Geniş büyük burnu olup estetik yaptiran lar yardım lütfen!!!

ameliyat öncesi

Eklentiler

• IMG_0082.JPG
    IMG_0082.JPG
    123 KB · Görüntüleme: 180
cnm adana da oldum kapalı yapıldı ameliyatım burak yiğenoğlu yaptı 3.000 tl ye ben açık istemedim tedavısı uzun ve ağrısı görüntüsüde yapay olduğu için ama şuan hala şiş anca yorumu 6 ay sonra yapabilirim adana cok sıcak o yüzden sanırım şiş ve tıkalı burnum hala

oncexine gore gercekten degisim cok olmus en basta bu burun amaliyati insani daha genc gosteriyor bu artısı hemem herkeste goruyorum
Kanatlar daraltisaydi daha iyi olurdu ,su anda cok kucuk burun degil, ama oncexinden cok daha iyi guzel olmus yapilmis gibi durmuyor kalkip istememissiniz heralde ama size yakismis gule gule kullanin yeni burnunuzu
Dr unuzun dediklerinede uyarsaniz daha cabuk iner sisleriniz ozaman daha kuculucek daha guzel olucaktir[/QUOTE]

cnm adana da oldum kapalı yapıldı ameliyatım burak yiğenoğlu yaptı 3.000 tl ye ben açık istemedim tedavısı uzun ve ağrısı görüntüsüde yapay olduğu için ama şuan hala şiş anca yorumu 6 ay sonra yapabilirim adana cok sıcak o yüzden sanırım şiş ve tıkalı burnum hala
Bu arada cok uygun fiyata yaptirmissiniz 10 15 bin tl diyorlar
Siz nerdeyse bedava yaptirmissiniz ki sonuc oncesiyle kiyasla cok iyi olmus

Evet kesinlikle ckj iyi fiyata yaptırdım ve doktorumun eli cok hafifti doğallıktan şaşmadı eski burnumdan cok cok iyi oldu memnum şu şişliklerde inse tam sonucu görücez ama beklemekten başka carem yok

evet kanatları biraz daratlabilirdi ama dediğim gibi şişlik inince sonucu görücem yüzüm kilo alan bir yapısı var ve yuvarlak yüzlü yanaklıyım küçük burun ifademi deiştirebilir die korktum eğer baktım sonuc istediğim gibi olmazsa ikinciyi bile olabilirim :)) cünkü doktorumun eli cok hafifti gerçekten

Evet kesinlikle ckj iyi fiyata yaptırdım ve doktorumun eli cok hafifti doğallıktan şaşmadı eski burnumdan cok cok iyi oldu memnum şu şişliklerde inse tam sonucu görücez ama beklemekten başka carem yok
Canim acik konusucam bazen bende cok minik hokka gibi burunlari goruyorum aaa ne guzel yapmis dr diyorum sonra oncesine bakiyorum
Zaten burun ayni biraz kemer torpulemis oda minik kemer, biraz daha kaldirmis
Hatta oncesi daha guzelmis hem minik hemde dogalmis ama estetik minik burun olmus
Ama bizim arti tarafimiz genelde hep oncesinden iyi oluyor:-)
Yani cok kucultemediklerindende dogal duruyor onun icin
Bence burnun gayet iyi
Baskalariyla kiyaslamamak gerikiyor ben hep oncesine bakiyorum cok hayal kirikligim oldu okonuda:cry:

evet kanatları biraz daratlabilirdi ama dediğim gibi şişlik inince sonucu görücem yüzüm kilo alan bir yapısı var ve yuvarlak yüzlü yanaklıyım küçük burun ifademi deiştirebilir die korktum eğer baktım sonuc istediğim gibi olmazsa ikinciyi bile olabilirim :)) cünkü doktorumun eli cok hafifti gerçekten
Bence ikinciye gerek yok yuzun yuvarlak kucuk bir yuzun yok aynida kalmaz burun daha kuculecrktir yuzune tabiy baktin yuzunle uyumlu degil ozaman yaptir ama daha cok yenisin ve oncesine gore kucultmus drun dahada kuculecektir

selam canım tabiiki atarım özelden bana talep mesajı yazarsan:) o kadar çok foto isteyen var ki yetişemiyor, karıştırıyorum.büyük zevkle atıyorum herkese fotolarımı:))
Buarada Doktorum Salih Emre üregen:KK200:
cnm mrb sana msj atttım 14 gün sonra ameliyatım var Salih Emre Üregen doktorum fotolarına bakabilirmiyim :)

canım kalın derili ,kemerli ve etli bir burnum vardı, istersen eski yeni atabilirim özelden. şimdi ameliyat olalı daha tam 1,5 ay bile olmadı ama hem inceldi.olmaz diyene kulak asma iyi yapan bir cerrah tarafından olursa imkansız diye birşey yok.
Canim uzun zamandir resim aticaktin oncesi sonrasi lutfen resim atarmisin. Senin sonuclarini cok merak ediyorum.

şu anda ben ne söylesem boş... burun kendi başına güzel olmuş olabilir zaten ben de hep etrafımdakilerin yorumları nedeniyle yaptırdım ama ameliyat sonrası psikolojinizi de düşünün şimdi büyük dediğiniz her gün takıntı yaptığınız burnunuzda sağlık sorunu yoksa bu işin riskine hiç değmiyor keşke birileri de beni uyarsaydı ben yaşama sevinciyle dolu biriyken şimdi neler atlatıyorum bilemezsiniz. insan büyük de olsa onca sene o burna o ifadeye alışınca sonrası bunalımdan ibaret ki ben yıllarca burnunu kafaya takmış biriydim... şimdi geri verseler kendi burnumu yüz ifademi istediği kadar kemerli uzun olsun bir saniye düşünmem...
Yalnız bir şey diyeceğim çok dikkatimi çekti de 2 fotoğraftaki aynı kişi değil gibi sanki.

Ne bileyim ilk fotoğraftaki beyaz tenli diğeri buğdayımsı,esmerimsi bir teni var.:KK64: saçlar falanda baya farklı.

mesele burnumun kötü olması değil bir buçuk ay oldu burun kendi başına güzel ama insanın yüzündeki tğm doğallığı simetriyi bozuyor inanın ve çok acılı riskli ömür boyu takıntı yaparsınız benim uzun kemerli burnum vardı şimdi hafif kavisli yumuşak hatlı ama anlatması çok zor yüzünüze yabancılaşıyorsunuz keşke beni de uyaran birileri olsaydı ömrüm boyunca ona dua ederdim lütfen yapmayın benim düştüğüm hataya düşüp hayatınızı mahvetmeyin.
Doğru doktor seçimiyle hayat kalitenizi arttırabilecek bir operasyon bu kadar karamsarlığa gerek yok . Kendinizi daha iyi ve güzel hissetmenizi de sağlıyor doğru yapıldığında .

X