Geniş gözenekler ve sivilcelerden kalma çukurlar..

beoantene krem mi merhem mi sürmelim? bugün çenem soyulmaya başladı çok sevinçliyim zemuszemusneyle nemlendiricem kızlar bi el atın kaydirigubbakcemile5

kızlar tretin etkisini göstermeye başladı çatır çatır soyuluormzemuszemus3 kadar kullanmayı düşünüorm umarım gözeneklerde işe yarıcak

canım merhem olarak kullan ıyıce soyulduktan sonra kreme dön etkısı merhemde daha fazla senın adına cok sevındım

Merhabalar,

Kimyasal Peeling ile deneyimlerimi sizinle paylaşmak istiyorum. Benim arkadaşım Cildiye Hekimi ve bana 2 yıl önce çok yüzeysel olarak uygulamıştı. Şu dönemde, sivilce izlerim beni rahatsız ettiği için TCA (Trikloroasetik asit) i araştırdım. Nasıl olur, seanslar vs. sonra internetten %20 lik TCA solüsyonu aldım. Çok az miktarlarda yüzümdeki sivilce izlerine sürdüm 2dk bekledim ama bu arada inanılmaz yanıyor, sonra yıkadım. İlk sürülen yerler, protein parçalanması nedeniyle beyazlaşıyor, hemen nemlendirici sürmeniz gerekiyor, uzun bekletirseniz daha derinlere iniyor, neyse 2-3 gün içersinde çok iyi bakmanız, spf içerikli kremler kullanmanız ve mümkünse makyaj yapmamanız iyi olacaktır. Sürülen bölgelerde deri, yanmış gibi bir görüntü veriyor, ama bir kaç gün içinde bu bölge soyulup, alttaki pembe taze deri ortaya çıkıyor. Bu arada etraftaki herkes ne oldu, ayy, yazık gibi youmlar yapıyor, eğer sürmenizden itibaren 10 gün dayanırsanız (kahverengileşen, sonra soyulup pembeleşen derinizi görmezden gelirseniz), sonuç harika oluyor. Ben 6 hafta aralıklarla 2. seansımı yaptım, izlerde baya azalma oldu, cilt ışıldadı ve canlandı, ama skarlar için 3-4 defa yapılırsa sonuç alınıyor. Yani bir sürdüm, hop ertesi günü bebek gibi bir cildim olacak gibi bir hayal kurmayın. No Pain, No Gain (Acı yok, kazanç yok)

ya sen kendı basına peelıng yapabılırsın ama kımyasal peelıng okadar senın uyguladıgın gıbı uygulanacak bıseydegıl
süresini azcık gecırdıgın anda gerıye dönüşü mumkun olmayan hatalar yaparsın
uzmanlar eşlıgınde yapılması gereken bısey lutfen herkes böyle şeylerı uzman kontrolunde denesın yazık olur
en fazla yuzunuzde 5 dakıka durması gerekır daha fazlasında yanmaması elde degıl ve sonrasında sürülen kremler cok önemlı

kızlar psikolojik mi bilmiorm ama gözeneklerim daha az batıo gözüme:eek:cildim kat kat soyuluo altındaki deri ise mükemmel görünüo.henüz çok kısa bi süredir kullanıorm 1 2 ay kullanınca eminim ki böyle soyulmuş suratla gezmeme değicek

anladığım kadarıyla peelingden başka çözümü yok bunun.benim eşimin yüzünde de var.bayan olsa hadi makyajla kapat ama değil.bir yanağındaki çok derin.gerçi o halinden çok memnun.ben çaresi varsa tedaviden yanayım.en azından çukurları küçültecek bitkisel birşey varmıdır ki?

kızlar psikolojik mi bilmiorm ama gözeneklerim daha az batıo gözüme:eek:cildim kat kat soyuluo altındaki deri ise mükemmel görünüo.henüz çok kısa bi süredir kullanıorm 1 2 ay kullanınca eminim ki böyle soyulmuş suratla gezmeme değicek

çukurlar ne alemde bende aynı sorundayım

bi tek bu konuda ben azap cekdiyimi zann ediyodu))))))))))))kizlar bana bir iranli exfoliac acnomega200 getirdi ama cok paha cikdi bana.simdi bitmek uzere internetde aradim siparis vere bilirmisim.benim yuzumde sivilceler ve onlardan kalan cukurlar vardi bu gun 1aydi kullaniyom gercekten guzel sonuc aldim.her kes ciltimin iyiye dogru gittiyini soyluyo.tavsiyye ediyom her kese:KK1:

X