Lazer Epilasyon Genital blge Lazer yaptranlar..Tavsiye istiyorum

balıkesirde nerde ve ne kadara güvenli yapılıyor bilen varsa cevap yazabilse cok sevineceğim...

sevall
istanbul avrupa yakasındayım. bende bi an önce başlamak istiyorum. senin durumun nasıl şuan ?? bitti mi?? memnunsan bana özelden yazabilir misin cnm gittiğin yeri uygulattığın kişiyi??

bende yaptırıoruö annemde yaptrdı 2 yıl önce 3 seansta bitti onunki
benim ki daha uzun olcak sanırım ama çok acıo yaaa

Bende genital bölgeye yaptırdım. Yaklaşık 12 seans falan gitmeniz gerekiyor ama tam sonuc alabilmek için.Sakın başladınızmı yarıda bırakmayın.Şuan çok menmunum.
Sonra koltuk altına yaptırdım 3 seansda bitti inanılmaz.
Göbek bölgem 2 seans sürdü ve şimdi kollarıma yaptırdım 4.seansıma gittim umarım 5.seans olmaz:) tüm paramı epilasyona harcıyorum ama değdiğini düşünüyorum.:lepi:
gerçekten çok menmunum.İnanılmaz bi kolaylık bayanlar için. Okadar rahat ki! Epilasyondan sonra silverdon kullanın acı falan kalmıyor.
Yanlız genital bölgemde biraz esmerleşme oldu. Ne yapmam gerekli acaba bi fikri olanvarmıı kızlar.:gitme:

evet o esmerleşme bendede oldu..çeşitli kremler var beyazlatmak için ama cesaret edip almadım..malum hassas yer bir sıkıntı çıkarmı diye...bilmem ne yapcaz öle duruyor esmercene :kedi:

sevall
istanbul avrupa yakasındayım. bende bi an önce başlamak istiyorum. senin durumun nasıl şuan ?? bitti mi?? memnunsan bana özelden yazabilir misin cnm gittiğin yeri uygulattığın kişiyi??

canım ben samsunda yaptırıyorum..bu konuyu açtıktan sonra 3 seans daha yaptırdım şimdi memnunum..ama sana tavsiye paket programlara girme çünkü genelde düşük dozda yaptırı seansları uzatıyorlar sende acı çekmekle kalıyon

ben hastanede yaptırmak istiyorum güzellik merkezlerinde degil istnbulda hastnede yaptırp memnun kalan varmı ethicada yapılıyormuş acıbademdede sanırım yapılıo buraralrda yaptıran varmı bilgi istiorm

sevalcim bana bilgi verirmisin lütfenn 21 düğünüm var nereye gidiyosun özelden yazarmısın yaptırdıktan en fazla 15 gün sonra dökülüyo..peki temizmi kalıyosun 1 ayada razıyım benn:2:

Bende de aksine doğumdan sonra olan o esmerleşmeyi açtı.Hatta doktorumla konuştuğumda bunun mmkün olduğunu neticede o görüntünün kıl köklerinin yaygın olmasından kaynaklandığını söyledi.
Sizdeki tam tersi olmuş onu anlamadım.

bende koltuk altına gidiyorum.3.seansım bitti.çok memnunum .genitalede başlıycam ama acısından korkuyorum ya çok acıyor diyorlar...yoksa büyük temizlik valla

Arkadaşlar bende başlamak istiyorum komple yaptırmak istiyorum.İstanbul beylikdüzü civarında tavsiye edebileceğiniz yer varmı?

ben yenibosna safa hastanesinde yaptırıyorum çok ta memnunum daha ikinci seansa gittim ama büyük olcuda azalma oldu bikini bölgerlermde çıkanlar artık çıkmıyo

Merhaba bende yarın bağdat caddesi cadde bostanda bir yere gidicem sadece doktorlar tarafından yapılıyor bu iş yani kendileri öle söylüyorlar bir sağlık kurulusu bikini ve genital ve koltuk altı için gidicem ama bikini bölgesi nerei genital neri anlamadım gitti bikini bölgesi bikini yi giydiğimizde açık yerde kalan kısımlarmı oluyor acaba ?:uhm:

bilgiverebilirseniz çok sevinirim birde gideceğim yer cadde bostanda cafe crownun karşısında gitmiş olan varsa memnunmusunuz?:uhm:

eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

pazartesi günü 5. seasnsıma giricem bende. özel bölge ve koltu altına gidiorumkoltuk altında tek tük özel böllgedede yok denicek kadar az ki daha 3 seansım daha var girmem gereken.. ipl e herkess basarısız dioo ama bende işe yaradıı kıl kökleri kapandı resmen sanki daha önce hiç çıkmamıs gibi..bi arkadasımda yine ipl le 1 yıl önce tüm vucut bitirdi ve hiç bi bölgede yenidenn bi tüylenme yok.. sölede bişi varhiç bi lazer ömür boyu bidaha çıkmama garantisi vermio ztnn tek tükte olsa yıllar snra tekrar cıkabiilir

koltuk altını hissetmiorum yapılırken ama özel bölgenin acısı bi değişik katlanılmıcak bişi diil ama her gidişimdeee bikan ter içinde cıkıorum o odadan:) bide bi krem var uyusturuo falan diolar.. benim gittiğim yer hiç tavsiye etmio o kremi cnk bi taraftan uyustururken dier taraftan kıl köklerini besliomus ve sonucu geciktiriomuss bildiklerimi paylasmak istedim ii günler kızlarrr:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…