Lekeler, Çiller Genital bölge kararması ve koyu lekelere cözüm buldum....:)

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
kizlar merhaba benimda kararma sorunum var bu krem iyi geliyormu nasil temin edebiliriz onerilerinizi bekliyorum

Duzenli gittigm dermatologuma genital icin renk acici krem istedim fakat vermek istemedi. Hassas bolge o tarz kremler kullanmani hic onermiyorum dedi. Bende bir bildigi vardir diye israr etmedim. Agda yapiosan birak lazere basla dedi. Ve kendi haline birak o bolgeyi, bepanthol kullanabilirsin dedi.. Size tavsiyem bilmediginiz fiyati ucuz diye kremlere atlamayin. Gidin once bi dermatologa o ne derse onu yapin kendi kafaniza gore krem kullanmayin!!!

Achromin kremden almam lazım lütfen bana yardımcı olun ben Maraş'ta yaşıyorum burda bulamadım. Kullanan arkadaşlar bana yazabilirmi internetten güvenemiyorum sahte çıkmasından korkuyorum

bu kremi bende merak ediyorum nerde bulablrz acaba netten almak istemiyorum sahtesi vardr diede korkuorm

ben dün aldım koltuk altım için bugün kullanmaya başladım ben açılagını sanmıyorum ama denicem bu arada yukardaki siteden aldım 25 tl ye kargoyla 30 tl geldi kargocu benden para almadı ödemesi yok dedi kremi aldıgım yeri aradım ödenmiş gözüküyo dedi bende söyledim ama yine ödendi dedi öyle kaldı kargoccu gelirse veririm ben o kadar aradım :)
sonucu buraya yazıcam işe yarayıp yaramadıgını

ben dün aldım koltuk altım için bugün kullanmaya başladım ben açılagını sanmıyorum ama denicem bu arada yukardaki siteden aldım 25 tl ye kargoyla 30 tl geldi kargocu benden para almadı ödemesi yok dedi kremi aldıgım yeri aradım ödenmiş gözüküyo dedi bende söyledim ama yine ödendi dedi öyle kaldı kargoccu gelirse veririm ben o kadar aradım :)
sonucu buraya yazıcam işe yarayıp yaramadıgını
cevabını bekliyecem

Bikini bölgemdeki kararma için %15 TCA kimyasal peeling yaptım evde :KK34:

Aynı yüzümüzde nasıl uygulanıyorsa (Ladysubaru bahsetmiş) o şekilde uyguladım ama 3 dakika bekledim, sonra yıkadım
:KK61:

Şimdi soyuluyor ve alttan 1 ton açık rengim ortaya çıktı bile :KK8: Ayda bir yapmaya devam edeceğim bakalım. :KK34:

Bikini bölgemdeki kararma için %15 TCA kimyasal peeling yaptım evde :KK34:

Aynı yüzümüzde nasıl uygulanıyorsa (Ladysubaru bahsetmiş) o şekilde uyguladım ama 3 dakika bekledim, sonra yıkadım
:KK61:

Şimdi soyuluyor ve alttan 1 ton açık rengim ortaya çıktı bile :KK8: Ayda bir yapmaya devam edeceğim bakalım. :KK34:

merhaba

%15 TCA kimyasal peeling demişsin ben anlamadım onu nasıl yapıyorsun?

merhaba

%15 TCA kimyasal peeling demişsin ben anlamadım onu nasıl yapıyorsun?

Burada LadySubaru anlatmış canım kimyasal peelingi yüzümüze nasıl yapacağımızı:

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=571323

Ben de aynısını bikini bölgem için uyguladım.

Ama 2 buçuk- 3 dakika kadar bekleyip yıkadım. 3 gün sonra soyulmalarım başladı,alttan da yeni cildim geliyor, bir ton açıldı rengi :KK16:

(Yalnız kurallara dikkat ederek yap kimyasal peelingini, dikkat et :KK34:)

Ben Achroactive Max'ı 4 gündür sabah akşam yüzümde kullanıyorum. Kesinlikle çok çok işe yarıyor, yavaş yavaş yanaklarımdan açılmalar belli olmaya başladı. hem de 2. günde belli etmeye başladı kendini, bakalım bir aya ne olacak ama bu defa kesinlikle umutluyum. Ama bu Achroactive Max'i 55 liraya aldım, Achromın içeriğinde sakıcalı birşeyler varmış gibilerden bir yoruma denk gelmiştim nette, bilmem ne kadar doğru ama yine de Max'i aldım. Ama Achromın ürününü iyi bilenlerin bu konuda bir fikri var mı? İkisi de aynı markanın ürünü mü? İçerikleri ve etkinlikleri aynı ise boşuna 55 lira vermeyeyim ikinci kutuya :KK1::KK1: Bilgisi olamn alaşırsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler :KK34:

Ben Achroactive Max'ı 4 gündür sabah akşam yüzümde kullanıyorum. Kesinlikle çok çok işe yarıyor, yavaş yavaş yanaklarımdan açılmalar belli olmaya başladı. hem de 2. günde belli etmeye başladı kendini, bakalım bir aya ne olacak ama bu defa kesinlikle umutluyum. Ama bu Achroactive Max'i 55 liraya aldım, Achromın içeriğinde sakıcalı birşeyler varmış gibilerden bir yoruma denk gelmiştim nette, bilmem ne kadar doğru ama yine de Max'i aldım. Ama Achromın ürününü iyi bilenlerin bu konuda bir fikri var mı? İkisi de aynı markanın ürünü mü? İçerikleri ve etkinlikleri aynı ise boşuna 55 lira vermeyeyim ikinci kutuya :KK1::KK1: Bilgisi olamn alaşırsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler :KK34:

Bu arada klavyem sorun çıkarmaya başladı, hızlı yazınca sorun oluyor, bazı harfleri atlıyor, imla için kusura bakmayın kızlar, "Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim" demek istemiştim :KK34:

Burada LadySubaru anlatmış canım kimyasal peelingi yüzümüze nasıl yapacağımızı:

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=571323

Ben de aynısını bikini bölgem için uyguladım.

Ama 2 buçuk- 3 dakika kadar bekleyip yıkadım. 3 gün sonra soyulmalarım başladı,alttan da yeni cildim geliyor, bir ton açıldı rengi :KK16:

(Yalnız kurallara dikkat ederek yap kimyasal peelingini, dikkat et :KK34:)

cok teşekkür ederim canım
ama suan ugulamaya korktum nisanda nikahım var su nikah düğün geçsin sonra yapayım bunu ben :)
şimdilik su kremi temin etmeye calışayım

hangi siteden aldın burdaki linkte bir site var ordanmı aldın orda ilk 30 tldi sonra birden 55tl oldu ve işede yaramadı bende

X