Geniş gözenekler ve sivilcelerden kalma çukurlar..

hulahop

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2009
122
0
selam kızlar,cildim kuru olmasına rağmen gözeneklerim günden güne açılıyorlar.bu yetmezmiş gibi yanaklarımda da eskiden kalma sivilcelerin çukurları belirginleşmeye başladı. kimyasal peeling düşünüyorum ama bulunduğum yerde bunu yaptırabileceğim kimse yokbilmiyorumkismilebunları geçirebilmek ya da en azından azaltmak için bildiğiniz evde uygulanabilecek bi yöntem var mı acaba? bu arada gül suyu ve sodadan oluşan buz kalıplarını falan denedim:1no2:yani bi işe yaramadılar.sanırım daha güçlü bişeyler lazım.lütfen bu konuda bi fikri olan hem benimle hemde benimle aynı sorunu yaşayanlarla paylaşsınsengözlerimebaksanab

ne kadaaaar güzel kimsenin böyle bi derde sahip olmaması kaydirigubbakcemile3

Bunun tek derdi lazer tedavisi olabilir..O da tuzludur herhalde..Ben de çaresini bulsam denicem boshayallersmile

izelin yüzü hala aynı gögsünü gere gere bakın bebek gibi cildim var die çıkmadı yeni fotolrda shoplu...nese gelelim konuya bende aynı dertten muzdarbim ancak soydurcaktm kimyasal pleng için gün almştım ama yaptırmadım cildi yaşlandırdıını duydum elicina diye bir krem vardı onu çok övmüşlerdi sanrırım oda fiyasko kaldım bole napcam bilmiyorum

bende varım bende hulahop hemşeriymişiz şimdi
gördüm..gözenekler cidden taktıkca büyüyo..kızlar kayısı yağı deneyin..bir sene kullandım ben
cildi baya güzelleştiriyor..bırakmıştım bennde başlıcam.
opuyorumnanaktan

sivilceden kalma çukurluklar bendede var,zamanla genişlediler sanki iğne ucu gibiydiler kapatmak için makyaj yaptığımda bakıyorum makyajla daha belirgin oluyolar off tam bi başbelası çok kötü kızlar

bu elicina için faso fiso dıyen arkadas kremı hıc kullanmısmı cok merak edıyorum bence bı alsın denesin pişman olursa parasını ben iade edecegım
sıtede okadar kullanan ve yuzu bebek gıbı olan arkadaslar var onlar nıe böle bı durumda konusmuyorda kullanmamıs bırısı böle hem kendı olumsuz hem cevreyı oölumsuz etkılıyor anlmaıyorum
arkadaslar epılasyondan dolayı enfeksıyon kapan bı yüzüm verdı delık deşık oldu ıgnelı epılasyon yaptırdım ben ve felaket oldu yüzüm ben bu elıcınayı 3 ay kullandım bunuda bujuu bılıyor suan yüzüm cok güzel maşallah bebek gıbı ve cevremde cok ınsan kullanıyor bu kremı
ben kullanmasaydım yazmadım ve önermezdım

aysuncum nedir bu elicina? doktor mu verdi nası uygulanır bi yan etkisi var mıdır ? çok heyecanlandırdın beni zemuszemusgerçekten işe yararsa seni dualarımla ihya ederim kaydirigubbakcemile3

ay kızlar nolur bi çare yaa şu sivilce izleri ve gözeneklere. hulahop aynı sorun bende de var canım yaa. hem gözenekler geniş. hem de yanaklarımda çukurlar var. çok az ama zaman geçtikçe büyüyorlar sanki. bu elicinayı araştıralım canım yaa. nolur bilen varsa yardım etsin.

lazerden ve kimyasal peelingten korkuyorum. çünkü yapılan bazı hataların geri dönüşü olmuyor sanırım. o yüzden dikkat etmemiz gerek.

Bir internet sitesinde şöyle yazıyor: "Elicina® her türlü izi, akne izleri dahil olmak üzere onarmaya yardımcı olmak için ve önlemek için kullanılabilen doğal bir bakımdır. ız oluşumunu önlemek için neler yapılabilir?
Bir yaranın doğru iyileşmesi için bazı temel maddelere ihtiyaç duymaktadır.ılk olarak yeni doku yapabilmek için vücudun proteine ihtiyacı vardır.Salyangoz sıvısı bu proteinlerden oluşmaktadır.

Allantoin ve bağ dokumuzun temel maddelerinden, Kolajen ve Elastin içinde bulunan proteinlerdir ve en büyük özelliği salyangoz sıvısının cilt tarafından emilebilmesidir ki bu da iz oluşumunu önlemek ve onarmak için hızlı bir şekilde çalışması demektir.

Proteinlerin yanı sıra cildimizin zarar görmüş dokuları yenileyebilmesi için çeşitli vitaminlere ihtiyacı vardır ve bunlar yine Salyangoz sıvısında yer almaktadır: A vitamini, C vitamini ve E vitamini. Bağ dokularında oluşan enfeksiyonlara iyi gelen Doğal antibiyotikleri de unutmamak lazım.

Salyangoz sıvısında yer alan tüm aktif maddeler ve tabii ki Elicina® doğaldır. Cildin iyileşmesi için kullanılan çoğu maddenin elde edilme şekilleri sert kimyasal ve fiziksel işlemlerden geçmektedir ve işlemler sırasında da çoğu madde özelliğini kaybetmektedir ve vücut tarafından da kabul edilmez.

Elicina® cildinizin yenilenmesine doğal olarak yardımcı olmaktadır. Pek çok cilt sorununu düzeltmek içinde kullanabilirsiniz.nda gözle görülür sonuçlar verir.

4 - 6 Hafta - Hafif iz ve çatlaklar için

6 - 10 Hafta - Orta ve derin izler ve çatlaklar için. Tarif edildiği şekilde kullanılmalıdır.

12- 16 Hafta - Ciddi yanık veya cilt bozukluklarında 2 kavanoz kullanıldıktan sonra sonuçlar görülebilir. Hamilelikten kaynaklanan çatlakların azalması 4-8 ay sonra gözlemlenebilir.

Elicina® günde iki defa sabah ve akşam çok az miktarda kullanılmalıdır. Eski iz ve çatlaklarda

Elicina® ile beraber haftada 2 defa eksfoliasyon yapılmasını öneririz.

Elicina® nemlendirici bir krem değil bir bakım ürünüdür.

Yağlı ciltler Elicina kullanırken ayrıca nemlendiriciye ihtiyaç duymayabilir.Böyle bir durumda sadece Elicina® kullanmak yeterli olacaktır. Fakat daha kuruya dönük ciltler ise nemlendirici ihtiyacı duyabilirler. Elicina®'yı uyguladıktan 5 dakika sonra cilt tipleri için uygun olan nemlendiricilerini kullanmalarını tavsiye ederiz."

peki burda haftada 2 defa exfoliasyon yapılacak diyor onu neyle yapabiliriz ki aacaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…