Sana söyle söylim ilk 1 ay int bakindim psikolojimı bozdum olabilirsin yani çarpmakla ilgili var gibi şeyler okudum hep.annemle 3 doktora gittim tertemiz dediler ama ben hala ya kan gelmezse ilk gece derdindeyim.o kan nerden geldi diyip kendimi yiyorum.dr inanmıyorum hemen nasıl goruyorlar diyorum :/:/
Önden istediğin kadar çarp kızlık zarı daha geride ve içeride biraz. Bacakların açık şekilde birşeyin üzerine oturma şeklinde düşersen belki bir ihtimal. En fazla zarar görür öyle bir durumda bile. Merak etme
3gün tatil bile çok anacım bunlara.Hafta sonu geldi ergenler tatilde :)
Aynayla ilk defa baktım evet . Genital bolgeme değil vajinama.Bu yaşa kadar hiçmi epilasyon türevleri kullanmadın nasıl ilk defa baktın
3 doktora gidip tatmin olmamışsın burda sana söylediğimiz şeyden mi tatmin olacaksınAynayla ilk defa baktım evet . Genital bolgeme değil vajinama.
Hiştt çok ayıpDüştüğümü hayal ettim de
yine formundasın
Ucuz kurtulmuşsun bence ya vites kolunun üstüne düşseydin?
(Yeni üyelik, ilk konu olmasından yola çıkarak yazdım tşk ederim).
Bir dra gidin.biz buradan ne desek bos en dogru cevap doktor dan gelecektir.
Anaokulunda fena bir tekme yemiştim...
Oradan...
Hiç tinlamadim bile
3 gün ağrı oldu
O kafa anneme dahi anlatmamistim
Kan da gelmişti
Ama işte kızlık ne bilmiyorum ya
Neyse evlendim
Kan geldi...
Hiçte umrumda olmamıştı o kadar yıl
Siz yazdikca oy diyorum Allahım bunca yıl taksaydim o yıllar nasıl geçerdi ki...
Hatta arada adet dönemi dışında kan gelince " hu bey kizligim bozuldu " diyorum
" bu kacinciya" diyo :)
Kafayı siyirdim herhalde :)
Ucuz kurtulmuşsun bence ya vites kolunun üstüne düşseydin?
(Yeni üyelik, ilk konu olmasından yola çıkarak yazdım tşk ederim).
Tertemiz mi? İllet oluyorum su lafa da heSana söyle söylim ilk 1 ay int bakindim psikolojimı bozdum olabilirsin yani çarpmakla ilgili var gibi şeyler okudum hep.annemle 3 doktora gittim tertemiz dediler ama ben hala ya kan gelmezse ilk gece derdindeyim.o kan nerden geldi diyip kendimi yiyorum.dr inanmıyorum hemen nasıl goruyorlar diyorum :/:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?