Bence ameliyat günü gitme erken git. Hafif hassas olur bir de kızarık falan olacak yani hiç sallama normal git daha iyi:) gideceksen erken git bence tekrar diyorum. Bir de gözünü kapat peçeye meçeye gerek yok. Alırken bakma hatta ki yüreğin kalkmasın. Bir de zaten onlar neler neler görüyorlar rahat ol. Bir de bazı yerler çamaşır veriyor. Hoş komik bir çamaşır oluyor; küçücük ama ipleri uzun, bir yeri de kapatmıyor arkası tanga zaten. Ama sen rahat oluyorsun. Bir o tarafa çektiriyorsun bir bu tarafa
İnşAllah acımazbide agda yapıldıktan kaçgün sonra tekrar çıkıyor? :26: ne zaman yaptırsam 5 nisana kadar dayanır?
1 inde yaptır işte
Burcus9117 gün içindede gel diyebilirler bana bu cumartesi aldırsam nisan 5e kadar çıkmadan durur mu?
Sanmıyorum :44:
Aldıktan sonra kaçgün dayanır peki? :26:
Kızım amma stres yaptın
Alemsin... yaptığımız muhabbet te süper maaşallah
1ay sonrasında tam çıkmış olur. 10-15 gün de idare eder. Kalkıp ta "aa çok kötü..... ağda ile aldırmamış..... ,tüyler kalmış....yok kılkökü var.... annaaaa jiletle mi almış terbiyesiz..." demeyecek .Bu kadar stres yapma. yaa bıçak altına yatıcan. Sen ağda yaptırmasan da tertemiz gidicen gidersen tööbe tööbe
ÜZME KENDİNİ. SALLA GİTSİN.
Ya 23 martta öss sınavı var, 30 martta IQ testi var, bide ameliyat var gelde stres yapma21 mart yüzümü aldırcam telefn 25 martta tam aldırıcam anca dayanır die düşündüm ameliyatta ölünce tertemiz mi gidiliyor ki? :26: ya doktor alışıkta varsayım ölsem cenazeyi yıkamaya akrabaglar gırıyor ya orası temizdi çamaşırı temizdi yok çok kirliydi diye laf ediyorlar 2 ay arayla 5 cenazemiz oldu geçen sene ordan biliyorum durumu hastahanede yıkarlarsa araba fırcasıyla bı arka bı ön tamam eger hoca yıkarsa yardımcı akrabaglarla beraber ilahiler eşliğinde bide beni kefenli görmelerini hiç istemem ya ben baktım melek gibiydiler ölenler. Bana herkez lanet kötüsün dediği için melekliğim kalmaz ondan laf olur yüzü şöyleydi vücudu şöyleydi diye stres yaptım bende her ihtimali düşünmek lazım sonuçta
Ayy kuzum sakin. Onlar onların kendi karaktersizliği afedersin. Ne biçim insanlarmış onlar. Ölünün arkasından...
Tertemiz mi gidiliyor bilmiyorum ben.Sadece doğum yaparken ölürsen şehit oluyorsun onu biliyorum. Ölümü de aklına getirme çok ta güzel olacaksın. Bundan önce öleydin akrabalar ne dicekti peki:)) İyi ki ölmemişin:))) Tööbe tööbe bu kadar ölüm lafı etme bence. İyi ol güzel güzel dikkat et ve zayıfla ameliyat sonrası. Hoş hepimizin başına zayıflamak inşallah.
Doğum yaparken bide bogulurken şehit olunuyor diye biliyorum şaşırdımne kadar aklıma getirmesemde geliyor işte.. İnşAllah sağlam çıkarımda bu kilolar gider darısı tüm isteyenlerin başına inşallah :26:
komple sir ızmırde 25 tl yazıyo ama sen genıtalıde yaptırmazsan daha ucuz yaptırabılırsn.onu kendın yap eldıvenle.
Saol jokernes teşekkür ederim..
20 tl ye bıle kampanyalı yerler oluoyr ya dnk gelır annen ndn oyle davranıor öz annen degıl mı
Est. şekerim. Sen sınavlara odaklan bence hem zaman geçer hem daha iyi sonuç alırsın. Hemen ders çalışmaya bakiim koş. Esas sınavlar belirleyecek gelecekteki bazı şeyleri(Allah kısmet edecek o ayrı o manada demiyorum)
Yoksa kıl tüy salla gitsin dinle ablanı
yorumlarına bayıldım da yazmadan edemedim.. hele hastanede araba fırçası ile bi ön bi arka tamam gibi birşey demişsin ne güldüm ya.. kıyamam neler düşünüyorsun? sen derslerine odaklan ameliyatında çok güzel geçecek inşallahh.. ama emin ol doktorların senin kılına bakacak zamanları bile olmaz.. ama ağda olayını çöz mutlaka.. genel düşün allah korusun yolda yürürken bileğini burktun hastaneye gitmezsin sen kılım görünür diye.. genel olarak kıl bakımından temiz olmakta fayda var.. genç bir kızsın ameliyata az çıkmış kökü görünmüş takılma ama ağda yaptır.. kitap alacağım de.. birşey bul kesinlikle vermiyorlarsa.. çok pahalı olmaz biriktirirsin yaw.. öptüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?