Genital bölge, koltuk altı, göbek, bel, popo ve bacak ( KK yardıım edin :( )

Öyle diyorlar aklımdanda geçiyor üstelik ama cesaret işi kolay değil o masaya yatmak :1: peçeyle gitmem lazım oraya ki en azından daha özgüven gelir :31:

inanır mısın ilk başlarda bende korkuyordum nasıl açıcam diye ablam önerdi bana arkadaşı kuafördü git alsın dedi bir kaç defa gittim abla öğretmenliğe başladı kuaförü değiştirdim ilkinde utanıyorsun ama seni rahatlatıyorlar çünkü her zaman yaptıkları iş bende jiletle aldığım için ağdaya başladığımda ilkinde çok acımıştı sonradan alışıyorsun tüyler azalıyor bence korkunu yen ve git kesinlikle utanma gittiğine değer tavsiye ediyorum :1:

ben sadece genital bölge için kuaföre gidiyorum bacak ve koltuk altını kendim katruş ağda ile alıyorum set şeklinde var bende ısıtısı ile beraber pratikleştim artık ala ala :1:

Son düzenleme:
ben sadece genital bölge için kuaföre gidiyorum bacak ve koltuk altını kendim katruş ağda ile alıyorum set şeklinde var bende ısıtısı ile beraber pratikleştim artık ala ala :1:

Ya şimdi siz zayıfsınızdır. Ben 130 kg açmak çok kolay değil bu haldeyken kaç gündür kabuslar görüyorum kuaföre gitmişim insanlar gülüyor gizlice çekmişler şantaj yapıyorlar ameliyat hanedeyim sonda takıyorlar bi bakıyorum tüyleri almadan gitmişim uyandığımda bi oh çekiyorum :1: ilk deneyimim olucak ağda olayı kuaför zor zor :31:

Biz çok takıyoruz böyle şeyleri ama doktorlar hemşireler aslında hiç sallamıyorlar. Bize ters o ayrı ama bence kendinizi çok strese sokmayın. Jilet yapın gidin.O hasta bakıcılar doktorlar neler gördü daha önce.

Ağda falan uzun süredir jiletle alanlarda biraz acı(aslında çok,çünkü kökler çoook kalınlaşıyor) olarak sıkıntı yaşatır. dayanırsanız ki sanmam bi arkadaşınızdan başlığı değişip yıkanabilen epilatörünü rica edin ama sanmam dayanamazsınız.
Bu arada ne ameliyatı bu? Bir de aile de biraz ilginçmiş.

Biz çok takıyoruz böyle şeyleri ama doktorlar hemşireler aslında hiç sallamıyorlar. Bize ters o ayrı ama bence kendinizi çok strese sokmayın. Jilet yapın gidin.O hasta bakıcılar doktorlar neler gördü daha önce.

Ağda falan uzun süredir jiletle alanlarda biraz acı(aslında çok,çünkü kökler çoook kalınlaşıyor) olarak sıkıntı yaşatır. dayanırsanız ki sanmam bi arkadaşınızdan başlığı değişip yıkanabilen epilatörünü rica edin ama sanmam dayanamazsınız.
Bu arada ne ameliyatı bu? Bir de aile de biraz ilginçmiş.

Aslında doğru ama kötü bi görüntü olmaması için bütün çaba.. Emla krem hakkında topiclere baktım burda ssk karşılasa alırdım uyuşsun diye ama donmuş su kesesi ile kuaföre gitmek acıyı yok edebilir diye düşünüyorum.. Tüp mide ve mide fıtığı ameliyatıı :9: evet ilginçler :31:

Aslında doğru ama kötü bi görüntü olmaması için bütün çaba.. Emla krem hakkında topiclere baktım burda ssk karşılasa alırdım uyuşsun diye ama donmuş su kesesi ile kuaföre gitmek acıyı yok edebilir diye düşünüyorum.. Tüp mide ve mide fıtığı ameliyatıı :9: evet ilginçler :31:

Bu arada tüp mide zayıflamayla mı ilgili

Zaten ağda ile alırsan üzgünüm ama kanayacak özel bölge özellikle. Üzgünüm ama doğru hep jilet kullananların kıl kökleri kalınsa birkaçı muhakkak kanar. Kaç gün de hassas olacak o ayrı. Diğerleri hep ağda yaptırmışlar yani silk epil jilet sonrası ilki...Zor ama üzgünüm.Para olsa lazer süper

Gastirik bypass ı nası kabul etti sizinkiler.

1 sayfa geride yada üst kısımlarda nedenini yazmıştım. Mecburiyetten kabul ettiler.. :31:

14. sayfa imiş okudum. Geçmiş olsun. Ağda mağda basit iş :)Valla ameliyat stresi 2. planda süper:)
Tebrik ederim.:46:

14. sayfa imiş okudum. Geçmiş olsun. Ağda mağda basit iş :)Valla ameliyat stresi 2. planda süper:)
Tebrik ederim.:46:

Ameliyat stresim sadece ağda olayı sonda takıcaklar bide o onun dışında rahatım bişi olursada ak pak giderim diğer tarafa evdeki yaşamımdan dolayı psıkolojim alt ust ama şu agda işi hallolursa ameliyata oynaya oynaya giricem :31:

Psikoloji kilodan da çok etkileniyor. Ben de kiloluyum. Bu çok etkiliyor insanı. Kilo verince düzelirsin inşallah.

Back