• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital bölge, koltuk altı, göbek, bel, popo ve bacak ( KK yardıım edin :( )

Ben de anlamadım galiba yasakmis gece gece banlanmayalim da :53: Sen google de sir agda setleri yaz birsürü site dökülüyor zaten. Aralarinda kapıda ödemeli olanlarda var kafana yatan olursa alırsın

Yazdım bakıyorum şimdi markası çok önemli mi? Telefon aldık hıyar geldi işine dönmesinden korkuyorum :1:

El bombası gibi yeşil birşey var evde o olur mu dedğin gibi? :26:

Evet, o. El bombası dedigine göre bilmiyorsun ne oldugunu :) Annen de kullanmıyor belli ki bilmedigine göre, bozulmustur o. Marketlerde var, hangi markete gitsen bulursun, çamsakızı yaz google amcaya da simdi. Koyu yeşil kaplı olan. Diger yöntemleri kendin becerebilecegini sanmıyorum ilk yaptıgın için. Bana en kolayı bu geliyor. Hem uygun da bu. 2-3 lira bir sey. Kolay gelsin.

Son düzenleme:
Evet, o. El bombası dedigine göre bilmiyorsun ne oldugunu :) Annen de kullanmıyor belli ki bilmedigine göre, bozulmustur o. Marketlerde var, hangi markete gitsen bulursun, çamsakızı yaz google amcaya da simdi. Koyu yeşil kaplı olan. Diger yöntemleri kendin becerebilecegini sanmıyorum ilk yaptıgın için. Bana en kolayı bu geliyor. Hem uygun da bu. 2-3 lira bir sey. Kolay gelsin.

:1: bozulmuşmudur.. Yarın bakıym ozaman ben bide turuncu el bombası var markette görmüştüm nasıl kullanıldığını bilmiyordum.. Çok teşekkür ederimm..

:1: bozulmuşmudur.. Yarın bakıym ozaman ben bide turuncu el bombası var markette görmüştüm nasıl kullanıldığını bilmiyordum.. Çok teşekkür ederimm..

Evet, kullanırken görmediysen anneni, muhtemelen yüzyıllardır duruyor orada, bozulmustur. Biraz gec kalmıssın bu arada demeden gecemeyecegim.

Yardımcı olduysam ne mutlu, kimse göstermedi deyince, o zamanki halim aklıma geldi, ondan yardımcı olmaya calıstım.

Haydin iyi geceler.

20 yaşındayım 7 senedir jilet kullanıyorum ve hiç ağda, epilatör kullanmadım agdanın ne olduğunu nasıl kullanıldığını dahi bilmiyorum ailem bana göstermedi annem hamamotu kullanıyor ev kokuyor diye bana gelince kullandırmıyor. Bikini bölgesini nasıl alıyorsunuz? Ameliyata gidicem mart ayında sonda takıcalar malum kuaföre gitmem imkansız göndermezlerde parada vermezler ben nasıl alabilirim evde? Bide ciddi manada uyuşturan birşeyler var mı? 7 gün hastahanede yatış yapıcam benim kıllar 4 saatte büyüyor jiletle alınca banada bi akıl verin kızlarr.. :( bir ara agda seti alıyım dedim kartuşlu yaşadığım şehirde seti yok netten baktım kapıda nakit ödemeli bulamadım.. Eger gözünüze ilişirse kapıda ödemeli bi şekilde söyleyin lütfen almaya çalışırım ve acısından çok korkuyorum :( :26: :26: :26:

tek başına ağda yapmaya kalkışma rezil olursun valla. ilk ağda faciamı hatırladım:ssz:

Burcus91 7 gün hatta 15 gün boyunca uzamadan tertemiz durur mu? Yoksa jilet gibi birşey mi? :26:

Valla canm ben yıllardır kullanıyorum hem geç uzuyo hem de seyrekleşti benimkiler.jilet hiç kullanmadım ben onun için farklılık gösterir mi bilmem.ne ameliyatı olacaksın bilmiyorum da uzun süre yatmayacaksan doktorun banyo için izin verdiği sürede bile yapabilirsin 20 dk sürmez.

olucaklari söyliyeyim Felaket tellali gibi olucam ama...

sen agdayi nasil kullanicagini cözene kadar odanin her tarafi agdadan yapis yapis olucak üstün basinda... yapistirdigini acidan cekemiceksin, cekemedigini temizliyemiceksin cünkü sir agda sicak suyla bile cikmaz :D

bence sen konu komsuya bi sor kuaförlerde kaca yapiolar diye... Bursada bile komple 20 ye yapan yerler var

aynı şehirde olsaydık seve seve ağda yapardım sana :) estetisyenim bu yüzden evde kendim alışmak için ağda kazanı,kartuş ağda ,ağda bezim,spatulam herşeyim var (:

Evet, kullanırken görmediysen anneni, muhtemelen yüzyıllardır duruyor orada, bozulmustur. Biraz gec kalmıssın bu arada demeden gecemeyecegim.

Yardımcı olduysam ne mutlu, kimse göstermedi deyince, o zamanki halim aklıma geldi, ondan yardımcı olmaya calıstım.

Haydin iyi geceler.

Ben herşeye geç kalmışım carpe__diem.. İyi geceler.. Teşekkürler.. :1:

Valla canm ben yıllardır kullanıyorum hem geç uzuyo hem de seyrekleşti benimkiler.jilet hiç kullanmadım ben onun için farklılık gösterir mi bilmem.ne ameliyatı olacaksın bilmiyorum da uzun süre yatmayacaksan doktorun banyo için izin verdiği sürede bile yapabilirsin 20 dk sürmez.

Jiletten 4 saat sonra pürüzsüzlüğün yerini alanlar var o yüzden emin olamadım.. Tüp mide ameliyatı olacağım.. Yatma olmayacak 7 gün hastahane 15-20 gün arası pansuman dikiş kontrolü fln uzun kıllar 5 delik ile doktorun karşısına çıkmak istemiyorum.. Ağaç olsam gökdelenle yarışırdım :1:

olucaklari söyliyeyim Felaket tellali gibi olucam ama...

sen agdayi nasil kullanicagini cözene kadar odanin her tarafi agdadan yapis yapis olucak üstün basinda... yapistirdigini acidan cekemiceksin, cekemedigini temizliyemiceksin cünkü sir agda sicak suyla bile cikmaz :D

bence sen konu komsuya bi sor kuaförlerde kaca yapiolar diye... Bursada bile komple 20 ye yapan yerler var

Bebek yağıyla çıkmaz mı? Yapışıp kalır mı? :O saçımada yapışırsa aman Allah'ım komşunun gıdıyı 15 tlye aldılar dier yerleri bilmiyorum.. :26:

Bebek yağıyla çıkmaz mı? Yapışıp kalır mı? :O saçımada yapışırsa aman Allah'ım komşunun gıdıyı 15 tlye aldılar dier yerleri bilmiyorum.. :26:

Ağdayı çekemezsen derinin üst tabakasınıda yolarsın. Ve yanma yapar . Ki bide tüylerin serttir jiletten dolayı

aynı şehirde olsaydık seve seve ağda yapardım sana :) estetisyenim bu yüzden evde kendim alışmak için ağda kazanı,kartuş ağda ,ağda bezim,spatulam herşeyim var (:

Çok iyisin teşekkür ederim.. Ağda kazanımı :O ağdamı pişiriyorsun? Annemde yapıyordu pişirmeyi.. Öyle bi set banada lazım öğrenmem şart bu tüylerin benimle vedalaşma şansı yok :D :1:

Jiletten 4 saat sonra pürüzsüzlüğün yerini alanlar var o yüzden emin olamadım.. Tüp mide ameliyatı olacağım.. Yatma olmayacak 7 gün hastahane 15-20 gün arası pansuman dikiş kontrolü fln uzun kıllar 5 delik ile doktorun karşısına çıkmak istemiyorum.. Ağaç olsam gökdelenle yarışırdım :1:

Tmm o zmn için rahat olsun kuzum normal şartlarda yani benm 7 günde çıkmıyo.zor bi durum gerçekten ya bi de doktor erkekse :26:

Ağdayı çekemezsen derinin üst tabakasınıda yolarsın. Ve yanma yapar . Ki bide tüylerin serttir jiletten dolayı

:26: ouw ya ben bide birşey duydum ama uygulanışını bilmiyorum.. Ağdadan sonra eşek yada kendi idrarını dolunayda sürüp yatınca çıkmıyormuş doğrumu bu gerçek mi? :26:

Canim ona bakarsan bi kas aldirmakda 15 tl :)) Bak ilk olarak sen kuaförlerden komple agda fiyatlarini ögren. Kauförlerin yerlerini bilmiyorsan komsulardan yardim iste... Sonra o söylenilen fiyati babandan bi iste... olumsuzda düsünme tüp mide ameliyatina izin veriyorsa agda yaptirmanada bisey demez :D Arkadaslarin dedigi gibi neden para istiyorsun diye soruncada utana sykila özel bisey icin kauföre gitmem gerek de o msji alir :))
haaa yinede vermezse bize geri dön sana burdan adim adim anlatalim ne yapicagini ama bastan söyliyeyim özel bölge tek basina hemde jiletden sonra hiccccccc kolay olmucakkkk...

Back