Genital bölge, koltuk altı, göbek, bel, popo ve bacak ( KK yardıım edin :( )

Tmm o zmn için rahat olsun kuzum normal şartlarda yani benm 7 günde çıkmıyo.zor bi durum gerçekten ya bi de doktor erkekse :26:

Doktorum erkek asistanı erkek anestezicim erkek hemşirelerim erkek ünideki stajer tıp öğrencileride erkekli kızlı Allah'tan sondayı anesteziden sonra takıcaklar laparoskopik yöntemle ama doğum yapıcak gibide açıyorlar bacakları.. Kiloda var ki yeni bi hayat için yatıcam o masaya karmaşadayım..

Ben herşeye geç kalmışım carpe__diem.. İyi geceler.. Teşekkürler.. :1:

Öyle deme kuşum. Hepimiz geç kaldık bir seylere. En kötü geç kalışın böyle olsun. <3 Halledersin sen kendi basına, yeter ki tüm yapıstırma malum bölge ve kol altlarına. Dedigim gibi yap. Bacakların ve diger bölgeler için de tüylerin ters yönünde yapıstıracaksın. Biraz bekleyince katılasacak, tümden çekeceksin. Elinle tekrar uzata uzata kıvama getir, baska bir bölgeye yapıstır aynı sekil. Gene bekle, cek simdi.

Agdayı ısıtma suyun içinde ilk parcayı cıkardıgında, elinle uzata uzata kıvama getir her kutudan parca cıkarısında. Etrafa da bulasmaz böylelikle. Bir de sonrasında epilatör edin bir tane imkanın olunca. Malum yer icin degil ama, diger bölgeler icin işine cok yarar...Temiz, kolay...

Gecmis olsun bu arada.

Uyudum bu sefer...

Paypay :10:

Doktorum erkek asistanı erkek anestezicim erkek hemşirelerim erkek ünideki stajer tıp öğrencileride erkekli kızlı Allah'tan sondayı anesteziden sonra takıcaklar laparoskopik yöntemle ama doğum yapıcak gibide açıyorlar bacakları.. Kiloda var ki yeni bi hayat için yatıcam o masaya karmaşadayım..

Aklıma takıldı. Annen endişelendiği için sana bu konuda yardım etmiyor olabilir mi? Hani tüy sorununu halledemezsen vazgeçersin ameliyattan diye ?

:26: ouw ya ben bide birşey duydum ama uygulanışını bilmiyorum.. Ağdadan sonra eşek yada kendi idrarını dolunayda sürüp yatınca çıkmıyormuş doğrumu bu gerçek mi? :26:

Onlar asılsız söylenti. Deneme sakın idrarda zararlı atıklarda var sürersin mikrop kapar felan mazallah. Hadi karınca yağı desen neysede

Canim ona bakarsan bi kas aldirmakda 15 tl :)) Bak ilk olarak sen kuaförlerden komple agda fiyatlarini ögren. Kauförlerin yerlerini bilmiyorsan komsulardan yardim iste... Sonra o söylenilen fiyati babandan bi iste... olumsuzda düsünme tüp mide ameliyatina izin veriyorsa agda yaptirmanada bisey demez :D Arkadaslarin dedigi gibi neden para istiyorsun diye soruncada utana sykila özel bisey icin kauföre gitmem gerek de o msji alir :))
haaa yinede vermezse bize geri dön sana burdan adim adim anlatalim ne yapicagini ama bastan söyliyeyim özel bölge tek basina hemde jiletden sonra hiccccccc kolay olmucakkkk...

Yarın rehberden kuaför seçip arıyım ozaman en azından fiyat öğrenirim.. 8 ayda ikna ettim tüp mideye mide fıtığı için mecbur demeseler tüp midede hayaldi benim için :1: annem hala tepkili ameliyata bile benle gelmiycekmiş atarlanıyor 58 yaşındaki kadın.. :1: eğer ucuk bir fiyat söylerlerse zaten sizlere geri dönerim.. Bide ameliyat için 1 gece önceden arayacaklar sabah 9 da yatış yapıp dier sabah ameliyat yapıcaklar kuaföre gitme şansım bile kalmayabilir.. Sabah olsun bakıcam çaresine çok teşekkür ederim yardımın için.. :1:

Hakkaten çok zor bi durum ameliyatın ne zamandı yazmış mısın dikkat etmedim de

Simdiden gecmis olsun. Umarim kauför konusundada sansin yaver gider...
100e yapan yerde vardir 20yede rehber yerine cevrene sor canim.

Aklıma takıldı. Annen endişelendiği için sana bu konuda yardım etmiyor olabilir mi? Hani tüy sorununu halledemezsen vazgeçersin ameliyattan diye ?

Tüy sorunum ameliyattan öncede vardı.. Hormonlarda ultrasonda hiç bişi çıkmadı.. Annem hep kg verdikçe dökülür dedi hiç dökülmedi doktorda dökülmez lazer yaptırman gerek dedi.. Annem hep yokuşa sürme derdinde.. Evden dışarımı çıkıyorsun bıyık yanaklar dursun etek mı gıyıyorsun ne gerek var dıye dıye bu zamaana geldim.. :1:

Öyle deme kuşum. Hepimiz geç kaldık bir seylere. En kötü geç kalışın böyle olsun. <3 Halledersin sen kendi basına, yeter ki tüm yapıstırma malum bölge ve kol altlarına. Dedigim gibi yap. Bacakların ve diger bölgeler için de tüylerin ters yönünde yapıstıracaksın. Biraz bekleyince katılasacak, tümden çekeceksin. Elinle tekrar uzata uzata kıvama getir, baska bir bölgeye yapıstır aynı sekil. Gene bekle, cek simdi.

Agdayı ısıtma suyun içinde ilk parcayı cıkardıgında, elinle uzata uzata kıvama getir her kutudan parca cıkarısında. Etrafa da bulasmaz böylelikle. Bir de sonrasında epilatör edin bir tane imkanın olunca. Malum yer icin degil ama, diger bölgeler icin işine cok yarar...Temiz, kolay...

Gecmis olsun bu arada.

Uyudum bu sefer...

Paypay :10:

Epilatörüm var ama braun değil brauon annem almış onuda çakma kaçak getirip satıyorlar arabayla doğulular ordan almış 150 tl vermiş ama boşa almıyor tüyleri gerçek braun istedim almadılar elindekiyle yetin diye alsa yetinicem zaten :1: karamel diye bir flim izledim beirutta çekilmiş orda kız dediğin gibi uzata uzata kadının baçağına sürüp çekiyordu hemde yiyordu kendi yapıyordu agdasını acaba bende yapabilirmiyim? :26: Evde agdayı hangi malzemelerle yapıyorlar acaba :26:

Kızlar ağda setlerinde azulen, titanyum, naturel yazıyor bunlar ne işe yarıyor ne anlama geliyor? Tek bildiğim pudralı kartuşların açıtmadığı ben bilemedim.. Sabırla anlatacak biri varsa özelden linkte atyım şaştım kaldım valla..

Kızlar ağda setlerinde azulen, titanyum, naturel yazıyor bunlar ne işe yarıyor ne anlama geliyor? Tek bildiğim pudralı kartuşların açıtmadığı ben bilemedim.. Sabırla anlatacak biri varsa özelden linkte atyım şaştım kaldım valla..

pudralı sir ağda al. jiletten dolayı çok güçlenmiştir tüy kökleri

Jilet kullandığın için ilk alımda kendin alamazsın.
Mutlaka o parayı denkleştir ve kuaföre aldır.
Ağda yaptıracağını da kimseye söylemek zorunda değilsin , bana o özel bi konu gibi geliyor.
Koltukaltını ve bacaklarını makine ile alabilirsin azıcık sık dişini :31:
Göbeğinde çok fazla olduğunu düşünmüyorum denize giderken falan aldırırsın onu, şimdi kimse görmüyor gerek yok bence

pudralı sir ağda al. jiletten dolayı çok güçlenmiştir tüy kökleri

Sana özelden bir kaç link atıyım catlak_kemmik ona göre bir önerme yaparmısın bana bu arada op olacağım şehirdeki kuaförle konuştum 50 tlye yaparız dedi şok geçirdim.. :1:

Sana özelden bir kaç link atıyım catlak_kemmik ona göre bir önerme yaparmısın bana bu arada op olacağım şehirdeki kuaförle konuştum 50 tlye yaparız dedi şok geçirdim.. :1:

sadece paket bölgesini mi 50 tl ye yapıyolar? yoksa bel,göbek,paket vs de dahilmiymiş?
op? ne demek anlamadım onu
şimdi bnm önerim pek bi işe yaramaz. çünkü ne kadar kalınlıkta bilmiyorum ki tüylerin.
ama şunu söyleyim ilk yaptığında minik minik kanamalar olur onlar normal korkma sakın

Jilet kullandığın için ilk alımda kendin alamazsın.
Mutlaka o parayı denkleştir ve kuaföre aldır.
Ağda yaptıracağını da kimseye söylemek zorunda değilsin , bana o özel bi konu gibi geliyor.
Koltukaltını ve bacaklarını makine ile alabilirsin azıcık sık dişini :31:
Göbeğinde çok fazla olduğunu düşünmüyorum denize giderken falan aldırırsın onu, şimdi kimse görmüyor gerek yok bence

Evet kimseye söylemek zorunda değilim ama anlayışsızlık söz konusuysa açıklama yapmak zorunda kalıyorsun.. Kuaföre sordum 50 tlye koltuk altı, göbek, genital bölge popo tam bacak yaparız dedi.. Bi sevindim bi üzüldüm utançlar içindeyim :26: sanırım kendim almak zorundayım töbede o parayı vermezler :1: göbeği ameliyat için aldırıyorum.. Mecburen.. Bu hayat bana çok kötü oyun oynadı el ve ayak içi göz çevresi ve dudak üstü hariç erkek gibi kıl döşemiş yaradan saolsun saçım o kadar gür, sağlam ve parlak deil fare kuyruğu gibi istenmeyen tüyler koyun postu gibi anlatabildim umarım :26: ne kadersizim yaa ağda havuzuna girmem şart benim :1:

Evet kimseye söylemek zorunda değilim ama anlayışsızlık söz konusuysa açıklama yapmak zorunda kalıyorsun.. Kuaföre sordum 50 tlye koltuk altı, göbek, genital bölge popo tam bacak yaparız dedi.. Bi sevindim bi üzüldüm utançlar içindeyim :26: sanırım kendim almak zorundayım töbede o parayı vermezler :1: göbeği ameliyat için aldırıyorum.. Mecburen.. Bu hayat bana çok kötü oyun oynadı el ve ayak içi göz çevresi ve dudak üstü hariç erkek gibi kıl döşemiş yaradan saolsun saçım o kadar gür, sağlam ve parlak deil fare kuyruğu gibi istenmeyen tüyler koyun postu gibi anlatabildim umarım :26: ne kadersizim yaa ağda havuzuna girmem şart benim :1:

Hımmm anlıyorum canım..Kendin alamazsın ya ben 3 yıldır ağda yaptırıyorum düşün kendim almaya kalktım bi kere çekemedim :31:
Canın tatlı değilse bilemem tabi belkide alırsın :31: 50 tl çok değil aslında ben sadece genitali 20 tl ye aldırdım bacaklarda 20 tl koltukaltı 15 tl vs...:31:

Back