Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaslar bu gun expigment %4 e başlıyorum. sabah ve aksam olacak sekilde surucem. cok arastrdm ise yarar ya da yaramaz bilmiyorm buraya yazicam surekli. amacim bilgilenin cunku bende burda bir cok bilgi ogreniyorum. teşekkürler
ben lazere gidebilirim ama onceligim labioplasti ameliyati once onu halledip eger bu krem ise yaramazsa bide lazerle denicez bakalimm ama yaricagni dusunuyorum bu arada 1 ay sonra ameliyatim var dua edin bana
ben lazere gidebilirim ama onceligim labioplasti ameliyati once onu halledip eger bu krem ise yaramazsa bide lazerle denicez bakalimm ama yaricagni dusunuyorum bu arada 1 ay sonra ameliyatim var dua edin bana
hangi doktorla gorusuceksiniz. benimde 20sinde ameliyat var ameliyattan sonra deneyimlerimi de yazicam. bu arada expigmenti genital bolgemde her yere suruyodum soyulmalar oluyor baya etkili
hangi doktorla gorusuceksiniz. benimde 20sinde ameliyat var ameliyattan sonra deneyimlerimi de yazicam. bu arada expigmenti genital bolgemde her yere suruyodum soyulmalar oluyor baya etkili
Ben şehir hastanesinde bu işlemi yapan bir doktor buldum Arzu hoca reklam olmasın diye tam adını yazmıyorum onunla gorusucem. Eğer krem sizde faydali olurda bende almak isterim ( çünkü çok kararma var mlsf )
Ben şehir hastanesinde bu işlemi yapan bir doktor buldum Arzu hoca reklam olmasın diye tam adını yazmıyorum onunla gorusucem. Eğer krem sizde faydali olurda bende almak isterim ( çünkü çok kararma var mlsf )
1 hafta oldu ic bacak kasiklarda pek bi sey yok ama dudak kisimlari asiri kurudu burustu resmen soyulur diye dusunuyorum bundan sonraki surecte sabahlari hametan, gece yatmadan da expigment kullanicam 1 hafta sonra guncellerim yine