ama bu son gittiğim ağda çok fenaydı resim atcam görürsün :1:

Kızlarrr bugün kuaför gezmesi yaptım en son cilt bakım merkezi yazan yere gittim son çare koltuğa oturdum yüzüme jel sürdü yanmaya başladı cildim pudra sürdü sonra ve tanaçan pembe sir agdayı kalın tabaka halinde sürdü sevdi beni ve caaarrrttt o emekle büyüttüğüm kıllarım gitmişti. Bu son vedalaşmamdı ama bir yanma beni benden aldı kandın yapıştırdı çekti üst üste ve benim cildim şuanki halini aldı moral alt üst babam soruyor ne oldu diye bişide diyemiyorum. Şunu biliyorum bir daha gitmeyeceğim kılların yarısı yüzümde duruyor ben gıdı yanak bıyık dedim göz çevreme kadar sürdo alnımada sürücekti nerdeyse kalan tüyleride cımbızla acıcam yanma ve acı geçtiğinde şimdi buzdolabından yazıyorum kafamı sokup beynim donana kadar bekliyorum. Mahvoldum ya :26:

hanımlar tüm vucüt deyip 20 25 fiyat söyleyen yerlere dikkat edin. aynı ağdayı kullandıklarını duydum... eldivenle de almayı deneyebilirsiniz, oldukça geç çıkıyor kökten aldığı için. bir de kökten alım yaptıktan sonra limon suyunu ve tuzu karıştırıp aldığınız yere sürün kuruyana kadar bekletin. bunu bir kaç gün devam ettirin. kıl köklerini öldürüyor ve yumuşaklık veriyor. biraz yakıyor doğal olarak ama dayanmanızı öneririm. şu an bacaklarım ve kol altı bölgem ve bacaklarımda çok ince ve seyrek tüylerim :51::51:

Back