- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
-
- Konu Sahibi Ask sana benzer
Teşekkür ederim gdicem de temizlk yapamadigim icin utaniyorum yaHemen doktora gidin canım. .
Geçmiş olsun. .
Kuaföre gitTeşekkür ederim gdicem de temizlk yapamadigim icin utaniyorum ya
Oraya gitmem acamam hayatta orami :)Kuaföre git
Canım dağlık söz konusu doktora git biran önce, hamilesin ihmale gelmez. Kuaforde günde kaç kişiye ağda yapıyor kendine güven biç bi sorun olmaz cok dogal bişey bu.Oraya gitmem acamam hayatta orami :)
Teşekkür ederim canım hamile oldugum icin daha cok endiseleniyorum gidicem insallahCanım dağlık söz konusu doktora git biran önce, hamilesin ihmale gelmez. Kuaforde günde kaç kişiye ağda yapıyor kendine güven biç bi sorun olmaz cok dogal bişey bu.
Oraya gitmem acamam hayatta orami :)
Doktora alistim artik o baska :) ama gidip kuaföre yaptirmamDoktora nasıl göstereceksin
Doktora alistim artik o baska :) ama gidip kuaföre yaptirmam[/Q KENDIN HALLEDERSIN 5 DKKADA BİŞİ OLMAZ
EVET CANIM SEN UNUTUOSUN BIZ SENINLE ONCEDENDE MESAJLASIYORDUK:)Canım bizim seninle dogum yapacagimiz tarihimiz aynıymıs:)
Cok unutkanim canim ya uzun zamandir da girmedim eskisi gibi giremiyorum sürekliEVET CANIM SEN UNUTUOSUN BIZ SENINLE ONCEDENDE MESAJLASIYORDUK:)
olsun sağlık olsun ben gordugumde hemen yazıorum tanıdıklarımı:)Cok unutkanim canim ya uzun zamandir da girmedim eskisi gibi giremiyorum sürekli
Kırmızı oluyor kabarık sivilce gibi oluyor ama ucu olmuyorKırmızı canım kıl dönmesi olunca nasil oluyor ki
Evet kırmızı hatta koyu ucu falan yokKırmızı oluyor kabarık sivilce gibi oluyor ama ucu olmuyor
Merhaba bendede aynı sorun var gittiniz mi doktora acaba
Merhaba. Aynı sorunu şu anda ben de yaşıyorum. İnternette bu konuyla ilgili çok bir şey bulamadım. Yaşayanlar da geri dönüş yapmamış. Burada mısınız?Merhaba konu üzerinden baya zaman geçmiş ama aynı sorun bende var siyah nokta değil,kıl dönmesi değil,siğil değil. Bildiğiniz içinde katı şekilde kan olan siyah benler çıkmaya başladı. Bu konu burda konuşulmuş ama dontora gidicem diyen arkadaş buraya sonuç için geri dönüş yapmamış galiba yada ben bulamadım çok merak ediyorum sonucun ne olduğunu