Yok ben okudugumu anliyorum da sizde de cümleler arasında bağ kurma sıkıntısı olabilir . Bütün olarak kavrama noktasinda yani.okuduğunuzu anlamakta güçlük çektiğinizi görüyorum..
3 doktora gitmiş ve bozulmamış yerinde duruyor demişler..
sizinkinin zedelenmiş olması değil konu sizde olmuş olabilir ama konu sahibinde olmamış ( bilir kişi onaylı)
ha siz doktorlarda bu işi bilmiyor baktığını göremiyor diyorsanız haklısınız ne diyim..
Başka önerim var.
İnanmayan konuya yazmasın .
Asla bozulmaz öyle zedelenmez , he he bizi kandirma vs. demesin . Bilir kişi değilse ?
Benim zedelenmisti kanamam da olmuştu .
Nasıl güzel öneri değil mi ?
Sanırım bilirkişi olarak koca kabul ediliyor. Doktorlar ne bilsin kız sen de yani. Konu sahibinin acilen evlenip kızlık zarına zarar gelmediğinin kocası tarafından onaylanması gerek.okuduğunuzu anlamakta güçlük çektiğinizi görüyorum..
3 doktora gitmiş ve bozulmamış yerinde duruyor demişler..
sizinkinin zedelenmiş olması değil konu sizde olmuş olabilir ama konu sahibinde olmamış ( bilir kişi onaylı)
ha siz doktorlarda bu işi bilmiyor baktığını göremiyor diyorsanız haklısınız ne diyim..
Ben ne konusu açayım ? Bakire değilim evlenmeden cinsellik yaşıyorum ve bununla bir sorunum yok .bi nisan attım şu an konuştuğum biri var onlar ve annemler dahil ailem biliyor bekarete bakisimi ve bakire olmadığımı . Ne konu açmami istersin ?Bilirkişi sen misin ?!
Konu aç ... Senin konuna da yorum yazalım
Arkadaşin adına olmasın mümkünse...
Nasıl öneri?
Yok ben okudugumu anliyorum da sizde de cümleler arasında bağ kurma sıkıntısı olabilir . Bütün olarak kavrama noktasinda yani.
Ben hangi yorumlara cevap verdiğimi söylüyorum ısrarla 2. Kez konu sahibi doktora gitmiş diyorsun .
Konu sahibinin doktora gitmiş olmasi asla bozulmaz bizi kandırma yorumlarını haklı mı çıkarıyor ? Ben konu sahibine kesin zedelendi mi diyorum ?
Kıza demişler ki vites topuzuna dikkat et vs. Bel altı vurulmuş .
Kız da burası ne kadar dalga geçilen bir yer demiş
Ben de boşver onları her konuda uzmanlar demişim .
Tekrar tekrar anlatayim mi ?
Bu sefer parçalar oturdu mu ?
Düşünsene yıllarca tıp okumuş 3 doktora bekaret kontrolü için gidiyorsun ve 3 ü de muayene sonunda tertemizsin diyor. Sanki kontrolü eskiden mahallelerde aileden yetişme ebeler yapmış gibi.3 doktora gitmiş annesiyle üçü de tertemizsin demiş.
Yok ben okudugumu anliyorum da sizde de cümleler arasında bağ kurma sıkıntısı olabilir . Bütün olarak kavrama noktasinda yani.
Ben hangi yorumlara cevap verdiğimi söylüyorum ısrarla 2. Kez konu sahibi doktora gitmiş diyorsun .
Konu sahibinin doktora gitmiş olmasi asla bozulmaz bizi kandırma yorumlarını haklı mı çıkarıyor ? Ben konu sahibine kesin zedelendi mi diyorum ?
Kıza demişler ki vites topuzuna dikkat et vs. Bel altı vurulmuş .
Kız da burası ne kadar dalga geçilen bir yer demiş
Ben de boşver onları her konuda uzmanlar demişim .
Tekrar tekrar anlatayim mi ?
Bu sefer parçalar oturdu mu ?
[/QUOTE]Tamda burda sağda duruyordum çok görünmese dee her iki yandan siyah birsey var sağdaki daha uzun .ben ona carptim .:/
[/QUOTE]Tamda burda sağda duruyordum çok görünmese dee her iki yandan siyah birsey var sağdaki daha uzun .ben ona carptim .:/
Yok sırt üstü uzanarak telden yaziyodum mesajı ........... mesaj tekrarı.
Çok geçmiş olsun. Allah daha büyük kazalardan korusun. Doktora gitmişsiniz bir şey yokmuş çok da üzmeyin kendinizi artık.
Yok sırt üstü uzanarak telden yaziyodum mesajı .
Parmak sallamadim elimde telefon vardı ama şey dedim buradan bi arkadaşıma wattsaptan
" Hahahaha yine kattiyyen öyle bozulmamistir zinhar inanmayizcilar ususmus bak ilk mesaj olmasına da takilacaklar " dedim .
O da dedi ki aman boşver onlar her kızlık zarı olayında öyle =(
Ay neyse sıkıldım yazmaktan . Hadi iyi akşamlar görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?