- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
-
- Konu Sahibi Ask sana benzer
Canım aynı dert bendede var varis oluşmuş büyük ihtimal doğumdan sonra geçiyoMerhaba 3 aylik hamileyim iki gun önce genital bölge de sivilce gibi birsey fark ettim ama sivilce degil sanki kan toplamış gibi kırmızı doktora gidicem de inşallah ônemli birsey degildir .Başına gelen var mı nedir acaba bu ?
Ama sivilce gibi kırmızı kan toplamis gibiCanım aynı dert bendede var varis oluşmuş büyük ihtimal doğumdan sonra geçiyo
sivilcemi damarmıAma sivilce gibi kırmızı kan toplamis gibi
Damar degil canım sivilce gibi ama sivilce degil bugun doktora gideyim en iyisi insallah önemli birsey degildirsivilcemi damarmı
Amin insallah cümlemizinkini canımÖnemli bişey değildir korkma sonucunuda buraya yazarsan sevinirim Allah bebişini sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Bilmiyorum ki agrı sızı yok kıl donmesinde agri oluyor diye biliyorumKil dönmesi olabilir mi acaba? Biraz da tahris olduysa kan toplamistir hafif.
Belki agri olmustur fark etmemissinizdir. Yine bir doktora gorunun de arada kontrol edin belki kendi kendine patlar.Bilmiyorum ki agrı sızı yok kıl donmesinde agri oluyor diye biliyorum
GEÇMIŞ OLSUN CANIM BENCEDE DR GOSTER BİMerhaba 3 aylik hamileyim iki gun önce genital bölge de sivilce gibi birsey fark ettim ama sivilce degil sanki kan toplamış gibi kırmızı doktora gidicem de inşallah ônemli birsey degildir .Başına gelen var mı nedir acaba bu ?
Ediyorum gidicem doktora sagolunBelki agri olmustur fark etmemissinizdir. Yine bir doktora gorunun de arada kontrol edin belki kendi kendine patlar.
Sagol canım göstericem de buraya bir sorayim dedim müsait bölge olsa fotosunu cekip atarim da maalesef insallah ônemli birsey degildir .GEÇMIŞ OLSUN CANIM BENCEDE DR GOSTER Bİ
Yok canım benzemiyorSiğil olmasın canım benziyor mu ??
Geçmiş olsun tekrardan. Umarim onemli bir sey degildir.Ediyorum gidicem doktora sagolun
Kırmızı canım kıl dönmesi olunca nasil oluyor kiAcaba kıl dönmesini ben hamileyken karnimdan goremedigimiz için tersten temizlik yapmıştım sivilce sivilce olmuştu kıllar içerden olmuştu dr.gitmekte fayda var tabiki geçmiş olsn
Teşekkür edrim insallah dgildirGeçmiş olsun tekrardan. Umarim onemli bir sey degildir.