Geniş tabanlı uterus septum

Mavikelebek0134

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
2.840
5.101
158
Hocam Merhaba. 28 yaşındayım ve rahmimde 1,5 yıl önce geniştabanlı septum teşhisi konuldu. 2 si Özelde (Op. Tüp bebek doktoru), 2 si devlette (Doç. Dr) olmak üzere 4 kez ameliyat masasına yattım. Sonuncusu Laparoskopi li oldu ama bi netice alamadım. Doktorum tüplerimi göremediğini oyüzden septuma da ulaşamadığını sòyledi. Dünyam başıma yıkıldı ve algılayamıyorum artık. Bu şekilde deneyin dedi ama 2 aydır sonuç negatif. Filmlerime bakıp değerli yorumlarınızı bekliyorum. Tüpleri göremedim ne demek, Tüplerim yok mu benim. Bu septumdan nasıl kurtulucam.Çok yıprandım, kimseyle görüşmek istemiyorum. Çok mutlu olan Evliliğimi bu gidişle bitirmek zorunda kalıcam. Eşim çocukları çok seviyor ve çok istiyor ona bunu yaşatmak istemiyorum.

merhabalar : deneyımlı ellerde yapılacak hısteroskopı ıle durumun duzeltılmesı şarttır. Dogru merkez ve hekım secımı önem kazanmaktadır. Gecmıs olsun dıleklerımle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…