genital bölge beyazlatma

isils

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2025
35
9
1
21
merhaba arkadaslar bu gun expigment %4 e başlıyorum. sabah ve aksam olacak sekilde surucem. cok arastrdm ise yarar ya da yaramaz bilmiyorm buraya yazicam surekli. amacim bilgilenin cunku bende burda bir cok bilgi ogreniyorum. teşekkürler

Son düzenleme:
Ay sonucu yazın lütfen ben direkt lazere gitmek istiyorum aslında lazerle birkaç seansda halletirmek de mantikli

ben lazere gidebilirim ama onceligim labioplasti ameliyati once onu halledip eger bu krem ise yaramazsa bide lazerle denicez bakalimm ama yaricagni dusunuyorum bu arada 1 ay sonra ameliyatim var dua edin bana🥹🙏🏻

ben lazere gidebilirim ama onceligim labioplasti ameliyati once onu halledip eger bu krem ise yaramazsa bide lazerle denicez bakalimm ama yaricagni dusunuyorum bu arada 1 ay sonra ameliyatim var dua edin bana🥹🙏🏻
Ayy bende ameliyat için (labioplasti ) bu ayın 22 sinde gorusucem

Ayy bende ameliyat için (labioplasti ) bu ayın 22 sinde gorusucem
hangi doktorla gorusuceksiniz. benimde 20sinde ameliyat var ameliyattan sonra deneyimlerimi de yazicam. bu arada expigmenti genital bolgemde her yere suruyodum soyulmalar oluyor baya etkili

hangi doktorla gorusuceksiniz. benimde 20sinde ameliyat var ameliyattan sonra deneyimlerimi de yazicam. bu arada expigmenti genital bolgemde her yere suruyodum soyulmalar oluyor baya etkili
Ben şehir hastanesinde bu işlemi yapan bir doktor buldum Arzu hoca reklam olmasın diye tam adını yazmıyorum onunla gorusucem. Eğer krem sizde faydali olurda bende almak isterim ( çünkü çok kararma var mlsf )

Ben şehir hastanesinde bu işlemi yapan bir doktor buldum Arzu hoca reklam olmasın diye tam adını yazmıyorum onunla gorusucem. Eğer krem sizde faydali olurda bende almak isterim ( çünkü çok kararma var mlsf )
ben regl oldgm icin cok duzenli suremedim ama ona ragmen baya soyulma var cok sasirdim bende ise yaricak gibi

1 hafta oldu ic bacak kasiklarda pek bi sey yok ama dudak kisimlari asiri kurudu burustu resmen soyulur diye dusunuyorum bundan sonraki surecte sabahlari hametan, gece yatmadan da expigment kullanicam 1 hafta sonra guncellerim yine

Back
X