Ozel bolgede olusan kokuyu en aza indirmek icin ne yapilabilir asiri rahatsiz ediyor dikkat ediyorum aslinda ama yinede oluyor evlenecegim esim de rahatsız olsun istemiyorum
İntim temizlik ürünlerinden alıp, banyodan banyoya kullanabilirsin. Bunun dışında pamuklu iç çamaşırlarını tercih etmen, banyo suyuna az miktarda elma sirkesi eklemen yeterli olacaktır. Günlük temizliğine değinmiyorum.
İntim temizlik ürünlerinden alıp, banyodan banyoya kullanabilirsin. Bunun dışında pamuklu iç çamaşırlarını tercih etmen, banyo suyuna az miktarda elma sirkesi eklemen yeterli olacaktır. Günlük temizliğine değinmiyorum.
Düzenli olarak genital bölgenin temizliğini yapmak önemli bence. Ben de çok rahatsız edici bir koku sorunundan muzdarip olmuştum. Sorunla karşılaştığımda o dönem fark etmez diyerek uygun fiyatlı çok bilinen bir markanın temizleyicisini kullanmıştım ilk başta. Bir süre kullandım koku azaldı fakat tam geçmedi. Ayrıca kuruluklar meydana geldi. Bıraktım. Koku tekrar ilk zamanki gibi olunca eczacımın önerdiği bir ürünü diğerlerine göre iyi bir fiyat vererek aldım. Ürün bitene kadar düzenli kullandım. Sonrasında şükür tekrarlamadı fakat düzenli temizlik yapmakta fayda var.
Ozel bolgede olusan kokuyu en aza indirmek icin ne yapilabilir asiri rahatsiz ediyor dikkat ediyorum aslinda ama yinede oluyor evlenecegim esim de rahatsız olsun istemiyorum
Enfeksiyon kapmistir buyuk ihtimal bende de vardi tok karna gunde 2 kez sarimsak yutuyodum antibotik ozellgi olunca kasintiyi zamanla gderiyor ve en onemlisi gunluk ic camasirini degstr temiz tut
Sabun vs. Surme