- 11 Mart 2012
- 5
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan bende de böyle bir sorun mevcut..vajina dış dudaklarında içi dolu beze gibi şeyler var hatta sağ tarafta kı fındık kadar oldu diyebilirim. doktora gittim,muayene oldum mantar olmuşsun ondan dedi ama şişlikler çok ağrılı..başka birşey olmasından korkuyorum
canm geçmedi mi daha benimkinin ağrısı biraz azaldı ama tam olarak geçmedi.
Şuan bende de böyle bir sorun mevcut..vajina dış dudaklarında içi dolu beze gibi şeyler var hatta sağ tarafta kı fındık kadar oldu diyebilirim. doktora gittim,muayene oldum mantar olmuşsun ondan dedi ama şişlikler çok ağrılı..başka birşey olmasından korkuyorum
hayır geçmedi sol tarafta ki şişlik indi bezeler duruyo sadece bastırınca falan acıyor ama sağ tarafta ki fındık kadar oldu oturup,kalkarken ve yürürken çok acıyor evli de değilim,her dk doktora gidip gösteremiyorum da. tek temennim gerçekten mantardan olması,kist falan değildir inşallah bir de doktorun hap gibi bişey vermemesi çok tuhaf geldi bana,içten bi tedavi yok o şişlikleri dağıtmak için .
Canım aynısı banada olmuştu. ben evliyim, bende iki taraftada olmuştu iç çamaşırı giyemiyordum,oturup kalkarken canım çok acıyordu hatta benim ikiside bir elma dilimi kadar şişmişti idrarımı bile yapamıyordum, geçer diye bekledim ama ağrılar artınca eşime söyledim akşam saatinde özele gittik doktor muayene etti,mikrop kapmış ve mantar oluşmuş,makat ve vajina arası çok yakınmış o yüzden temizlerken çok dikkat etmemi söyledi arkadan öne değil önden arkaya temizlememi söyledi, bana kabarık bir reçete yazdı, iğne,fitil,merhem ve haplardan oluşan 2 günde iyileşme gösterdi bir hafta sonra tamamen düzelmişti. bence çok korkulacak birşey yoktur diye düşünüyorum ama sen yinede bir doktora görün. acil şifalar tatlım
cevabınız için çok teşekkür ederim,doktora gitmiştim zaten..doktorda mantar oldugumu şişliklerin ondan dolayı oldugunu söyledi,bende birkaç gün yürüyemedim bile canım öyle yanıyordu. doktorun verdiği sıcak su banyosunu ve kremi ihmal etmeden kullandım şuan iyiyim çok şükür :)
merhaba
ben 4 aylık evliyim...dün genital bölgede sol dış dudakta bi acıma hissettim sivilce varmış gibi...aynayla baktım sol tarafta şişlik var ve içinde beze gibi bişey
geliyor elime...dokununca acıyor...korkuyorum kötü bişeymiki diye böyle bişey yaşayan var mı?
evlendiğimden beri tuhaf tuhaf şeyler oluyor vücudumda,bıktım artık..hayatımda hiç gitmediğim kadar dr.a gidiyorum...eşiminde sıkıldığını hissediyorum ve bu beni çok üzüyor...sanki problemli,sağlıksız biriymişim gibi...bişey demiyor,sağolsun götürüyor dr.a ama bilmiyorum öyle hissediyorum ve bunun için de dr.a gitmek istemiyorum ama
bi yandanda endişeleniyorum..(
2 aydır sol göğsümdeki kitle ile uğraştık gittik ettik ultrasonlar bilmem ne..çok şükür kötü bişey çıkmadı,iyi hıuylu meme tümörüymüş,büyürse alınırmış,hamilelikte
büyüyebilirmiş...şimdi de bu çıktı...yine dr. yolları gözükecek diye sıkıntılanıyorum...
evlenmeden önce ben hasta bile olmazdım pek,dr.a gitmişliğim sayılıdır...nedir bu kadın olmanın cefası... daha bunun hamileliği var...o zamanda sorun yaşıycam diye
korkuyorum...Allah sağlık versin herkese,öfff