Bu sorun eylül ayından beri bende de vardı,interneti açıp birşeylere araşatırmaya çok korktum karşıma ne çıkacağını bilmiyordum genellikle hep kötü şeyler çıktığı için araştırmadım,sağ dudak okadar kaşınıyordu birgün iltihaplı şişti bende katron yağı sürdümm sabahına yoktu geçti diye sevindim ama yok daha sonraları küçük sivilce gibi sertlik var ve çok kaşınıyordu çok şişmişti bende hametan gibi krem sürüp sadece kaşıntısını geçiriyordum,baktım dayanamıyorum eşime söyledim hep korktum doktora göstermeye ben ertledikçe dudak çok şişti.Neyse dayanamıyorum eşime beni artık götür dedim kendi başımada korkuyordumn gitmek istemiyordum,kızlar sakın utanmayın benim gibi ertelemeyin,okadar acı çekince bir bayan doktorun bakması artık umurumda değildi birde saten ağdaya gidiyoruz doktordan niye utanıyordumki.Neyse doktor baktı bir iğne yazdı hemen hastanede vuruldu,1 krem sabah akşam sürülecek ve 1 kutu hap hepsi bitecek dedi,onuda sadece akşamları birdefa içilecek,inanırmısınız iğne vuruldu ben sabahına bütün şişliklerden kurtuldum,doktorun dediği tek şey stresten uzak durun,sakın duş jelleriyle yıkamayın,sıkı iç çamaşırı giymeyin pamuklu giyin dedi bende şuan geçti