Merhabalar arkadaşlar,
Genital bölgem, koltuk altı v.b yerler için; lazer epilasyon yaptırtıyorum.
Genital bölgem için, 5 seans gittim. (tüyler çıkmıyor artık tabi)
Fakat; lazerden sonra, genital bölgemde, alt kısımlarda, renk değişikliği oldu.
Koyu renk oldu alt kısımlar. Çok az. (Lazerden önce hiç koyuluk yoktu, kesinlikle)
Çok rahatsız oluyorum, alt kısımların koyu olmasından.
Biraz araştırma yaptım ve ''Finale Whitening Cream'' e rastladım.
Acaba bu kremi kullanan arkadaşlar var mıdır?
Lütfen kullandıysanız; yorum ve bilgilerinizi paylaşır mısınız?
Slm. Genital bölgeleri açmak için kullanılan kremleri biliyorum. Bu kremleri seçerken içerdiği kimyasal maddelere dikkat etmek gerekiyor. Ben Türkiye de böyle bir krem bulamadığım için internet üzerinden bir krem ısmarladım.Kremde hassas genital bölgeyi tahriş edecek maddeler yok. Zaten bu yüzden seçtim. 5 gündür kullanıyorum. Sabah ve akşam vagina ve anal bölgeye sürüyorum. Etkisi 1,5-2 ayda ortaya çıkarmış. Ben de sonucu merak ediyorum. Kullandığım kremin adı southbeach lightning gel.Merhabalar arkadaşlar,
Koyu renk oldu alt kısımlar. Çok az. (Lazerden önce hiç koyuluk yoktu, kesinlikle)
slm bende genitale lazer yaptırdım aban da biraz kararma oldu gibi geldi ama gittiğim merke< zamanla açılacağını söledi senin lazer biteli ne kadar oldu
Slm. Genital bölgeleri açmak için kullanılan kremleri biliyorum. Bu kremleri seçerken içerdiği kimyasal maddelere dikkat etmek gerekiyor. Ben Türkiye de böyle bir krem bulamadığım için internet üzerinden bir krem ısmarladım.Kremde hassas genital bölgeyi tahriş edecek maddeler yok. Zaten bu yüzden seçtim. 5 gündür kullanıyorum. Sabah ve akşam vagina ve anal bölgeye sürüyorum. Etkisi 1,5-2 ayda ortaya çıkarmış. Ben de sonucu merak ediyorum. Kullandığım kremin adı southbeach lightning gel.
En son 1 ay önce gitmiştim.
Umarım geçer...
Merhabalar arkadaşlar,
Slm. 1,5 ay sonra sonuç belli olunca yazarım. Bana bu kremi kimse tavsiye etmedi. Ben internette ingilizce yazarak araştırdım. Yurtdışında daha kolay bulurum diye. ınanın o kadar çok ürün çıktı ki, hangisine güveneceğimi şaşırdım.Bunun üzerine sağlıkla ilgili sitelerde genital bölge beyazlatıcısı olarak kullanan kremlerle ilgili yazıları okudum. Bu yazılarda özellikle bazı kimyasal maddelerden sözederek, içeriğinde bu maddelerin bulunduğu kremleri kullanmayın diyordu. Finale Whitening Cream'in içeriğinde bu zararlı kimyasal maddeleri gördüm. ınternetteki araştırma sonucu zararlı kimyasal içermeyen bir tek South Beach Lightning Gel'i buldum ve denemeye karar verdim. En azından zararlı değil. Sonucu göreceğiz. Umduğum gibi iyi çıkarsa, bu kremin müdavimi olurum.Ben de, sonucu merak etmeye başladım... 1,5 ay sonra, olan değişikliği aktarırsanız, sevinirim.
Bu arada, Size bu kremi kim tavsiye etti?
illuyanka bahsettiğin jeli sipariş ettiğin sitenin linkini banada özelden yazarmısın cnm
Maviyolsa, kremi kulanmaya başlayalı 10 gün oldu. Tam etkisini görmek için bekliyorum. Ama şu kadarını söyleyebilirim. Bu on gün içinde hafif bir renk değişikliği oldu. Bu kremin satıldığı sitede şunu okumuştum. Normalde, genç kızların genital bölgesi hafif pembe oluyormuş. Yaşlanmayla derinin rengi koyulaşıyormuş. Onlar cildi eski taze rengine ulaştırmayı hedeflemişler. ılacı kullandığım 10 gün içinde gözlemlediğim hafif renk değişikliği buna uygun.Umarım renk dahada açılıp hafif pembe tonuna kavuşur eskisi gibi. Bekliyorum ama şu ana kadar memnunum.illuyanka bu bir bucuk ay dolmadımı acaba merak ettim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?