Genital bölge için renk açıcı, krem(ler) kullananlar.

illuyanka; nerelerdesin ya... Ne oldu kremden; nasıl sonuç aldın.
Eee.. sanırım kullanalı, 1,5 ay oldu.

Selam ebru09,
Eski cevaplara baksaydın benim ne düşündüğümü öğrenirdin. Çünkü sonucu orada açıkladım. Genital bölgemin renginde hafif tonda bir açılma oldu. Ama bu bence yeterli değil. Eğer sonuç buysa bu kremi almaya değmez çünkü bir tüp krem için 50 dolar ödedim. Şimdi bu Amerikanın en kaliteli geçinen kremi ama yaptığı etki devede kulak. Değmez!!! Bu yüzden Türkiyedeki kremleri hiç denemeyin.Zararlı, hidroquinin ve cojicacid var. Kaldı ki eski yazıları okursanız bir bayan kullanmış ve sonuç alamamış. Eğer bu konuda yeni bir şey öğrenirsem sizler için yazarım.:CüvCüv:

selamlar kızlar bende ağda yaptırıyorum genital bölgem benimde siyahımsı gıcık oluyorummm ne yapıcam

kıslar bendede böle bı sorun var yanı çok koyu deil ama yınede hafıf bi kararma oldu ben suna dumankayanın tarifini 2 haftadır uyguluorum sanki bıraz bıraz fayda görmeye başladım yada bana öle gelio bilmiorum ama yınede tarifi vereyım belkı yaparsınız 1 t.k pirinç unu , 1t.k sirke , 1t.k yoğurt hepsını karıştırın zaten karıştırdıkça krem kıvamına geliyor bunu ağda yaptıktan sonra sürün ve yaklaşık 15 dk. bekletın kurumaya başlıor zaten sonra ılık suyla yıkayın ve kurumasını bekleyın daha sonra bildiğimiz limonun suyunu suruoruz bölgeye,yıne kurumasını beklıoruz son olarak da pudra suruoruz bildiğimiz bebek pudrası işte bu kadar haftada 2 kez yapmanız yeterli ben yapıorum lımon biraz yaktı ama öle çok deil umarım fayda gorursunuz

ayrıca bu tarifi suna dumankayanın dediğine göre koltukaltı ve dudak ustu için de kullanabilirmişiz hadi bakalım kolay gelsin

genital bölgenin rengini açıcı krem varmış haa, ilk kez duydum::)) bir yaşıma daha girdim, biz kadınlar gerçekten çok alemiz yaa

slm. siteye yeni üye oldum herkeze merhabalar. arkadaşlar size ben farklı bir tavsiyede bulunmak istiyorum ben killi kremler kullanıyorum ölü deriyi ovup atıyorum ve sonra ılık bir duş alıyorum dış rengi açılıyor ama vajinanın iç kısmında koyuluk varsa onu bilemem zaten kozmetik ürünlerinide o bölge için tavsiye etmem ama şunuda unutmadan eklim idrarımız asitli olduğundan ve kişiden kişiye asit oranının değiştiğinden dolayı renk farklılıkları olabilir.

meraba yeni üye oldum bende bu konudan çok şikayetçiyim finale whitening almayı düşünüyorum işe yararmı acaba lazer renk açıomu

meraba yeni üye oldum bende bu konudan çok şikayetçiyim finale whitening almayı düşünüyorum işe yararmı acaba lazer renk açıomu

Genital bölge için renk açıcı krem alırken ilk dikkat etmen gereken şey içeriği olmalıdır. Eğer içinde Hydroquinone ve Kojic Acid varsa kullanma. Bunlar sert kimyasallar. Cildi yakabilir,tahriş edebilir v.s. Bahsettiğin kremi bir bayan denemiş ve bir sonuç alamamış. Ben 50 dolar'a Amerika'dan bir krem ısmarladım. İçinde zararlı kimyasallar yoktu. Ama vajinamın renginde hafif bir açılma yaptı. Ben de istediğim sonucu elde edemedim. Çünkü pahalı bir krem ve o kadar ufak bir fark için almaya değmez.:CüvCüv:

hmm teşekkür ederim acaba lazer mi yaptırsam onun etkisi olur mu ki off ya haziranda düğünüm war

Bu konuda sana iki doktor ismi vereceğim internetten onları bulabilirsin. Sorununu telefonla anlat ve bir fikir al. Birincisi benim estetik doktorum. Çok güvenilir bir doktordur ve lazerler konusunda çok tecrübelidir. En son lazer ürünlerini kullanır. O sana doğruyu söyler. Op.Dr.Coşkun Levent Taşçı.
ıkincisini ise Dr. Roya Sharghi ,sadece hakkında okuduğum haberlerden tanıyorum bir de internetteki sitesine baktım. Kişisel olarak tanımıyorum. Ondan da bir fikir alabilirsin.

Slm kızlarrr benim de genital bölgemde ağdadan sebep koyulaşma olmuştu. Bikini bölgesi özellikle yaz aylarında çok sorun oluyordu ama bir arkadaşımdan bebe pudrasını 1 ay sürmenin o bölgenin rengini açmada yardımcı olduğunu duydum ve kullandım gerçekten de rengini açtı en azından normal rengine döndü.

arkadaşlar ben lazer olmadım fakat bende de renk sorunu var rahatsız edici bi durum çözüm bulan ark lütfn fikirlerini yazsınlar..mafoldumben

( ben buğday tenliyim ama oranın rengi çok koyu! önceden ağda kullanırdım, ama son 2 yıldır epilasyon makinesi kullanıyorum. Ağda kullanırken de böyleydi öncesinde de. sanırım genetik benimki. çok itici görünüyor. kremle değişeceğine pek ihtimal vermedim ama belirgin sonuç alan varsa düşünülebilir...

Hiç kimsenin genital bölgesi benimki kadar siyah olamaz :gitme: senağlama
Temmuzda düğünümde var. Lazer epilasyona gittim. İlk seansı oldum. Çok utandım mafoldumben Ne yapacağım ben

Yaaa bu ağda yapıyor böyle işte

Ama bebe pudrasının ne alakası var canım hakkaten sonuç aldın mı ki?

Benim de evlilik filan uzak değil şimdiden önlem almak lazım.

Keşke şunun bir çözümünü bulsalar.. Okuduğuma göre pek yok

Lazer epilasyondan dolayı rengi koyulaşan genital bölgem için expigment isimli kremi önerdiler(Gittiğim merkezdeki uzmanın tavsiyesi)
Günde 2 kere sürülmesi gerekiyormuş ama ben aklıma geldikçe sürüyorum. Haftada toplam 4-5 kere yani.
Henüz bir değişiklik de görmedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…