Genital bölge kılları ve koyuluğu.

ShawtyAnderson

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2011
24
0
Selam. Benim genital bölgem çok tüğlü ve koyu renk :S Çok kötü ve utanıyorum. Renk koyuluğu konusunda bildiğiniz doğal bir kür , yada bildiğiniz bir krem var mı?
Tüğ meselesine gelince. Herkes lazer yaptırıyor. Bende düşünüyorum fiyatları ne kadar oluyor? Ve acıyor mu? Vene kadar sürede bitiyor acaba? :S
Şimdiden teşekkürler.

bendede aynı sorun var ama çok aldırmıyorum bu konuya lazerın ılerde kanser etkısı olur dıye pek dusunmedım gecelerı yatmadan önce krem ve pudra suruyorum kocama beyaz görünüyor.

canım bence pudra ve krem konusunda dikkatli olmalısın eğer kocan önsevişme sırasında o bölgeye oral seks yapmaya kalkarsa sonu pek iyi olmaz. ağzını mahvedersin adamcağızın. sekste o noktada sona erer =) ama yok kocan bundan hoşlanmıyorsa, asla yapmıyorsa sorun yok tabi

" star white " diye bi krem varmıs amaben kullanmadm ağdadan sonraki kararmalar içinmiş bi internetden arastr derim... bide lazer epilasyonu tavsiye etmiyorm kuzenimde yaptırıyordu bıraktı çünkü bi arkadası yaptırrken yumurtalıkları zarar görmüş tedavi oluyormus ve düğünüde ertelemiş tatlm aklında bulunsun iyice arastr :)

agdanın kıl köklerini zayıflattığı bir gerçek, Jiletle alınca sakal gibi çıkıyor afedersiniz nefret ediyorum. ama koyu kıllarda lazerin daha çok işe yaradığını okumuştum beyaz ten koyu kıl.

bende beyaz tenliyim kıl hormanlarıda fazla olunca çok çekiyorum kıldan tüğden, ama şuan aktif bi cinsel hayatım olmadığı için sorun yapmıyor

Forumun lazer epilasyon başlıkları çok yararlı oraya bak istersen. tüğ sarartıcılaraysa hiç bulaşma derim.

ağda yapa yapa karardı zaten 3 günde bir jiletle alıyorum ben koyu renk için pudra kremi kullanıyorum hem yumuşak daha iyi oluyor.
3 gunde bır jilet derisini yüzeceksınız nerdeyse bence kendıne bıraz zman tanıyın en azından bır sure kısalma yontemını denemelısınız ben oyle yapıyorum gercı bu eslerıde ılgılendırıyor sanırım neysekı benım oyle bır sıkıntım yok kısalt hafıfı sekıl hersey yolunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…