• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital bölge, koltuk altı, göbek, bel, popo ve bacak ( KK yardıım edin :( )

Herkeste yön aynı değildir canım her kılında yönü aynı değildir kimilerinin yönü terstir ve onu tam tersi sürüp çekmen lazım. Ben kendim yapıyorum ama ilk ağdamıda kendim yapmadım ve kendim yapana kadar kaç sene hep başkalarına yaptırdım onlar bile zorlanıyodu ilk başlarda yönlerden dolayı şimdi alıştığım için zor gelmiyo tabi.

Denemeden başka çarem yok jileti zaten aşağıdan yukarı çektim hep koltuk altı yukarı aşağı bacak üstüne annem almıycaksın dedi onlar ilki yaşıycak off off yüzümde aynı gıdı bölgemde onlarıda almama izin yok dedemden beterim yemin ediyorum. Kanser deilim ama sırf bu kıllardan kurtulmak için kemoterapi almak istiyorum o psikolojiye geldim tolcan :(

Denemeden başka çarem yok jileti zaten aşağıdan yukarı çektim hep koltuk altı yukarı aşağı bacak üstüne annem almıycaksın dedi onlar ilki yaşıycak off off yüzümde aynı gıdı bölgemde onlarıda almama izin yok dedemden beterim yemin ediyorum. Kanser deilim ama sırf bu kıllardan kurtulmak için kemoterapi almak istiyorum o psikolojiye geldim tolcan :(

Töbe de canım konuşma öyle. Ablan kuzenin falan yok mu peki sana yardım edicek gerçekten işin zor ya

Yaşadığım şehirlerdeki kuaförlerin bile nerede olduğunu bilmiyorum.. Memlekete düğün için gittiğimde kuaför yüzü görüyorum.. Çok utanırımda.. :26: bu işi kendim başarmalıyım ama agda işini bilmiyorum anlatsanız neyle yaptığınızı?

Bak bi kere tüylerin ne kadar uzun olursa alması o kadar zor oluyor (özellikle genital bölge de) bacaklarını vs uzun sursede alabilirsin ama genital bölge epey bir ugrastirir seni. Tüyleri uzadiklari yönün tersine doğru kesinlikle tek hamlede çekiyorsun. Birde agda yapacağın bölgenin etini bir elinle iyice gerip öteki elinle agda bezini çek. Etini gerince hem tüyler daha iyi alınıyor hem de acısı az da olsa hafifliyor.

Öncelikle geçmiş olsun. Ameliyatın iyi geçer umarım. Bunca yıl jilet kullanmışsın biranda kendi başına ağdaya geçemezsin zorlanırsın. Koltuk altını bacağını kendin halledebilirsin belkide genital bölge:50: imkânı yok yapamazsın canım. Annenin tavrı hiç hoşuma gitmedi söylemeden edemeyeceğim:20:

Teşekkür ederim mismo.. Umarım iyi geçer heyecan dorukta.. İnşAllah ameliyattan sonra bende sizler gibi zayıflar çekinmeden kuaföre gidebilirim.. Ama mecburen kanata kanata kendim yapmak zorundayım.. Sevgili mismo anne işte elden birşey gelmiyor atarlı ergen kıvamında.. :1:

Töbe de canım konuşma öyle. Ablan kuzenin falan yok mu peki sana yardım edicek gerçekten işin zor ya

Ama öyle.. Lanet bir ablam var ama başkasına bacım öze kaçtım durumu var. Ablam = Annem akrabağlarım başka şehirde hiç arkadaşım yok hepsi evlenip gittiler. Tek başımayım.

Bak bi kere tüylerin ne kadar uzun olursa alması o kadar zor oluyor (özellikle genital bölge de) bacaklarını vs uzun sursede alabilirsin ama genital bölge epey bir ugrastirir seni. Tüyleri uzadiklari yönün tersine doğru kesinlikle tek hamlede çekiyorsun. Birde agda yapacağın bölgenin etini bir elinle iyice gerip öteki elinle agda bezini çek. Etini gerince hem tüyler daha iyi alınıyor hem de acısı az da olsa hafifliyor.

Anladım.. Peki efya ben bu agdayla bezini nerden bulurum?

Ama öyle.. Lanet bir ablam var ama başkasına bacım öze kaçtım durumu var. Ablam = Annem akrabağlarım başka şehirde hiç arkadaşım yok hepsi evlenip gittiler. Tek başımayım.

O zaman alıcaksın ağdanı kılların ne uzun ne kısayken yönlerine göre sürüp çekiceksin mesela yönler düzse yani aşağı doğruysa yukarıdan sürüp aşağıdan çekiceksin. yukarı doğruysa aşağıdan sürüp yukarıdan çekiceksin. bacakların için roll on ağdalar var onlardan al çünkü öbür türlü çok zor olur zaten gerisi kolay yine yönüne doğru sür çek. üst bacaklarında daha dikkatli olman lazım çünkü morarabilirler. ama bel ve çenene bişey diyemicem çünkü hiç yapmadım daha önce :(

O zaman alıcaksın ağdanı kılların ne uzun ne kısayken yönlerine göre sürüp çekiceksin mesela yönler düzse yani aşağı doğruysa yukarıdan sürüp aşağıdan çekiceksin. yukarı doğruysa aşağıdan sürüp yukarıdan çekiceksin. bacakların için roll on ağdalar var onlardan al çünkü öbür türlü çok zor olur zaten gerisi kolay yine yönüne doğru sür çek. üst bacaklarında daha dikkatli olman lazım çünkü morarabilirler. ama bel ve çenene bişey diyemicem çünkü hiç yapmadım daha önce :(

Bu verdiğiniz bilgileri deftere not ediyorum Allah razı olsun hepinizden.. Çene ve yüzümede artık sakal bıyık tıraşı olurum babamla yakındır bu gidişle :1:

Bu verdiğiniz bilgileri deftere not ediyorum Allah razı olsun hepinizden.. Çene ve yüzümede artık sakal bıyık tıraşı olurum babamla yakındır bu gidişle :1:

Aman jilet yapıyım deme de :1: onlarıda yönlerine göre yaparsın canım önemli olan yönleri ayarlamak

Kozmetik dukkanlarinda eczanelerde hatta marketlerde bile bulabilirsin

7 ay önce çarşıya çıkmıştım ucuzlukçulara fln gittim set alıyım diye ama sonuç hüsran marketlerdede sadece kartuş buldum yemyeşil kazık gibi nasıl kullanıldığını bilmediğimden almadım. İnternetten kapıda ödemeli bildiğin bir site var mı peki efya? :26:

7 ay önce çarşıya çıkmıştım ucuzlukçulara fln gittim set alıyım diye ama sonuç hüsran marketlerdede sadece kartuş buldum yemyeşil kazık gibi nasıl kullanıldığını bilmediğimden almadım. İnternetten kapıda ödemeli bildiğin bir site var mı peki efya? :26:

www................../kategoriler-sir-agda-setleri-90

şimdi google dan yazdım böyle bir site çıktı kapıda odemeside varmış galiba. Kafana yatmazsa internette iyice araştır birsürü site daha vardır muhakkak

Son düzenleme:
20 yaşındayım 7 senedir jilet kullanıyorum ve hiç ağda, epilatör kullanmadım agdanın ne olduğunu nasıl kullanıldığını dahi bilmiyorum ailem bana göstermedi annem hamamotu kullanıyor ev kokuyor diye bana gelince kullandırmıyor. Bikini bölgesini nasıl alıyorsunuz? Ameliyata gidicem mart ayında sonda takıcalar malum kuaföre gitmem imkansız göndermezlerde parada vermezler ben nasıl alabilirim evde? Bide ciddi manada uyuşturan birşeyler var mı? 7 gün hastahanede yatış yapıcam benim kıllar 4 saatte büyüyor jiletle alınca banada bi akıl verin kızlarr.. :( bir ara agda seti alıyım dedim kartuşlu yaşadığım şehirde seti yok netten baktım kapıda nakit ödemeli bulamadım.. Eger gözünüze ilişirse kapıda ödemeli bi şekilde söyleyin lütfen almaya çalışırım ve acısından çok korkuyorum :( :26: :26: :26:

Bana da kimse göstermemişti, kendim yapmıstım.

En güzel çözüm ağda. Isıtmana bile gerek yok ağdayı. Isıtınca zaten bir sekilde içine su kacıyor bozuluyor, bir dahaki sefere kullanamıyorsun. Kasıgın arkasıyla agdadan cıkar, elinle uzat, birlestir, uzat, birlestir ta ki yapısacak kıvama gelene kadar. Küçük bir parça işini görür. Zafer işareti yap şimdi elinle, agdayı işaret parmagının ve başparmagının oldugu yere bitiştir. Karnının altından baslayarak tavuk tüyü yolar gibi hafif hafif yol. Yavaş yavaş asagıya gelerek alarak in. Agda parcası kirlendikce at, kücük bir parca daha cıkar kasıgın arkasıyla, tekrar aynı sekilde elinde ısıt.

Kıl köklerin çok kuvvetlidir, sakın tümden yapıstırıp cekme. Acıdan ölürsün. Basta kıl köklerinde kanamalar olabilir,ama birkac kere bu sekilde alınca zayıflayacaklardır.

Ameliyat eldiveni de isini görür.

Son düzenleme:
Bana da kimse göstermemişti, kendim yapmıstım.

En güzel çözüm ağda. Isıtmana bile gerek yok ağdayı. Isıtınca zaten bir sekilde içine su kacıyor bozuluyor, bir dahaki sefere kullanamıyorsun. Kasıgın arkasıyla agdadan cıkar, elinle uzat, birlestir, uzat, birlestir ta ki yapısacak kıvama gelene kadar. Küçük bir parça işini görür. Zafer işareti yap şimdi elinle, agdayı işaret parmagının ve başparmagının oldugu yere bitiştir. Karnının altından baslayarak tavuk tüyü yolar gibi hafif hafif yol. Yavaş yavaş asagıya gelerek alarak in. Agda parcası kirlendikce at, kücük bir parca daha cıkar kasıgın arkasıyla, tekrar aynı sekilde elinde ısıt.

Kıl köklerin çok kuvvetlidir, sakın tümden yapıstırıp cekme. Acıdan ölürsün. Basta kıl köklerinde kanamalar olabilir,ama birkac kere bu sekilde alınca zayıflayacaklardır.

Ameliyat eldiveni de isini görür.

El bombası gibi yeşil birşey var evde o olur mu dedğin gibi? :26:

Site linki vermek yasak mı efya? Birşey anlamadımda :26:

Ben de anlamadım galiba yasakmis gece gece banlanmayalim da :53: Sen google de sir agda setleri yaz birsürü site dökülüyor zaten. Aralarinda kapıda ödemeli olanlarda var kafana yatan olursa alırsın

Back